Відповідь: А як вас звуть? Христина - для колег по-роботі... Хрусько - для коханого... Хриська - для батьків... Для всіх інших - Христя, Христинка....і як тільки забажає душа...все приймаю.....
Відповідь: А як вас звуть? А я Іра батьки називають Іринка чоловік - Іруся як назвете так і прийму тільки не Ірка бо покусаю...
Відповідь: А як вас звуть? Я - АДріана. Для друзів і рідних і просто людей, яким подобаюсь - Адріася, Адріасик. Та як завгодно, лиш би не добавляли зайвих "н" ))
Відповідь: А як вас звуть? Мене звати Марія, для всіх друзів я Марійка, для мами Маруся а на роботі Марія Іванівна. Хоча я рідко пишу, але дуже часто читаю дописи інших.
Відповідь: А як вас звуть? Я, Александра, дома і друзі називають Аля, але я не проти коли Саша кличуть)))) от тільки не Леся
Відповідь: А як вас звуть? От я також не розумію, як можна стверджувати, що Олександра це те ж саме імя, що й Леся...??? Як на мене, це зовсім два різних імена...
Відповідь: А як вас звуть? А я Наталя. Хоча часто мене кличуть Наталі. Я на форумі недавно, приємно з усіма познайомитись.
Відповідь: А як вас звуть? А мене звати Оксана, а Ксюшаня тому що всі інші ніки звязані з імям Оксана були зайняті.Називайте просто Оксана.
Відповідь: А як вас звуть? я Вікторія, всі кличуть Віка, якщо придивитись то з ніку видно новенька ще приємно з усіма познайомитись