Горіхи (мигдаль і грецькі) для штоллена потрібно попередньо підсмажувати? замочувати в ромі/коньяку ?
Кидаю на пательню і додаю все за смаком. Вливаю якийсь алкоголь: вино, бренді, ром, коньяк, щось ароматне. Можна додати апельсин, лимон, імбир, цукор, гострий перець, різні трави. Найбільше мені подобається з алкоголем, цукром і гострим перцем. Пропорції всі за смаком.
поки ми 2 тижні купували ті сухофрукти (так вийшло, бо нема в зручному доступі у нас місця з гарним асортиментом), то мій ентузіазм до того "закрученого" штоллена згас (рецепт є кілька сторінок назад), і я вирішила зробити простіший варіант (здається, це або той самий, або дуже схожий до того, що @Khrystik давала - Ви пекли, до речі?) http://їжа.in.ua/рецепт/різдвяний-сирний-штоллен який, думаю, можна потім теж так довго вимочувати в коньяку при бажанні, щоб надати йому автентичності і старовинності))). Ну і можна, звісно, попередньо замочити сухофрукти в алкоголі, в цьому рецепті цього нема. Я підсмажувала (грецькі), і намагалась по можливості шкірки злущити.
не спекла. як завжди хвороби стали на заваді. але дуже дуже хочу хоч пряничну хатку спекти в неділю чи понеділок після НР
Маю авокадо, треба якийсь салат з нього. Хто як робить? Підкажіть, будь-ласка, бо в мене якась криза жанру. Жодного варіанту...
Дякую за рецепт) Штолен дійсно пекла, але сухофрукти вимочувала в коньяку довгенько...а це простіший рецепт. До речі, в нас була надзвичайна ситуація з тим штоленом))) ми жили тоді в старому автрійському будинку, тільки я дістала штолени з духовки і по хаті розійшовся нереально смачний запах, то миші почали так під підлогою товктися, що здавалось виламають)) згадувати смішно, а було страшно
Найпростіше: салата, черрі, авокадо, оливкова олія. Я даю ще оливки і фету, або пармезан. Можна дати тунця або креветки.
я розрізаю навпіл, вибираю ложкою мякоть, а потім ті шкірки-*човники* наповнюю салатом Найбільше любимо дрібно порізане авокадо+ креветки+ домашні сухарики Заправка: маскарпоне, гірчиця, зубчик часнику, сік лимона. Як не маю маскарпоне, то замінюю його на оливкову олію, решта складників ті самі Ну і ви певно знаєте, але напишу, на всякий випадок - авокадо скоро чорніє, тому відразу як його поріжете чи розімнете, збризніть соком лимона
Перечитавши цю темку за попередні два роки, аналіз продуктіві опа..меню склала) з кожного по чуть-чуть: Курячі (та-та буде на новий рік, я сто років її не їла) відбивні в паніровці з крекеру і затерті моцареллою Печена картопля з травками Салат "Французький" Брускети з філадельфією з травами і домашніми вяленими помідорками Канапки з ікрою Шампанське Мандаринки І Тірамісу чоловік ще грибочки, огірочки захотів - ну то вже нехай він робить) Більше нічого не роблю і так скоро спати підем) а то з моїм меншим взагалі не висипаюсь І маю питання, тірамісу сьогодні ввечері робити - чи завтра?) Роблю перший раз - тому підкажіть
Попались мені сирі мідії в мушлях, от і придбала. Хотіла приготувати, якомусь супер-пупер рецепту. Але нажаль з часом не виходить. Може, щось смачне, легке в приготуванню порадите? Надіслано від мого SM-G935F, використовуючи Tapatalk
теж в списку такий салат в мене є. Але я ще планую перепелине яєчко з авокадо додати. Заправляти думаю бальзаміком з олією.