Покажу я і свою кухню, яка також мені дуже нра)) Практична у прибиранні, вмістима, і як на фото завжди така пуста, дуже люблю так. Єдине, не продумали з мікрохвильовою, але в планах є її підвісити, там де чайник стоїть.
Згідна на всі 1000%. Блюм практично ніколи не дає похибки. Хіба корпусна частина може гуляти. Але це ще залежить чого і скільки там напхано
@Zaychenya а у вас яка фурнітура стоїть? В нас німецькі хефеле, казав майстер, що нічим не гірше по якості від блюм, але дешевше
Ми робили на GTV. В мене просто кухня велиииика ))). То дещо блюм, дещо gtv. Об'єми великі - то економили. На попередній квартирі ця ж фурнітура працює вже 8років. Але якщо Вам майстер казав що трошки всядеться - ну то він щось знає . Або здогадується )))
Гефель нормальний, навіть дуже, але в мене теж "дуже багато" кухні, то брали gtv, за 3.5 роки один завіс трохи зіпсувся, то ми просто замінили його (не було як в магазин попасти, а спеціально на хотіли) на завіси з нефункціональної тумбочки(там де захована витяжка), поміняли місцями, а при нагоді докупимо, ціна питання десь 25 грн. На момент закінчення ремонту ціна фурнітури при нашій кількості мала значення...
то певно мистецтво тримати кухню незахламленою, ви молодець!! скільки вже часу користуєтеся - як воно в догляді біле? не жовтіє? ще запитаю про стіну протилежні - то декоративна штукатурка? як вона миється-чиститься ?
Дякую, я прибираю, а потім нию мужу, що втомлена, + малявка завжди збоку, наразі ще тільки сидить, тому така чистота)) Користуємся третій місяць, ще ніяких недоліків не бачу, дуже практична у прибиранні. Стіни також люксично миються, так це декоративна штукатурка, недавно готувала салат «Шуба», то буряк аж по стінах був))), легко стерла губкою і все.
Підкиньте ідею, чим можна розділити кухню і вітальню? Маю дилему, бо була твердо переконана що в мене це буде відкритий простір розділений столом, а чоловік виявляється не знав про мої плани і така ідея йому не до вподоби, бо з часом нам прийдеться перетворити ту вітальню на нашу кімнату, тому він хоче частково СТІНОЮ розділити зони...... мої пропозиції шторами, полками і розсувними на пів кімнати дверима які можна потім засунути на ширину кухоних меблів не пройшли, що ще можна запропонувати як альтернативу?
Стелаж з полицями Сервант 2-сторонній- щоб і в кухню полиці і в кімнату Декоративна панель (дерев‘яна мдф різьблена напівпрозора....)
Маю пару господарських питань, цікаво хто як організовує в себе, бо дуже вже хочу наступного тижня замовити нарешті кухню. Отже: 1. Куди ви складаєте запаси печеньок-цукерок і всякої нямки, якщо звісно є така звичка купити часом побільше і мати надовше? Бо в мене то наразі стоїть у шафці верхній на полиці. Дуже часто шось заштовхується в самий кут і там може стояти майже до псування, ну і мені незручно добре там шось розкладати і досягати через малий зріст. 2. Де тримаєте більші запаси фруктів, наприклад купили пару кг яблук, і ще по трохи яких мандарин-бананів, де воно все стоїть ? Зараз в мене тупо в кутку під столом стоїть невеликий пластмасовий тазік для того, влітку там же закидаю пару шт баклажанів, кабачків , огірків , ну і всяке таке. Але ясно, що в новій кухні створювати собі гармидер нехочу, куди його? 3. Хліб. Хлібниця як на мене займає забагато місця, та і взагалі ми мало хліба їмо , але все таки десь його тримати тай треба. Які ще є варіанти зберігання? Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Таки в антресолі. Ще й на такій висоті, що сама табуреточку беру деколи ))) Десь раніше дівчата скидали фото шухляд (верхніх). В них зберігання хліба (для розвантаження робочої поверхні. знайшла схоже фото там же ж можна і запас печива сховати ).
в мене по цілій кухні є нички від старшого малого , мушу ховати від нього й видавати по 1-2 штучці, бо як знайде сам - з"їсть все. А раніше тримала також на такій кутовій не дуже зручній поличці, але в мене рдко коли що могло в принипі завалятися, бо я й сама люблю солодке. Яблука нараз також тримаю в ящику, але на майбутнє запланувала собі під то таку окрему поличку, де б збервгався великий пластиковий контейнер на фрукти, а на іншій, окремо - овочі. Бо я завжди овочі (картопля/морква/цибуля/буряк) тримала в такій ніші під мийкою, то дуже незручно звідти діставати.
Я те діло тримаю в холодильнику. Але нас 4. Окремо ящик на фрукти, окремо на овочі. Все стоїть в вертикальному зберіганні, щоб по максимуму використовувати висоту ящика
О, нагадали за бульбу. Ще з дитинства пам'ятаю під умивальником в кухні два відра - одне з бульбою, друге зі сміттям )) Зараз теж тримаю в тумбі під мийкою відро бульби, ще інші овочі в старому поливаному баняку. А є ще якісь варіанти розташування тих запасів? До речі з тим же сортуванням сміття тепер треба цілу тумбу під якісь відра-ящички, хто вже тим зайнявся? Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Аналогічно, але таки верхня, бо з нижньої діти дістануть. Хоча мої і з верхньої дістають. Беруть табуретку, тоді стають на робочу поверхню ногами і спокійненько добираються до смаколиківА щоб було все видно, краще зробити не дерев'яну, а скляну поличку, тоді знизу видно, що і де там лежить.
Я собі планую щось такого плану, швидше за все в шухлядах, хоча, якщо знайду як, то можливо і окремостоячі ємності: Гляньте пінтерест, там дуже багато ідей для зберігання.
а хто може порекомендувати хороших майстрів, що могли б зробити і дизайн-візуалізацію, і якісно зібрати, і не за всі гроші. Буду дуже вдячна, бажано з власного досвіду або бачили їхні роботу вживу.
1. Цукерки повище, навіть деколи аж зверху на шафках, бо діти навчилися діставати з верхніх шафок 2. В пластикових відерках під мийкою (в мене там 2 рівні, все поміщається, але швидко в'яне від тепла) - теж шукаю вихід. Хоча маю пивницю, але зовсім не люблю туди ходити... 3. Хліб лежить в одній з верхніх шухляд, туди ж йде сухе печиво. Ще маю двоярусне блюдо (стоїть в шафці-вітрині) - на ньому можуть лежати трохи цукерок на випадок раптових гостей, до дітей вже потрохи доходить, що саме звідти брати не можна.