Дівчата , дана тема стосуватиметься такого питання як синці під очима. Мається на увазі не ті які наставили, а ті які з*являються самі. Тут можете ділитися ,тим що до них призводить , та порадами як їх уникнути або позбутися. Примочки ,масажі , олійки , висипання чи просто знак про проблеми зі здоров*ям.
Я перевіряла. Не допомагає, і противно (мені, принаймні важко лежати кілька хвилин з чимось мокрим і поступово охолоджуваним на очах). Найкраще допомагає гарний сон і прогулянки на свіжому повітрі. Якщо це від перевтоми, звичайно, а не проблеми з внутрішніми органами.
Слухала лікаря Скачко на ютубі, в якомусь він казав, що це висока в"язкість крові. Радив ранок починати з води, навіть не встаючи з ліжка. У мене синці з дитинства. І ще одне
коли ті синці ще незначні, то допомагає (можна змочити ватні диски у міцній заварці чаю). (робила колись двічі або тричі, як то кажуть "на свято", аби добре виглядати - на день вистарчало)
Сама не користуюсь засобами від синців (нема потреби). Але колись читала що найдієвіше (тільки не смійтесь) це креми від геморою. Синці ефективно усувають, і кажуть ефект ліпший за всякі косметичні засоби. Ще такі гелі і креми що мають в собі екстракт з п'явок дуже рекомендують.