Відповідь: Фотопереписи Також приготуємо собі одну невеличку баньку грибової кремової зупи, це і буде наш сос: В середній баняк з грубим дном, або гусятницю наливаємо олії і пассеруємо цибулю: додаємо часник: моркву: Все гарно тушкуємо буквально кілька хвилин. Довго овочі тушкувати не треба бо потім ми всеодно будемо це запікати в духовці (або варити) щоб не розлізлись і не перетворились в кашу.
Відповідь: Фотопереписи Тепер додаємо до овочів покраяне мяско і висмажуємо щоб майже не залишилось рожевого. На середньому вогні це вам займе хвилин 7. Час від часу мяско помішуємо. На цій стадії трошки доправляємо сіллю і перцем. З сіллю не треба переборщити бо концентрат зупи сам по-собі солений. і додаємо дві горошини душистого перцю, 4-5 горошин чорного перцю і один лавровий листочок: після спецій додаємо до нашого мяска бульбу і також легенько перемішуємо:
Відповідь: Фотопереписи В між часі відкриваємо баньку з зупою і розмішуємо її з невеликою кількістю води, щоб вона була однорідна: Зразу ж виливаємо цю суміш на наше мяско і бульбу: закриваємо кришкою і відправляємо в духовку яка вже прогріта до 375 градусів Фаренґейта, що дорівнює 190 градусів цельсія на 40 хвилин. В між часі можна відпочити від тяжкої роботи або приготувати якусь салатку. Бо через 40 хвилин можна спокійно витягати з п*єца нашу вечерю або обід. Смачного!
Відповідь: Фотопереписи Таж бо кажу, перепис для лінивих. Бо як тут кажуть добрий програміст повинен бути лінивий :xaxa: а я собі взяла на замітку.:xaxa:
Відповідь: Фотопереписи У мене скінчились гроші на продукти, "позичати" з інших "купок" не хочеться, а їсти, на диво, хочеться всім. Пропоную тортик, який ми пекли сьогодні із Сонею з того, що у нас залишилось. Може комусь пригодиться. Цей рецепт ходить по інтернету з різними назвами- "дешевий шоколадний пиріг", "шоколадний кекс", "шоколад на кипятке" тощо отже потрібно: 2 яйця, 1 склянка цукру, 3 - 4 ст ложки звичайної соняшникової олії, 2 -2,5 склянки борошна, 1 ч л розрихлювача, 4 з верхом ст ложки какао, 1 неповна склянка молока,. 1 неповна склянка окропу(кип"ятку), дрібка солі. - яйця збиваєм із сіллю додаємо цукор, добре розтираємовливаємо олію додаємо борошно, змішане з какао і розрихлювачем і розмішуючи вливаємо молоко (тісто має бути густішим за густу сметану. Якщо потрібно - додаємо ще трішки борошна. і вливаємо склянку окропу, такого, що тільки що кипів. Розмішуємо і відразу у форму, змащену маслом і посипану борошном, і духовку, десь на 200 градусів. Печеться хв 20. у мене стара духовка, температуру вгадати важко, тому він і порепався, але так не завжди виходить.Розрізаємо на два коржі - і хай холоне готуємо крем. я просто збила півлітри сметани із 3 ст ложками цукру і 3 чайними ложками поричкового желе у мене були вишні з компоту, то я їх почистила і виклала на корж, зверху - сметанний крем. ну і прикрасила як уміла Взагалі-то тортівницю краще застилати пергаментним папером і змащувати маслом лише дно, тоді нема того "горба" посередині. в мене паперу не було. І ще у таке тісто я додавала цукати і виходив з нього дуже файний кексик
Відповідь: Фотопереписи Знайшла ще один новорічний рецептик. Салат слоями: варена курятина+цибуля порізана + кукурудза + горошок + смажені печериці з морквою + білки терті + жовтки терті. Я робила без горошку, бо не люблю його. Думаю можна замінити огірком. Слой цибулі, грибів змастити майонезом.
Відповідь: Фотопереписи так як коліжанки мої теж тепер печуть еклери і вже не бояться! то ще виставлю для всіх фотоперепис. печу профітолі - манюсі еклери.переважно з солоними начинками, анині вирішила спекти тістечко ВЕЦРИГА -СТАРА РИГА. Тісто 0,5ст.води, 0,5ст. муки, 2 яйця, 50гр.масла. Закипятити воду, додати масло, як все закипить, всипати муку. Вимкнути газ і швидко тримаючи банячок рукавичкою, деревяною ложкою мішіати. Вийде гладка така маса, без грудок. Тепер ПО ОДНОМУ вбиваєте яйця. Вибили 1 яйце і мішаєте, тісто спершу слоїться, але мішайте доти доки не буде однорідності і все яйце не поглинеться. Далі наступне яйце. Виходить гладенька однорідна маса. Духовку нагріваєте на 180 гр. Якщо це еклери то столовою ложкою викладаєте тісто на бритванку (на дно папір для випічки), але ложку макаєте в стакан з холодною водою!!! перед кожним набиранням тіста. Якщо це профітролі - то викладаєте чайною ложкою. Викладати з проміжками. Печете хв 40 до золотистого кольору. духовку не відкриваєте. Якщо маєте спеціальні витискачі для зварного тіста , то витискаєте кобаски такі, тоді еклери будуть овальні. Якщо ложкою викладати ну то не дуже рівної круглої форми. Але то на смак не впилаває Крем 250г сиру, 100гр масла, чашка цукру ( я даю менше), ваніль, цедра лимона терта ( на смак, я даю з 1/2 лимона) , і ще даю апельсинові цукати. перетери в блендері і начинити тістечка. смачного.
Відповідь: Фотопереписи або покласти тісто в пекарський мішок і видушувати кульки на папір, можна навіть широку насадку зірка запхати, щоб вони були дуже такі панські як в маґазині.
Відповідь: кулінарний конкурс "Улюблений сніданок нашої родини або догодила домашнім! Оладі з тунцем. На конкурс подаю цей рецепт по двох причинах перша - рецепт дійсно простий, другий – те що часто готую, в принципі я вибирала між налисниками і оладками. Надіюся що налисники я ще встигну сфотографувати. Фото жарки нема, я забула що ще треба було ще і цей процес зазнимкувати:shy: На рахунок перемоги - мене більше би дуже хотілося щоб рецепт сподобався нашим господиньками і ввійшов в їхне меню
Відповідь: кулінарний конкурс "Улюблений сніданок нашої родини або догодила домашнім! ліниві вареники Продукти:одне яйце,300г.сиру,5-6 ст.ложок вівсяних пластівців "Нордік",сіль,борошно,сметана,масло,зелень Пластівці можуть бути з висівками чи без,сир бажано м"який,інакше треба його перемолоти на м"ясорубці чи перетерти через сито. Пластівці,сир,яйце і сіль перемішати до однорідної маси Мішаю вилкою або міксером. Сформувати руками кульки і обкачати їх в борошні Якшо сир з холодильника,то кульки получаються без проблем,а як сир теплий,то формувати легше за допомогою ножа і ложки. Закип"ятити воду,посолити,покидати туди вареники,як спливуть варити з-4 хвилини Пластівці для того завжди треба брати швидкорозварювальні,ті що варяться довше не підходять Зварені вареники вимішати з розтопленим вершковим маслом Посипати зеленим порізаним кропом,подавати зі сметаною Еники-беники,еники-беники,мама зварила ліниві вареники! То найулюбленіше блюдо моєї донечки. Такі вареники на сніданок готуємо через день Всім смачного!
Відповідь: кулінарний конкурс "Улюблений сніданок нашої родини або догодила домашнім! Швидкі сирні бублики СМАЧНОГО! маю надію, комусь сподобається
Відповідь: кулінарний конкурс "Улюблений сніданок нашої родини або догодила домашнім! Африканський фруктовий компот
Відповідь: кулінарний конкурс "Улюблений сніданок нашої родини або догодила домашнім! МОЯ УЛЮБЛЕНА КАНАПКА смачного
Відповідь: кулінарний конкурс "Улюблений сніданок нашої родини або догодила домашнім! "Кругляшки від Грильяжки" Назву придумала щойно. Рецепт простий як двері бо з моєю роботою складніше зробити зранку важко. Такі бублики мій чоловік любить і з солодким творогом і з медом. Смачного вам!!!
Відповідь: кулінарний конкурс "Улюблений сніданок нашої родини або догодила домашнім! Канапки "Сніданкові"
Відповідь: кулінарний конкурс "Улюблений сніданок нашої родини або догодила домашнім! Сир з фруктами Сподіваюсь,смакуватиме і вам!