Відповідь: А як вас звуть? Привіт! Я - Наталя. Для друзів ще Наталка або Ната. Для мами і тата - Наталочка, Наталюська, Туська . Для брата - Наталька. Для чоловіка - Натуська. Для малого - просто МАМА. Тільки НЕ Наташа...
Відповідь: А як вас звуть? Приємно познайомитись! Я - Олена Ім'я (Олена) догречеського походження, тлумачення неясне, можливо означає "вибрана, світла". Ось таку характеристику свого імені знайшла...дуже мені підходить! "Маленька Олена любить казки. Живе своїм внутрішнім світом. Дуже довірлива, але якщо хто скористається цією її якістю й обдурить її, то Олена неодмінно покарає ошуканця, виявивши при цьому неабияку винахідливість. Вона може підібрати на вулиці бездомного щеняту, принести його додому. Їй подобається краса в речах. Замолоду робить враження замкнутої й соромливої, але при більш близькому знайомстві можна побачити в ній життєрадісну, емоційну натуру з багатою фантазією. Найбільших успіхів Олена домагається в професіях, де потрібне вміння спілкуватися з людьми. У родині створює атмосферу миру й спокою. Домувальниця й турботлива мати."
Відповідь: А як вас звуть? а я Леся)) так в паспорті і записана називають мене по-різному - і просто Леся, і Лесюнчик, і Сюнчик, і часом Леська, але мене то трохи бісить. Був момент, коли мене на роботі попередній називали Джозефіною через зачіску , а подруги кликали Олеником
Відповідь: А як вас звуть? А мене звати Катя Всі так і називають, тільки чоловік майже з першого дня знайомства називає або Коте, або КЦ
Відповідь: А як вас звуть? Мене звати Олена. Підписуюсь під кожним словом з нашої характеристики. Дуже не подобається, коли мене називають Лєною. Колись над нами жила баба Лєна...чомусь, коли чую, коли мене так називаю, то зразу уявляю себе ... бабою
Відповідь: А як вас звуть? А мене звуть Люба. На роботі - Любов Степанівна, мама і тато - Любочка, близькі друзі і родичі - Любця або Любася. А в коханого просто - Дюймовочка або Лисичка-сестричка. Ненавиджу Любка!!! Це в мене ще й пунктик такий.
Відповідь: А як вас звуть? Мене звати Іванка. Для друзів- Іванеска,Ванька. Для чоловіка і мої мами -Іванця. В школі була Яна (незнаю чого, бо це ж два різні імені).
Відповідь: А як вас звуть? В паспорті записано Христина А називають кому як подобається...і Хриха і Христя і Христинка чи Христюся....
Відповідь: А як вас звуть? а мене звати Антоніна...але то тільки для резюме і офіційних паперів...а в житті Тоня, Тонька ( для єдиної коліжанки), Тося ( для єдиного знайомого онлі...інші дістають в чоло за таке прозивання), а ще Тоніка або Тонік))
Відповідь: А як вас звуть? ооо, саме так мені мій одногрупник говорив всі 5 років навчаня... навіть Ірка-вампірка звучало приємніше...
Відповідь: А як вас звуть? А я Христя. Не знаю чому, але не навижу коли мене кличуть Христина. Якось мені то здається строго.