Відповідь: Суші Звичайний оцет точно не пiдiйде. В крайньому випадку можна взяти яблучний або винний, але натуральний без штучних ароматизаторiв.
Відповідь: Суші одного разу давала яблучний оцет, було доволі смачно і нічим не гірше ))) ось навіть фото знайшла)))
Відповідь: Суші Як виявилось підійде))) Сьогодні робила заправку з столового оцту, соєвого соусу, цукру та солі. Все вийшло і навіть дуже смачно)
Відповідь: Суші Щось мені це все нагадує оповідання Ольги Громико про відьму Вольху Вона там бурчала на магів-початківців, які буквально виконуючи все, що книжка пише, відрізають і вкидають в зілля власний палець, хоч цілком достатньо було б його туда вмочити
Для себе знайшла ідеальну заправку для рису, 2ст.л. 6% оцту + 2ч.л. цукру + 1ч.л. солі, все це прогріваємо і розмішуємо щоб сіль і цукор розтворились, потім поливаю цим рис і легенько перемішую, рис беру звичайний круглий, брала інколи спеціальний той для суші, для себе різниці не бачила, головне гарно промити рис, потім у співвідношенні 1:1,5 рис:вода, потім ставлю на сер. вогонь на 5-7хв до закипання, далі скручую на мінімум і ще 10 хв, потім виключаєте і даєте настоятись 15 хв, не піднімати кришку від початку і тоді вже заправочкою полити, для мене цей варіант перевірений і найкращий. П.С. Рис беру круглий від "Смакота".
дивлячись як якщо ви хочете все "сушне" то є Бансай на Франка, там і лососі\вугрі, і рис, і норі поштучно, і імбир, і васабі якщо ви хочете бюджетний варіант - то норі,імбир,васабі можна в Ашані,наприклад, а решта - по обставинах - де дешевше. мені наприклад, останнім часом рис Барвінок з Барвінку дуже прикольний на суші)
Дякую за інфо) Не порадите якийсь хороший соевий соус?) В сушия була - соус неочень, на смак самий дешевий, япона хата - так собі, а от мафія і суші в арсені на чорновола - смакота))
мені подобається той кікоман чи якось так, але він дорожчий. то залежить що кому подобається. в Бансаї плюс в тому що там соус в маленьких баночках - зручно брати,але я останній раз була там кілька місяців тому, ож не знаю як там зараз
Дівчата, де плануєте замовляти суші на Новий Рік? Я щороку замовляла в ЯпонаХата, але востаннє мені вони не сподобались, тому не хочу ризикувати.
На новий рік замовляти небудемо, напевно на наступний день...але останні рази брали в суші тайм (ті шо в арсені на чорновола) дууууже смачні. В них доставка безплатна від 100грн. Можете попробувати або з Мафії) або сушия)
то мої... народ, якщо заміняти всі інгрідієнти на якісь адаптовані то і смак буде не такий. Повірте мені, я "сушист" з великим стажем. Ну ок, на рисі гіпотетично можна зекономити бо різниця у розмірі зерен, ну відтінок смаку (ну але то вже гурманські заморочки), ну але столовий оцет... ну незнаю, то хіба дуже на любителя... тут навіть самі норі мають значення..
ооо, я з тим і прийшла. Мала на залишку 2 листи норі купленого в Польші і нову пачку з Ашану. Обидві одної фірми - Катана. Одні - прекрасні - щільні, блискучі, інші - якісь дзюраві, розлазяться на ходу. Чітко видно де і які.
Хочу навчитися готувати суші. Підкажіть: 1) чи можна спеціальний рис доя суші варити в мультиварці? 2) маю норі і заправку з Банзаю півторарічної давності, хотіла готувати, але почався токсикоз і др кінця вагітності відбило бажання їх їсти. Їх вже викинути чи можна пробувати щось робити?