Відповідь: А що вам приніс Миколай? Миколайчик був того року дуже щедрий мені але найдорожчий подарунок вже висить на ялинці - сніжинки з привітаннями від діточок
Відповідь: А що вам приніс Миколай? і мені Миколайко приніс багато класних і корисних подарунків. а я просила і прошу у Святого лиш одне щоб забрав хворобу у коханого і закинув її далеко-далеко аж на північний полюс....ось таке у мене бажання.
Відповідь: А що вам приніс Миколай? Нарешті і я вчора отримала свого Миколая, а сьогодні вже тестувала. Не дивуйтесь, якого листа написала, те і отримала...відеореєстратор : + карточку до цього девайсу на 32GB. Количество камер: 1 Встроенный GPS: Да Разрешение сенсора: 5 Мп Разрешение видео: 1920x1080 Запись звука: Да Я така "рада-прерада", люблю такі штуки.
Відповідь: А що вам приніс Миколай? до мене теж вже дійшли всі частини Миколая. І так, я отримала: шкіряні чорні рукавички, теплі плюшеві шкарпеточки, дуже гарну суконочку, хатні тапочки і іріздвяний віночок на двері, такий як хотіла
Відповідь: А що вам приніс Миколай? і ще частинка подаруночків через батьків Св. Миколай передав: дзбанок під сочки-компотики, тарілочку під пакетики чаю, білу чоколядку і багато-багато солодощів, а ще подаруночок в грошовому виразі і через дружку-подружку я отримала італійський пахнючо-ванільний гель для душу та такий же крем для тіла
Відповідь: А що вам приніс Миколай? пралку, парфуми, чайник зі свистком) і цукерки з майстерні шоколаду
Відповідь: А що вам приніс Миколай? Мікрохвильовку, гель для душа, кружку для кави, крем для обличчя, цюцьки і мандаринки.
Відповідь: А що вам приніс Миколай? Мені - парфуми, які давно хотіла і сама ж собі купила. Парфуми чоловікові - просто фантастичні, можна сказати, теж подарунок мені, бо сама їх вибирала ))) А малому приніс просто ку-упу подарунків.
Відповідь: А що вам приніс Миколай? Тааакс, щойно випадково знайшла свій подарунок, ну дуже вже він габаритний вже давно такий кухоний прибамбас хотіла - аеро фритюрницю. Вже хочу там картопельку і мняско запікати
Відповідь: А що вам приніс Миколай? цього року ця темка не активна, а я її люблю як і тему про "підсумки року" бо цікаво іноді глянути, що в якому році було мій бородатий знов створив для мене дитячу казку, вранці біля ліжка була купа пакуночків-коробочок люблю його дуже -дуже ну і цього року я точно не замерзну в ноги
Відповідь: А що вам приніс Миколай? Ага, теж зауважила, що у вихвалялках всі хваляться, а тут не показуються. непорядок, дівчата, давайте фото краси! До мене Миколайко прийшов вчора пізно ввечері, коли муж вернувся з футболу і приніс пакуночок Шкіряну сумочку Левус пошив на замовлення з шкіри шоколадного кольору під моє зелене пальто , джинсики і солодощі. Ще була відкриточка з дуже гарними словами-віршиком. Тішить мене мій чоловічок-Миколайчик Забула додати: ввечері ще перепали від подруги пакет з солодощами, від батьків тапочки з бамбонами, солодощі і фрукти.
Відповідь: А що вам приніс Миколай? Я отримала від Миколайка набір білизни, туш, скляну посудину на 3л. для приготування в духовці і т.д., шкарпеточки, набір запашних чайочків в жестяних банках ну і солодощі/мандаринки.
Відповідь: А що вам приніс Миколай? я, напевно, в цьому році була мегачемна, бо св. Миколай задарував мене чудовими подарунками з усіх боків: через чоловіка - намистинку Пандора у формі санів з подарунками та ялинку з цукерків фереро через батьків моїх та чоловікових - засоби для придбання, чого душа бажає через брата - колготки та гель для душу через двоюрідну сестру/куму - чудову дерев'яну корзинку з неймовырної краси ведмедиками - хлопчиком та дівчинкою через цьоцю - набір: олійка та сіль для ванни, горнятка, ягідний шеріданс, мандаринки, цукерки, школадного миколайка+шоколадні яйця, декоративний дощик через роботу - чудову статуетку, коробку цукерок, пакет з мандаринками та хурмою дякую тобі, Миколаю, дуже-дуже!!!
Відповідь: А що вам приніс Миколай? Мені Миколай приніс нові двері в машину...подумав, що це буде більш потрібніше ніж щось інше
Відповідь: А що вам приніс Миколай? Мені Миколайко приніс каблучку (щоб пальчики зимою не мерзли) і кота мого... який загубився... от радості було
Відповідь: А що вам приніс Миколай? А мені приніс відеореєстратор)) каже чоловік - і як то Миколай вгадав, я сам про таке мріяв))) але то корисна штука) хороший Миколайко)
Відповідь: А що вам приніс Миколай? А я вже дуже давно хотіла електричну м'ясорубку... І цього року таки дочекалась)))) ...А так хитро все розпитав : бачив Миколайко свекруху на базарі , де вона якраз вибирала(прицінювалась) мені тостер , чи я таке хочу??. я сказала - що це непотрібна річ ( чисто для мене), а хочу м'ясорубку. Стала я власницею цього чуда техніки, а ще має стільки функцій , а головне тре картоплю на деруни ( бо у мене вічно виходили з м'яском і кров'ю)((((