ну сирник і не має бути сухий вперше пекла по цьому рецепту, і навіть мені вдався дуже легкий рецепт - спробуйте http://kava.lviv.ua/ua/article/4521/~lvivskyj-syrnyk-sekrety-pryhotuvannya єдине що глазур по цьому рецепту мені не вийшла, то ж я або розтоплюю шоколадку, додаючи до неї трохи молока, або роблю за рецептом "4 ложки" http://shoko-land.ru/publ/ukrashenija/glazur_kakao/7-1-0-21
А я якраз такий і люблю, ням-ням! А може хто пробував запікати лаваш в духовці? Була б вдячна якби могли поділитись рецептом начинки!
Дівчатонька, а де в нас були гарбузові рецепти, пекла кекс (по моему, від Марусі-мами) в минулому році, в цьому році не можу знайти рецепта, десь в нас на ДП була ніби окрема тема, не можу знайти...
Я пекла гарбузові мафіни по рецепту з теми про кекси і мафіни, то дуже класні! Але то не від Марусі-мами рецепт.
Знайшла в ресторанному меню салат з печеного буряка, гарбуза, селери і кадрових горішків. Звісно самого рецепту не можу знайти і інтернеті. Як думаєте яка заправка піде до такого салату?
Дівчата, підкажіть, будь ласка, варіанти закусок. Складаю меню до дня народження. Закуска - ікра в корзинках якось "стандартно". Колись форумляночка писала про різні їх варіації, вже перелистала, не знаходжу, питаю тепер у вас. Один з варіантів - на скибці бородинського тунець з кукурузкою+трішки дом. майонезу. Або щось із печінкою. Підкажіть що ви готували смачненького, хочеться гостей здивувати. Дуже вдячна.
Дівчатонька-господиньки)) поділіться рецептиком смачненьких і м"якеньких розписних пряників і глазурі теж, щоб діткам смакувало)) Нам треба щось до садочку на ярмарок спекти Буду дуже вдячна
Шукаю рецептик пампухів... або тицьніть носом де є, або розкажіть як робите. Ніколи не робила, а того року малий "замучив". Він в мене пампуховий хлопець))) Ще б мені покроково то все...
киньте мені пліз, бо мої минулого року щось не альо вийшли. І ще тут запитаю, шукаю рецепт пляцка із тертими яблуками але ще плюс крем між коржами.
Дівчат поділіться перевіреним переписом голубців з тертоі картоплі. Буду вдячна за покроковий рецепт Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk
Теж цікавить і чи треба для того якусь особливу картоплю, бо в мене такий сорт, що дуже довго вариться і навіть деруни виходять не дуже Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
Роблю постійно. Точного рецепту чого скільки давати Вам не скажу, роблю , як кажуть «на око» . Потрібно :Капуста, картопля, цибуля, сметана , молоко, приправа (даю 10 овочів), порошок до печива, сіль, перець. 1 Капусту відварити, як на голубці. 2 Частину картоплі ( я беру менше половини) відварити , помяти як на пюре, можна посолити трошки. Решту частину картоплі потерти як на деруни. 3 Цибульку посмажити на олії ( лишаю ще трошки на поливку ). Я даю досить цибулі – вона не шкодить. 4 То тої частини картоплі , яка була потерта- даю цибулю і по ложці додаю варену картоплю . Добре вимішую. 5 До однорідної маси додаю порошок до печива, сіль , перець, приправу, сметану. Дивлюсь якої консистенції в мене вийшла та вся маса. Якщо густа , то додаю молоко 6 Закручую масу в капусту . В мене маса виходить дуже рідка , що важко в капусту завернути, але потім вони дуже мякенькі виходять) . 7. Потім, коли вже всі голубці закручені, роблю поливку. В підтушену цибульку додаю сметани , сіль , перець - то вже на смак, можна і приправу. Вау-ля і в духовку я ставлю на маленький вогонь приблизно на 2 – 2,5 год. Смачного!!! Будуть питання - питайте - з радістю відповім.
Я пекла за цим рецептом, дуже смачно (волію не давати посилання на рос. сайти, але не хочу давати неперевірений перепис) А я шукаю рецепт таких медових пряничків (у формі серця) з повидлом всередині, хто має?