Відповідь: А ви хвалите чоловіка? Може, то вже тема "Чи хвалить Вас чоловік", але похвала жінці, певно, ще важливіша (як мінімум, не менш важлива), бо ж ми "любимо вушками" ...
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? Я хвалю мужа ежедневно - всегда есть за что И если с ним правильно договариваться и где нужно похвалить - то старается гораздо больше. Хотя я хвалю его просто потому что мне приятно говорить ему какой он у меня замечательный, как он здоровски делает много вещей и вообще умничка. Меня, например, чем больше хвалить, тем больше я буду делать и стараться. А вот мужа надо хвалить осторожно: обязательно объективно и выборочно, потому что если он сам недоволен чем-то и я начну хвалить, то он начинает нервничать и не верить в искренность похвалы. Но хвалить нужно обязательно! Просто смотреть по человеку, когда ему это правда приятно.
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? І я теж хвалю чоловіка або просто говорю ще-небуть приємне, тоді приємно нам обом і дитині
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? І я хвалю чоловіка, навіть коли не дуже треба. Йому приємно, а мені не важко
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? Я часто хвалю чоловіка, певно щодня, а особливо тоді, коли у нього якісь проблеми чи щось не виходить. І найчастіше хвалю не за якісь зроблені ним справи (хоча за них теж хвалю), а просто так хвалю який він в мене файний. І роблю це завжди щиро. Він то любить, аж розцвітає, а мені теж приємно, бо люблю я хвалити рідних, приходить до мене іноді така собі "муза похвали", чого ж її ігнорувати
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? Завжди хвалю за добрі діла і просто так. Але завжди щиро, без надмірного фанатизму. Це ж так приємно обом Мушу похвалитись, що і мене завжди хвалять!
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? хвалю. Бо є за що по собі знаю: коли похвалять за найменше досягнення - море ентузіазму з'являється. І досягнення вже великі получаються
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? мій працює вдома)) частенько доводиться хвалити, щоб допомагав, кудись сходив, щоб просто був гарний настрій)))ну а потім вже й від нього подяка...))на нові черевики, наприклад))
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? Хвалю, але не дуже часто. І то його щоразу страшенно тішить. Часом буркає "не підлизуйся", а сам ледь стримує посмішку.. Бо ж знає, що я хвалю його абсолютно безкорисливо.. Але факт, що після похвали з ним при потребі легше домовлятися.. головне - не зловживати.
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? Чоловік-як мала дитина,похвала для нього стимул для подальших добрих справ)
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? Дуже гарна темка! Бо нагадали й мені, що мужа треба хвалити. Ніби і знаю то, але якось забувається чи що. І самій хочеться чути щиру похвалу почастіше.
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? На гарному компліменті я можу прожити два місяці. Марк Твен Хвалю коханого і думаю, що це необхідно робити. Іноді добре слово додає сил і бажання робити усе ще краще, щира похвала додає впевненості, що ти усе робиш вірно, ти на правильному шляху. І просто за дрібнички можна похвалити, приємно стає не тільки коханому, а й мені. Частенько наспівую йому слова з однієї пісні і замінюю "день" словом "муж": самый лучший муж!
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? я часто дякую за те, що робить для мене. він старається і йому приємно чути , що його належно оцінюють. але не люблю грубих лестощів і недоречних. чоловіки дуже тонко відчувають такі штуки.
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? часто хвалю чоловіка, звичайно не зловживаючи цими похвалами! і ще я останнім часом почала вживати фразу "ти молодець, бо...", і бачу що тепер і коханий мені відповідає подібними фразами! мене особисто такі речі дуже мотивують, тому і стараюсь також вживати похвалу як мотивацію на подальші дії!
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? Я завжди хвалю чоловіка - це ж так необхідно! Він тоді і старається ще краще зробити і залишається задоволеним та й впевненішим. А хіба нам жінкам не хочеться похвали від чоловіків за смачно приготований обід, вечерю чи за затишок в хаті і порядок, так само і чоловіки потребують похвали, можливо навіть біьше ніж жінки.
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? хвалю постiйно. i пiдтримую у всьому. Результат - все виходить за щоб не брався. От ще би вiн так робив!!!
Відповідь: А ви хвалите чоловіка? Хвалю свого чоловіка постійно. Тоді коли робить щось корисне, коли робить щось до чого справді довелось прикласти багато зусиль, коли треба мені щоб щось зробив