А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    сто відсотків. Я дуже жирний сир ( отакий аж масляний) ніколи не купую, не люблю його, тому з сирниками ніколи проблем немає.
    Але беру домашній, просто вибираю не найжирніший.
     
  2. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    дівчата, чи можна трохи підкисший сир дати до сирних пампушків, чи палюшок, чи буде чути?
    чи викинути собакам і не паритись :)
     
  3. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я даю, і нічого його не чути. Залежить який він кислий... якщо гірчить, то краще вже тоді песика погодувати.
     
  4. Златка

    Златка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Господиньки, поділіться, будь ласка, секретами приготування заморожених продуктів :girl_flag_of_truce: Заморожені вареники/пельмені в мене часто або розварюються, або не вельми естетично виглядають - ніби з якимись тріщинами... то я їх неправильно варю, чи є якісь нюанси заморожування чи зберігання в морозилці?
     
  5. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    щоб вода сильно кипіла+невеликими порціями(варю по пів кг приблизно)+постійно помішувати
     
  6. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Куповані?
    У мене деколи пром.виробництва так тріскали і розварювалися. То від якості тіста і ліпки залежить, а ще, думаю, від способу зберігання.
     
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Потріскані, значить перемерзли і старі.
    Також залежить, чи їх підварили перед заморозкою чи ні.
    Ну і від якості тіста ДУЖЕ залежить.

    Ну, і варити так як амаретто написала - легко помішувати, дуже трошки, щоб кипіли. І варити не довго, особливо якщо воно вже підварене. А щоб не зліпались, можна в воду ложку олії влити, але то на любителя.
     
  8. Leila

    Leila Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Маруся, порадь як то правильно пекти піццу, бо в мене останім часом дріжджове тісто сохне в газовій духовці, а не печеться. чи то засильний газ чи навпаки за слабий. я ніби ставила десь біля 200С. Я б поміняла на електричну духовку, але поки не вийде.
     
  9. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я дозволю собі відповісти:)
    у мене теж духовка газова, печу піцу на 150 максим. 170 градусів і то на передостатній позиції згори 25хв.
     
  10. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    печу при 240-250 градусів - 10-15 хв.
     
  11. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    І я печу піццу при 230 градусах 15 хв. Тісто не сохне, сиром присипаю вкінці на 5 хвилин.
     
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    то замала т-ра і задовго, хіба ящо це така українська піца-баагато начинки і грубе тісто :). Бо взагалі піца має бути тоненька і начинки накладено небагато-в один рівень. І власне потрібно пекти при дуже високій т-рі і максимум 15 хвилин, все встигає пропектися.
     
  13. Музик

    Музик Мартуська

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    що приготувати з патисонів?
     
  14. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я печу піцу 180*с - 15-20 хвилин. Якщо більша температура чи довше по часу - то тісто пересихає. Але духовка електрична.
     
  15. Leila

    Leila Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    в мене максимальна температура в духовці 230 градусів. Тісто роблю тоненьке і тільки один шар начинки. Буду пробувати ще на максимальній температурі, бо на нижчих температурах печеться, але сушиться.
     
  16. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    запечені з фаршем, горшочки з патисонів з печерицями, рагу.
     
  17. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    люблю мариновані. більше ніж огірки :)
     
  18. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

     
  19. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я з патисонів готую овочеве рагу (цибуля, морква, часник, помідори, спеції за смаком).
    Ще інколи запікаю фаршировані патисони в духовці.
     
  20. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    І в мене, от на ній і печу піццу, тонку, з тонким шаром начинки, але печу хвилин 6-8 не більше. Гарна піцца виходить і на вигляд і на смак.
     
Статус теми:
Закрита.