Продаю декілька пар туфель, які не ношу через невдало підібраний розмір або підйом. 1) Повністю шкіряні туфлі (всередині і ззовні) Respect 36 розмір. Чорні, класичні, дуже гарний і зручний каблук. В ідеальному стані. Взуті один раз на одну годину, мені нажаль дуже тісні. 400 грн. 2) Босоніжки на високій шпильці 37 розмір. Дуже елегантні, гарно виглядають на нозі. Взуті один раз на фотосесію. Ніколи не ходжу на високих підборах, тому лежать в шафі. 300 грн. 3) Чорні лаковані туфлі 37 розміру на високих підборах з невеличкою прихованою платформою спереду, завдяки чому зручно носити. Куплені в приступі шопоголізму))) Взуті один раз на забаву. В ідеальному стані. 350 грн. 4) Туфлі чорні з леопардом, написано 36 розмір, але реально підходять на мій 37. Взуті 2 чи 3 рази на забаву, дуже зручні. В хорошому стані, лише одна малесенька подряпинка на носику, при носінні непомітна. 200 грн. 5) Туфлі білі шкіряні 37 розмір. М'якесенька шкіра. Дуже зручний каблук, гарно виглядають на нозі. Взуті лише раз, в чудовому стані. 300 грн. Буваю в різних районах Львова, тому про зустріч домовляємось в пп!
Знижую ціни! 1) 360 грн 2) 270 грн 3) 315 грн 4) 180 грн 5) 270 грн Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk