Весільні розваги

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем KryhiktaTin, 8 Липень 2013.

1. KryhiktaTin

KryhiktaTin New Member

Привіт усім, до мого весілля ще далеко(наступний липень), а вже по-троху думаю над всім, ось натрапила на декілька сайтів де пропонують весільні розваги. Якщо хтось замовляв собі на весілля щось подібне, то підскажіть будь ласка де дешевше і які враження.
    Конкретно цікавить: пісочне шоу, світлошоу(Light Graffiti)
    та туман для першого танцю.

В мене весілля буде невелике(до 70-ти людей) і контингент віку в середньому за 30, тому переживаю аби не було нудно чи незатишно. Можливо хтось щось ще порадить, що самі придумали.
    Дякую!

2. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Відповідь: Весільні розваги

туман активно обговорювали в темі "чорний список весільних агенств" .

3. Lambada

Lambada Member

пісочне шоу - мається на увазі пісочна анімація?

4. KryhiktaTin

KryhiktaTin New Member

ну не сказала б, що активно: згадувалась лише одна компанія

Так саме пісочна анімація та дуже цікавить світлошоу(Light Graffiti)

5. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Не знаю що таке "туман", в тій темі обговорювався важкий дим. Але негатив стосувався лише однієї компанії та, цілком можливо, одного випадку в цій компанії.
    Не знаю як щодо Light Graffiti, але пісочна анімація може "приспати гостей", хіба що там якийсь веселий сценарій.
    І щодо "шоу" загалом, мав вчора на весіллі "щастя" бачити одне шоу - 45 хвилин спроб зацікавити публіку, з яких лише останніх хвилин 15 було вдалих, та й то за рахунок кількох "розігрітих" гостей. Та й в принципі практично тільки для цих кількох гостей - половина гостей (в т.ч. молодята) вийшли з залу... Не хочу називати виконавців, та навіть вид шоу, просто дам пораду - перш ніж замовляти, дуже бажано побачити це шоу в дії, причому конкретно на весіллі, причому приблизно з вашою кількістю гостей. Бо не все, що підходить для дитячого свята чи д/н на 20 людей підійде для весілля на 100 гостей.

6. gkost

gkost New Member

У нас напевне трохи старомодно було, але дуже всім сподобалося. Друзі організували приїздних аніматорів з акордеоном, які провели майтер-клас з давніх українськіх танців. Десь годинку часу то все зайняло, але молодь бавилася і всім дуже сподобалося. Взагалі у нас було весілля без тамади, чуть музиканти підігрували, імпровізували. Гості собі мали можливість поспілкуватися, не напрягало нікого промови говорити чи в конкурсах приймати участь.

7. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Цікавить, чи варто замовляти салют, як гості на нього реагують - чи із захопленням, чи це вже нікому не цікаво?
    Який вид салюту ви б порадили (хто замовляв)? Цікавить назва і кількість зарядів, так, щоб не найдешевший, але щоб і не зашкалювала ціна.
    І також цікавить світлове шоу.

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ми замовляли в "Піро-шоу" - фірми, яка цим займається професійно. Весілля було на березі озера, тому салюти запускали з човна з середини озера, якраз щоб не порозлякувати гостей, ну і щоб красиво було:girl_claping: Щодо назви і кількості зарядів - непамаятаю, бо то було 9 років тому, ціна залежала від тривалості в часі. Ціна думаю неактуальна.

9. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Салюти замовляють досить часто, якщо весілля святкуюється за межами Львова. Особливо гарно, якщо його запускати біля озера (Злата, Гранд-Резорт, Вілла Австрія, Шервуд, тощо). Мені особисто вже не дуже цікаво дивитись))), але гості ходять практично всі. Зазвичай салют не банальний, а з цікавинками - салютинки утворюють сердечка, або запалюються ініціали молодят на спеціальній дошці (це такий фаєр-додаток до салюту).

Останнє редагування модератором: 19 Вересень 2013
  10. Rozmari

Rozmari Well-Known Member

недавно була на весіллі, де було шоу барменів, які робили всілякі трюки і в той самий час коктейлі для наречених... шоу тривало приблизно 10 хв. під класну драйвову музику... мені дуже сподобалось... а потім ці самі хлопці біля фуршетних столів робили коктейлі для всіх гостей... і хоч я алкоголь не вживаю, але на моє індивідуальне прохання зробили мені коктейль без алкоголю... :girl_curtsey:

11. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

а мені здається ,що салют це банально, і вже якось застаріло...

12. Tigrulka

Tigrulka Member

У нас на весіллі було бармен шоу, драйв і позитив неймовірний, ніхто не залишився байдужим усі із захватом дивились. Хлопці добряче нам підходили по формату і зовсім було не банально.