Кухонний посуд: каструльки, сковорiдки ...

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Anastasia, 17 Жовтень 2008.

  1. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    я такого не робила, але може в мене свекруха нею користувалася і таки щось з нею зробила(, зараз вона в мене тільки для тушіння.
     
  2. VERO

    VERO Well-Known Member

    @Lemeshchuk Я раніше теж мала звичку нагріти в сковорідці воду, помити і під холодною проточною водою сполоснути. 1-2 разів може бути достатньо, щоб покриття пошкодилося. Більше нічого хорошу кераміку пошкодити не може.
    --- дописи об"єднано, 27 Вересень 2016 ---
    Це гранітне (мармурове)покриття або кам'яне. Гранітне трошки стійкіше, як антипригарне, але теж делікатне. Його можна використовувати навіть, якщо є подряпини. Використовувати краще лопатки з дерева/пластику/силікону. Легко миється, просте у догляді. Потребує мало жиру. Кам'яне міцніше на гранітне.
    --- дописи об"єднано, 27 Вересень 2016 ---
    Нічого дибільнішого вона не придумала? В мене падала об плитку сковорідка керамічна і не побилася. А кришка для того, щоб її закривати/відкривати. Мусив бути потужний удар. Навіть собі не уявляю, що з нею треба було зробити. Краще би повернули постачальнику, а не придумували такі смішні відмазки. За всі роки ще такого не бачиала. Хоча частина сковорідок герметично запаковані і відкрити перед відправкою не завжди є можливість. Ніхто ніколи не отримав надщерблену сковорідку.
     
    Останнє редагування: 27 Вересень 2016
  3. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    Прошу порадити, які є якісні кондитерські шприци? (не мішки)?
    Орієнтовно з 8 + насадками, потрібен для оформлення тортів.
     
  4. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    ДІвчата, а в кого яка гусятниця? Чи практична вона для вас? На що звернути увагу, який найоптимальніший об"єм?
     
  5. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    є потреба купити кастрюлі. І ото ходжу, вибираю і плачу : все якесь тонкостінне, тонкодонне, і з отими болтами всередині (не люблю їх, бо там вічно жир накопичується і мороки з миттям). Пригледіла поки кастрюлі литі від Біол. Хто ними користувався, добрі? І гарними брендами теж діліться. Бо оті леснер, маестро мене тільки розчаровують.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Я років 7 тому в епіцентрі купила каструлю і ковш німецькі Topaz. Дуже задоволена. Купувала ще потім леснер - фігня повна :sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    О, і я маю ті "топаз" мені подобаються. Ще хочу з ікеа щось спробувати, але з тих дорогих, бо ті найдешевші ніякі, я в них овочі мию, яйця варю, білок збиваю і т.п. але то ті дуже дешеві, три штуки на гривню )))
    --- дописи об"єднано, 27 Травень 2017 ---
    А ті леснер дійсно ніякі.
    --- дописи об"єднано, 27 Травень 2017 ---
    А, ще тескома, непогані були.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Raven

    Raven Мама малятка

    Маю біол і sasher. І ті добрі, і ті.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. NiceHouse

    NiceHouse Member

    Ще сербські Метрот хороші!
     
  10. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    а де їх можна глянути?
     
  11. MISS SCARLET

    MISS SCARLET Well-Known Member

    Маю вже років 5 вінзер, задоволена дуже. Я їх і на плиті і в духовці експлуатую і палила вже (узвар цілу ніч варився, шо вся хата задмлена була), а вони помилися і як нові))) Єдине прогадала з кришками - купила з скляними, а вони непрактичні і важкі. Тому зараз брала би тільки з металевими. А,. і самі каструлі нелегкі, бо то нержавійка з мідним кількашаровим дном. А от ножі вінзер - то є, як би то культурно сказати, ну не то!
     
  12. agatha

    agatha Active Member

    О, ножі Вінзер- то дійсно нема слів. Ніколи б не подумала, що в тому Вінзері взагалі щось вартісне є
     
  13. Online

    Online Well-Known Member

    Можливо то тільки я не знала, що існує таке чудо як сковорідка гриль-газ. Родичі подарували влітку, не можу натішитися. Ось так приблизно виглядає.
    [​IMG]
    Система проста як двері, коштує недорого і овочі-гриль смачнющі виходять. Не гірше, ніж в хорошому ресторані. М'ясо мені пріснувате, можливо треба ще поекспериментувати з маринадами. А от броколі, помідори, перець, шампіньйони, картоплю, моркву і т.д. банально вимішую в оливковій олії зі спеціями (прованські трави, наприклад) і за 20 хвилин гарнір готовий. Для особняку річ зайва, звісно, а от в квартирі, де мангал не поставиш - супер.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. zetta

    zetta Well-Known Member

    порадьте антипригарну сковорідку з хорошим покриттям не шкідливим.
     
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    я в цій темі в дописі 746 писала про керамічні сковорідки та їх різновиди. Ще один рік з того часу минув, а мої сковорідки не перестають мене тішити.
    Минулого року собі в Канаді купила сковорідки Тефаль і зрозуміла, що оті всі "Тефалі", які в нас продаються то не пательні, це реальна пародія на пательні. Використовую фактично півтора року (котлети не смажу, але зажарки на страви, грибочки, овочі припускаю, чоловік на маленькій щодня собі сніданки готує (яйця смажить без нічого)) навіть сліду нема. Я реально забула, що таке подрапані пательні. В посудомийній не мию, нема потреби. Губкою протерла і все. Не пристає нічого і не пригорає.
     
    Останнє редагування: 28 Листопад 2017
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    обираю ємності для продуктів, в холодильник
    напевно скляні
    порадьте з досвіду які саме обрали (виробник) і задоволені
    отакого плану
    [​IMG]