А як ви спускаєте пару?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Annjutka, 29 Вересень 2009.

1. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Відповідь: А як ви спускаєте пару?

І в мене таке буває, щоправда нечасто. Заспокоюю себе тим, що це мабуть ПМС. І в цю хвилину так хочеться напитися (:wacko:, закурити якоїсь класної папіроси, і щоб ніхто мені не розказував, шо є добре, а шо нє........
    Також допомагає прогулянка з малечею.

• Подобається Подобається x 6
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

тааа..колись був дієвий метод. залізти у свою улюблену схованку(сусідній дворик на качельку під деревом) і кататися на ній з пачкою цигарок...помагало.:) тепер рятуюсь чоколядом,бо уже ось 2 роки як не палю:)

• Подобається Подобається x 2
  3. loreniya

loreniya Well-Known Member

мені сподобався спосіб з пательньою - і корисно і пар виходить...

4. mashka

mashka Well-Known Member

Я теж з тих хто випускає пару прибиранням кімнами, люблю погрюкати дверцятами шафок, розбити посуд, або швидко йти кудись, ну і звичайно не без того щоб покричати. А ще колись статтю читала, що є такий сервіс - за певну плату тобі дають в руки кувалду і можна бити стару машину - теж фірмовий реквізит - досхочу, шкода що в Україні такого нема.

• Подобається Подобається x 1
  5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мені пиво помагає :))) головне - щоб нечасто :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Волошка

Волошка Well-Known Member

Мені теж, але не надовго. А ще поговорити з кимось, хто тебе просто вислухає, але не буде давати порад. Бажання розтрощити щось теж виникає. Правда, дуже рідко.:girl_smile:

7. lydmila

lydmila Well-Known Member

....як я вас розумію, метод дієвий .В такі моменти мені хочеться "феєрверку" , тобто піти десь на пошвеньдяти з коліжанками, злапати на собі кілька зацікавлених поглядів, можливо пофліртувати з кимось.... А ще ,інколи, погуляти САМІЙ ...знайти у звичних краєвидах міста те, що ніколи не помічала...

• Подобається Подобається x 5
  8. Milongera

Milongera Well-Known Member

Мені допомагає ходіння. В часи найбільших стресів я просто тупо кудись йшла.. бувало намотувала десятки кілометрів, могла з одного кінця міста в інший пішки пройти. І допомагає.... через декілька годин ходіння злість капітально відпускає.

• Подобається Подобається x 3
  9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мені останнім часом дуже готування їжі допомагає. Мабуть, десь в минулому житті я була кухаркоою :girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  10. Chereshka

Chereshka New Member

а мені чоколяда + прибирання, але таке генеральне щоб всі забаралися а я собі буду грюкати стукати кричати на всіх(щоб ніхто не тицяв і не казав, чи права чи не і не клепав мозги), а потім повернуться, я буду в нормі

11. Tanju

Tanju Well-Known Member

а мені -кавуська з близькими подругами, а також шопінг, нехай навіть куплю якусь дрібничку

12. Shine

Shine New Member

Мені потрібно усамітнитись; добре допомагає коли займаюсь своїми квітами, пересаджую, обрізаю, мию від пилюки, переставляю; часом їду до мами; буває, ще слухаю важку рокову музику(Rammstein,Nickelback,Muse):girl_cray:голосно, мені допомагає:girl_devil:

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Хе, я коли "парую" то їсти взагалі не можу. Я не конфліктна. В такі моменти дуже хочу, щоб мене ніхто не чіпав. Можу кудись йти. Одного разу пройшлась від центру через Високий замок і підзамче назад до центру і звідти на Пасічну. Так попустило.
    Було таке, що мені треба було щось розбити:girl_devil: то як нікого не було, вибирала, що не шкода і як гепну. Потім, як ні в чому не бувало, позамітала і все ОК.
    Деколи думаю, що мені не найгірше і то всьо не варте тих нервів.
    Коли дійсно щось серйозне, заспокоююсь в молитві.
    Ще один класний спосіб заспокоїти нерви - вишивання. І нехай весь світ зачекає.

14. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Бувають дні, коли хочеться кинути все і всіх, поїхати в глухе-глухе село, вимкнути телефон і нікого не бачити і нічого не чути, повалятись на ліжку з бокалом вина у руках... і просто насолоджуватись тишею.... Ах, як хочеться!:girl_cray: А буває таке, що в нервах можу з*їсти все, що побачу і накупити все, чого треба і не треба (але в той момент безглузда дрібничка здається найнеобхіднішою в світі!:girl_curtsey:) А ще можу комусь нахамити (хоча по натурі абсолютно миролюбиве створіння:girl_tender:) - ось що з нами роблять нерви!:girl_crazy:

15. stira

stira New Member

Однозначно настрій піднімає шопінг, але коли такої можливості немає, то дуже люблю закритись в кімнаті, щоб ніхто не докучав, включити якусь ліричну музику і тихенько поплакати, через хвилин 10 виходжу як нова копієчка. Ось така я сентиментальна кобіта.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

довго сварюся, або жаліюся чоловікові (на нього ніколи сильно не серджуся). Кава ще допомагає і тости :)

17. Христя

Христя Well-Known Member

коли зла йду до коліжаки на каву, відро кави , пару цигарок і все проходить, а деколи можу покричати і стає легше,

18. TASJA

TASJA Well-Known Member

А я коли зла, то мені би виговоритись!!! Всі злості тоді виговорю, все, що накипіло!!! :girl_devil: Чоловік в такі моменти мене не чіпає, мовчки їде в іншу кімнату - говори скільки влізе! А я ніііііі, за ним по п"ятам :). Потім коли згадуємо таку мою звичку регочемо з мене :girl_haha:. Бо в більшості випадків злюся я не на нього, а слухати доводиться йому...

19. Seredinka

Seredinka Member

А в мене дурнувата натура. Спочатку роздратуюсь через якусь дрібницю, потім ще кілька дрібниць згадаю, які були впродовж тижня чи місяця, додам до того розбіжність наших поглядів з приводу расової нерівності і віросповідання... і тоді все - "атомное возмездие необратимо". Сварюсь, як хвора на голову, ображаю, а за півгодини приходжу з вибаченнями. Як з цим боротись... :suicide:

20. Текіла

Текіла Well-Known Member

Якщо вже дуже-дуже роздратована, то можу нажалітися чоловіку)))))
    Можу побити подушку чи порвати кульок! Порада психолога і допомагає.
    Якщо зла не дуже, то стараюсь конструктивно обміркувати, що саме мене розізлило, і постаратись подитись на ситуацію з іншого боку.