А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Luchik

    Luchik Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    дякую вам Лідочка, вже знайшла, тепер буде пробувати!
     
  2. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    до розважної інструкцію не додають:)))
     
  3. bagata mama

    bagata mama New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчата, хто робив заливну рибу- чи щука на то надається/бо маю в морозілці/, чи треба живу якусь купувати. Порадьте бо ще ніколи не робила, маю перепис і хочу спробувати
     
  4. Cifalius

    Cifalius Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчатонька, а ну навчіть мене робити салатик з легенів, бо їх відварила, а що з ними робити не знаю!
     
  5. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    не знала, що вона розважна буває ;)
     
  6. bagata mama

    bagata mama New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Легені змолоти, посмажити цибульку, моркву(окремо),мариновані печериці і заправити домашнім майонезом
     
  7. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Легені порізати кубиками+ цибуля сира кубиками (можна замаринувати)+ тушковані печериці+ кукурудза+ майонез.
     
    Останнє редагування: 30 Грудень 2011
  8. Cifalius

    Cifalius Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    ну як на мене то щука погана риба для заливання, краще судак, бо щука має кісточки в самому м'ясі, не буже зручно їсти, щуку краще потушити.
    Я заливаю тільки судак (вже розрізаний на порції, маленькі стейки), варю для початку бульйон - овочевий (салера, морква, лаврушка, перчик, сіль) тільки потім кладу рибу. То все має покипіти, хвилин 5-10, потім я рибу виймаю...і розвожу желатин, по рецепту, в мене чогось без нього риба не застигає, викладаю рибу на блюдо та заливаю бульйоном
     
  9. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчата, хто готує салат "Цезар" за рецептом з Say7 чи ця заправка виходить доброю чи краще використати майонез?
    Для заправки:
    2 вареных желтка
    2 ч.л. горчицы
    1 зубчик чеснока
    2 ст.л. лимонного сока
    1 ч.л. 6% уксуса
    100 мл оливкового масла
    соль
    перец
     
  10. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    готувала на Новий Рік. заправка вийшла дуже смачна, ароматна... нагадувала за смаком домашній майонез, якщо його робиш на основі оливкової олії. єдине, я давала винний оцет, а не звичайний. спробуйте, не пожалкуєте!

    а тепер і у мене запитання: підкажіть, до чого використовуєтья сир Філадельфія. маю кілька пачок і незнаю, що з ним можна зробити...
     
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Використовую для різних закусок.
     
  12. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    а можна конкретніше для чайників?... :girl_blush2:
     
  13. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    З приправами і часничком для грінок або маленьких канапок, фарширований болгарський перець. Файний сирковий крем виходить, якщо додати йогурт і ванільку, для кексів і шоколадних коржів.
     
  14. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дякую, Raven :girl_wink:
    А то мені так шось наснилось чи Філадельфію і справді можна в Тірамісу замість Маскарпоне?
     
  15. Пундик

    Пундик Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я роблю по цьому рецепту завжди. Єдине даю 4 жовтки і олії певно гр 120-130, і оцет даю звичайний 9% (6% не маю). Виходить дуже смачно, їдять всі, і всі прихвалюють завжди.
     
  16. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Філадельфія файно йде як основа на канапки, особливо на сухарики в компанії з морепродуктами, ми користаємо до суші.
     
  17. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Чізкейки з цього сиру дуже файні. Тірамісу не пробувала, але знаю, що додають до нього масло і сметану, і використовують замість маскарпоне.
     
  18. Shpunka

    Shpunka New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Купила пачку готового листового тіста, там ше такими гарними червоними буквами було написано "повторно не заморожувати". І звісно я, забула ввечері покласти його в морозилку. На ранок воно розморозилось і піднялось (в пачці). Оскільки не мала можливості готувати в той день, запхала все ж в морозилку. Питання: з нього вже ніц не вийде, чи можна щось придумати?
     
  19. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    маю шмат блакитного сиру. порадьте якісь рецепти з ним(але не салати)
     
  20. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Думаю, що все ніц не вийде. Можна спробувати, але вже не буде того ефекту, що зі свіжого тіста.

    З’їсти :girl_haha: Невже так багато?
     
Статус теми:
Закрита.