Щиро прошу про молитву за здоров"я Романа (важке запалення легень, лежить у реанімації). Заздалегідь дякую.
Дуже прошу молитви за здоров"я моєї свекрухи Віри, поставили страшний діагноз з непоганими перспективами. Ми рук не складемо. Головне, щоб вона не впала духом, не зневірилася і гарно перенесла операцію і легко вийшла з наркозу. Дякую всім небайдужим...
Дуже прошу згадувати мою свекруху Ольгу, вже 5 днів температурить, а сьогодні почала втрачати нюх, підозра на Ковід. Нехай їй ця хвороба пройде без ускладнень.
Прошу підтримати в молитві за здоров'я Наталії та Юрія (підозра на ковід) та здоров'я їхніх дітей (Олена, Соломія). Також прошу молитви за своє здоров'я (Галина).
Прошу молитви за чоловіка Павла. Має проблеми з роботою. Нехай Господь пошле йому сил і мудрості. Дякую всім.
Дівчата, змушена знову просити допомоги у спільної молитви за нашу сім'ю яка руйнується, щоб чоловік одумався І Бог дав йому розуму не робити тої помилки - покинути сім'ю. Молю, благаю - помоліться..... Ярослав, Леся, Богдан, Анна. Вірю, надіюсь....
Прошу про молитву за своє здоров"я (Ярослава) - післявчора впала на вулиці і сильно вдарилася в коліно, потягнула м"язи, боляче згинати ногу, важко ходити. Щоб швидше загоювалося і відновлювалося - роботи повно, а я ледве чапаю. Наперед дякую.
Прошу молитви за синочка Олексія. Підозра на дуже страшні хвороби, потрібно робити біопсію лімфовузла. І за мене (Наталія), дуже переживаю. Дякую всім.
Прошу молитви за чоловіка, Віктора. Нехай Бог дасть йому здоров'я і мудрості вирішити проблеми, з якими він стикнувся. Дякую всім, хто згадає його у своїх молитвах.
Знаю що вже просила про молитву, але вона нам дуже необхідна. Завтра синочок їде з чоловіком лягати на обстеження в Київ Я, на жаль, не можу поїхати, бо менша дитина ще на гв. Прошу всіх небайдужих помолитись за здоров'я Олексія. Дякую дуже