Чула вушком, що одна файна форумлянка, трошка смуєу, і втікла їй рукодільна муза. Думаю, треба щось з тим робити, нє? Отже , зачинаємо новий процес. Запрошуютьсі усі бажаючі, що мріяли про мушельки від ДІМ. Ми з Умою маємо наборчики DIM**ENSION*S / 65050 "Sanctuary Shells". якщо Умця не передумала, то запрошую до взаємного обміну рукодільним натхненням. пропоную стартувати за тиждень-два. а як ні, то доганяти п.с. знаю, що і Фіяна велика поціновувачка мушкателькових дизанів. може і їй підкинемо рукодільної музи? також знаю точно, що Ніка розпочала процес DIM**ENSION*S / 65035 " Seashell Treasures ". Чекаємо на фото та опис процесу роботу. Разом веселіше.! а дизайн кусючий будем тебе підтримувати. Запрошую усіх, хто любить мушлі!
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." Ну от Тільки хотіла відкласти трохи цей дизайн, бо дуууууже важко мені йде (чи то я така невдаха, чи то насправді дизайн такий кусючий), тепер мушу дошити хоч фрагмент і показати! Касюня, дякую за файного копняка І чекаю на ваш процес, адже кольори там такі ніжні
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." Умця в поті чола працює на ровері, хочу завершити до жовтня, а там або до тебе на мушельки, або до дівок на сердечний процес
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." мдя.. ну що поробиш. не витримала. ну дуже гарний дизайн. ви би бачили , як я одягнула канву на снапи і не могла вирішити з якого кута вишивати, бо я хочу усіма кольорами одночасно кавальчика вишити:xaxa:
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." крок 1 (с): прошу не питати чого я скачу як коза і ще чому я не вишиваю в Дімівську сторону повні хрестики. або я не хочу мордуватися.
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." Мій процес. Не судіть суворо Маю надію, що все вирівняється після прання.
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." вирівняється! цікаво так, бо ти в правильну сторону вишиваєш. чи буде суттєва різниця. ось тобі для підбадьорювання музиале я з іншого боку починала.
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." Дякі Муза вже кричить, щоб кидала ту всю роботу і сідала за вишивку. Може ти і помітиш якісь відмінності, але я в готових мушельках твоїх (читай Фіяни) ніц неправильного не розгледіла!
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." Просувається процес Якщо ввімкнути уяву, то і без беку можна вже розгледіти, де яка мушелька є. Красивезно буде
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." Фіяна хоч і велика поціновувачка мушель, але вже їх вишивати не буде, бо Касюня вже за неї усю роботузробила споко, то я так шутю, насправді маю в планах ще ось такі мушельки - ну і ще ті, що Касюня зараз вишиває... молодці, дівочки, що таку файну гілочку закалатали , приєднаюсь обов'язково, коли мушельна муза прийде
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." Kasia дуже лаконічна Мммм, які хрестикі рівні Покажу свої кривульки. Вже сьогодні з'являться перший бек і вузлики - найулюбленіше
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." така файна плямочка! оті пропуски на схемі - дивують пра? 100 раз перевіряла чого я їх не зашила моя робота - дуже легко йде, таке враження що то й не 18.
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." Саме тими пропусками я ы займалася вчора близько години Чесно - найдивніший дизайн з усіх вишитих мною - купа плямок по 15 кольорів в кожній, оті пропуски... але тим цікавіший буде бек.
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." в мене так само. а виглядає , як казала моя бабуся - "простіше пареної ріпки"
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." моя купка плям ну і новий девайс з магазину Аґрафка
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." Я це зробила! Ледь не здуріла, очі зламала, але зробила Попрала, попрасувала, ще раз здивувалася, яке ж воно маленьке, а "з характером". Хоч і перевіряла вже багато разів, але весь час думаю, що десь забула або хрестик, або вузлик зробити. Файні мушельки. Хочеться кожну розглядати і мацати. Дякую Касюні за оригінальні ниточки та схему Вистачило всіх ниток, окрім трьох кольорів, ще й лишилося.
Відповідь: Спільний процес " Мушлі , мушлі, мушлі..." снапи з двох сторін зняти, тому тканинка вийшла криво на фото. залишився бек