Цікаво, а які продукти є обов'язковими у вас в холодильнику? Наприклад: яйця для ранкового омлету, чи пиво чоловіку. Який ваш список поповнення холодильника у магазині на випадок коли щось закінчиться?
Відповідь: Що у холодильнику? ой то все дуже різноманітно))) але останнім часом типу "must buy" стали оті французькі довгі булки в сільпо і ашані, до них якийсь сир мастити типу янтар, дружба + мандаринки
Відповідь: Що у холодильнику? Сметана, масло, кетчуп/майонез, обов"язково яйця ( на випадок "поїсти" Коханому, якщо мене нема дома), оселедець, закрутки якісь, варення. То мінімум, який завжди є, а решта - по ситуації та бажаннях.
Відповідь: Що у холодильнику? Сир, яйця, молоко, йогурти, фрукти, овочі. В морозилці - м"ясо, риба, заморожені ягоди та овочі.
Відповідь: Що у холодильнику? В мене must have твердий сир, і то декілька видів, полюбляємо усі троє. Ще завжди є кефір-сметана-молоко-масло. Бастурма, яйця і ковбаса - раціон чоловка. Баняк зупи - Ярки. Колись ще завжди був майонез, зараз слава Богу, якось непомітно його перестали купувати. В морозильній камері хоча б кавалок мяса чи риби, чи печінки замороженої якщо не встигла купити свіжого, то дуже виручає (лососеві стейки не раз мене рятували, як раптово приходили гості). Ну і наморожені влітку ягоди, брокколі, цвітна капуста, гарбуз - то Ярці вітаміни на зиму.
Відповідь: Що у холодильнику? Весь ваш допис відображає вміст мого холодильника. Я навіть не знаю,що би добавити. Хіба трутку пепсі, яку я і чоловік обожнюємо і іноді собі таку гидотку дозволяємо.:shy:
Відповідь: Що у холодильнику? а у нас яйця, сир домашній, сир твердий, сир плавлений домашній (чоловік у мене сироїд),сметана, масло, паштет домашній, лимони з цукром у банці до чаю, тепер ще є сальцесон, ковбаса, різні маринади, сало у банці, морква, цибуля, часник, печиво якесь, кава, овочі, фрукти, горілка, спирт...і т.д у морозилці завжди якесь м"ясо, ребра, риба, сало для нарізки, шпондер, шинка, заморожена зелень, ягоди....деколи капрони(не так швидко рвуться)
Відповідь: Що у холодильнику? Сир домашній, молоко, кефір, яблука для дитини, масло, сир твердий, яйця, оселедець для нас. В морозилці телятина або кролик для дитини і якесь м"ясо для нас. Також морожені ягоди і овочі для дитини.
Відповідь: Що у холодильнику? А для чого ви це в холодильнику тримаєте? ---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ---------- В мене завжди є кефір. Масло,сметана,яйця(в даний момент лишилося одне лиш яйце ),перетерта смородина з цукром. А от в морозилці в мене купа всього.Тато був на полюванні,привіз кабана,але йому робили операцію на зуби,тому він їсти то не міг,от і заморозив до свого приїзду :D,ще домашня курка,з якої я все забуваю зварити бульйон,кусочок сала і кілька стейків сьомги.
Відповідь: Що у холодильнику? тітка, яка живе в Італії вже давно казала,що каву найкраще зберігати у холодильнику, а печиво(переважно домашнє), щоб не зіпсулось, бо колись воно не встигало довго постояти, а зараз я не хочу солодкого....
Відповідь: Що у холодильнику? Яйця обов"язково, не менше десятка, масло (кілька пачок), маргарина (ану раптом захочеться пекти), сметана, томатна паста (жити без неї не можу), корінь петрушки, кілька морквин, домашня аджика, мед і завжди баняк якоїсь зупи. І ще деякі медикаменти і мазь живиці.
Відповідь: Що у холодильнику? мене це теж цікавило, бо якщо з кавою зрозуміло, то з печивом не дуже, може тому, що не можу їсти ні печива ні хліба з холодильника (бо знаю,що і хліб в холодильнику зберігають...) в нас must have: яйця (домашні), молоко, вершки до кави, салямі, московська,філадельфія (в мужа замість масла), намазки різні, гірчиця, песто, кетчуп. масло, сир твердий типу голландьський, російський; пармезан,маскапоне,сметана,творог (то моє) консерви типу: тунець,кальмари, печінка тріски (то на салати) маринований імбир і банка варення зазвичай ще є овочі, але зараз тільки пів капустини і пару черрі пляшка шампанського і горілки сало в морозілці: морський коктель,креветки,морозиво, а ще мама зберігає в нас мясо,рибу, жабячі лапки і ягоди
Відповідь: Що у холодильнику? Яйця, сметана і паста мусять бути завжди в холодильнику. На даний момент ще є капустина, майонез, гірчиця, лимони, банка згущонки, сир російський, плавлені сирки, петрушка, і трошки скумбрії, яку вчора запікала.. В морозилці хек, сало і мясо.
Відповідь: Що у холодильнику? ну на банці написано "зберігати при температурі від 5 градусів" я чогось звикла в холодильнику такі консерви тримати а і ще забула кілька видів паштету завжди є день без кількох канапок-тостів в мого чоловіка не день, я ж можу холодильник взагалі не відкривати
Відповідь: Що у холодильнику? яйця, сметану, сири, ковбаси, імбир, будь -які рибні і мясні консерви оселедець малинове варення часник, цибулю , квасолю білу ( на дверцяті) в ящиках фрукти, майонез, овочі, кетчупи чорнослив і курагу ой в морозилці навіть важко пригадати - мясо, риба, млинці, зелень, квасоля, цвітна капуста, масло, ягоди......
Відповідь: Що у холодильнику? так, коли його забагато - не так швидко черствіє, а взагалі то й свіжий заморожую, коли місце в морозилці є і наперед видно, що за 2 дні не з"їмо (= краще півбуханки розморозити, ніж ясна собі сухим м"якушем ранити). Після розморозки (тільки природної!) як щойно спечений. Але, власне, лиш зберігати - потім він переходить у хлібницю. ой, а де Ви її купуєте?!? Братова з Іспанії прислала - то така смакота! я теж колись тримала, а тепер вони всі НА холодильнику живуть (він понад 2 м, то їх мало видно). Адже в магазині, на складі вони без холодильника - то нащо місце захаращувати? Перестала, коли в родичів побачила: пів холодильника завалено консервами, а вони "після празнику" страви в тарілках одна на одну складають (!), "бо місця нема"