А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

     
  2. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

     
  3. lawyer

    lawyer Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    відкрила міні моцареллу, кілька штук з'їли, решту поставила в холодильник. там вона покрилася чимось жовтим і ствердла. то вже пропала? викидати?
     
  4. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    ну це не показник що спортилась
    а як на запах та смак, скільки стоїть
    якщо на смак та замах нормальна то можна запекти в духовці з помідором та баклажаном або на піцу
     
  5. lawyer

    lawyer Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    На запах-нормальна. На смак - не пробувала:). Стоїть 1 день
     
  6. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчатка, смішно але я ніколи не готувала заморожених мідій, купила і не знаю скільки часу їх варити чи тушити. Кинула дві до креветок-то вийшли якісь гіркі, а креветки сам раз. Варила рівно три хвилини. Навчіть як правильно готувати цю морську смакоту
     
  7. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    робила багато разів за цим рецептом http://www.cooking-blog.ru/node/495
    але даю жирніші вершки, 20% замало
     
  8. kvVItKA

    kvVItKA Позитив року 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    я панакоту за цим готую
    http://foodzona.ru/recipes/26462
    вершки точно 33-36% беру ну і желитину в цьому рецепті менше, хоч бавитись більше, але справді смачно, то котрась форумлянка колись мені цей рецепт показала
     
  9. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчата, що цікавого можна приготувати з курячого філе?
     
  10. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    попробуйте, якщо нема присмаків запечіть з чимось
     
  11. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    можна і в ашані. я купую на італійсько-польських точках. там 25 грн коштує.

    люблю сациві з курки. береться варене куряче філе, ріжеться на шматочки. окремо готується соус: терті грецькі горіхи, часник, кріп - розбавляється бульйоном або водичкою з варіння філе, робиться рідка кашка, перемішується з курячими шматочками і дається настоятись в холодильнику пару годин. їсти холодним.
     
  12. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    порадьте щось із випічки з рожею. ніц крім пампухів не знаю.
    може якогось пляцка..
     
  13. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    штрудель(нарізати яблука перемішати з рожою та ізюмом),завиванець, сирник(тісто+рожа+сир) буде ароматний або десь пляцок був тертий від Сорени здається
     
  14. Holly

    Holly Moderator

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дайте рецепта якихось файних солодких булочок. Треба без начинки, так щоб потім можна було маслом мастити. Діти люблять булку з маслом до чаю
     
  15. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Мої дуже люблять печенько "пальчики" такі маленькі рогалики з рожею, ще знаю рожу змішують з яблучним повидлом і в вишиванку дають.
     
  16. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    і я люблю такі високі посипані маком з маслом
     
  17. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    люблю ось такі. вони без начинки, справді дуже смачно просто з маслом http://news.day.az/society/360346.html?crnd=76758
     
  18. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я роблю з начинкою, але без думаю теж буде супер, бо солоденькі виходять.
    7ст. муки
    150г вершкового маргарину (розтопити)
    2ст. л. олії
    2ст. (0,5 л) молока
    3/4 ст. цукру
    2 яйця
    1ч.л. солі
    50гр. дріжджів
    Муку просіяти 2 рази. В тепле молоко додати дріжджі і 4ст. муки. Опару поставити в тепле місце. Яйця збити з цукром і сіллю до утворення піни, додати розтоплену маргарину і олію і знову збити. Коли опара збільшиться в об*єму в два рази, виложити туди збиті продукти, добре вимісити і додати ще 2ст. муки, вимісити. Переложити тісто на стільницю і добре вимісити як на паску, до утворення тріскоту. Приблизно хв. 15-30 вимішувати. Потім ставимо тісто рости, в тепле місце. Коли підійде два рази, розділяємо і випікаємо. Зверху я ще змащую булочки жовтком перед випіканням.

    ---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

    Булочки виходять дуже смачні і довго не черствіють
     
  19. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    щось дуже велика порція, а скільки булочок виходить
     
Статус теми:
Закрита.