Як приготувати паляниці? Не знаю чи правильно називаю.. Колись їла в селі таке тісто, без нічого, тверде, можна сказати сухе. І ще одне питання, без яєць і молока можна щось приготувати паляниці чи взагалі щось з борошна? Дякую.
Відповідь: Сільські паляниці До вареників треба начинку.. І яйця, молоко.. А в нас зараз в холодильнику перекотиполе гуляє..
Відповідь: Сільські паляниці Ось тут є рецепт такої паляниці, я робила на кефірі, можна на простокваші чи сироватці, чи маслянці. може і на воді спробувати, я не робила на самій воді. Такі паляниці люблю навіть чистими без додатків з медом і чайом травяним http://lotoos.livejournal.com/7150.html
Відповідь: Сільські паляниці можна тісто домашнє зробити (мука, вода, сіль) а їсти з бульоном, або з курки або з кубиків, або з кетчупом або ще з чимось
Відповідь: Сільські паляниці я не даю тісто до вареників молока... вперше чую. і яйце не даю як нема...
Відповідь: Сільські паляниці Маю багато рецептів фокач (італійсткі паляниці) вони на воді, але там треба дріджді. ось для прикладу один рецепт ФОКАЧЧА НА МИНЕРАЛЬНОЙ ВОДЕ (Саrina) Приготовление - 500 г муки - 300 мл минеральной воды с газом ( комнатной температуры) - 2 ст л свиного жира комнатной температуры (растительного масла) - 2 ч л соли - 2 ч л сахар - 7 г сухих дрожжей - Развести дрожжи в небольшом колличестве воды ( или смешать с мукой), добавить сахар и тщательно размешать, дать постоять 10 минут - Частями просеивая муку, замесить эластичное мягкое тесто, добавив в конце соль и растительное масло - Тщательно вымесить в течении 10 минут, вложить в смазанную маслом посуду , накрыть и дать подойти в течении часа - Разделить тесто на 2 части - На бумаге для выпечки, сформировать 2 лепешки, накрыть и поставить подходить еще на 1 час - Нагреть духовку вместе с противенем до 230 С - Сделать на фокачче небольшие углобления пальцами, и смазать смесью из 3 ст л растительного масла и 1 ст ложки воды, посыпать крупной солью и розмарином ( по желанию) - Перенести фокаччи вместе с бумагой на горячий противень - Выпекать в течении 13- 15 минут , до золотистого цвета
Відповідь: Сільські паляниці Дріжджів нема, є сода, борошно, сіль, цукор. Вже замісила паляницю по рецепту, що дала Дана. Так, до вареників не треба молока, але бажано яйця. Навіть якщо і без яєць, то все одно - мені нема чого дати в начинку.. Голод..
Відповідь: Сільські паляниці моя бабця також не дає молока, але тут одна пані оповідала що у неї найкращі пироги/вареники виходять бо вона до тіста молока додає. Моя бабця любить вляти ложку оливи до тіста на вареники. А паляницю дуже легко замісити, навіть без мінералки головне аби вода була крутий купяток.
Відповідь: Сільські паляниці Дана а ви пекли ті фокаччі? бо мені за тими рецептами Каріни -жодного разу не вийшло.
Відповідь: Сільські паляниці Пекла, і не раз. Нормально виходило, смачно. А чому вам не сподобалося? Що не так? Я по своєму смаку добавляю чуть більше солі, ну і мука, дивлячись яка в мене фірма-виробник, то може треба трохи підсипати або навпаки недодати. Тісто має у вас вийти не круте, я би сказала що навіть рідкувате. Кася ви скажіть в чому була проблема і попробуємо розібратися
Відповідь: Сільські паляниці та розумієте, тісто в мене нормальне ніби виходить.в сублту спробує по цьому рецепту ще раз. просто видно в мене така духовка. в мене ніцоли така румяна вона не виходь. видно моя духовка погано тримає температуру - і просто засушує такі тоненькі вироби з тіста.
Відповідь: Сільські паляниці У вас газова духовка? Є два варіанти нагріти духовку добре і поставити вниз духовки посудину з водою, і почекати хвилин 15 щоб в духовці багато пари було тоді виріб не засушиться, або пекти на вищій температурі, а після випікання зразу загорнути в рушник і дати вистигнути, тоді також не буде сухим.
Відповідь: Сільські паляниці Можна чебуреки, але треба горілки, щоб оті пухирці були, але впринципі можна і без. Я роблю чебуреки з твердим сиром, з мясом чоловік не любить... А ще можна вірменський лаваш, такий як у нас в нього шаурму закручують...
Відповідь: Сільські паляниці Оленко, розкажiть чи ви знаєте як той саме ВIРМЕНСЬКИЙ лаваш робити? Я їла в ресторанi одному у Львовi таке добрезне ням ням! А тут дуже немає. Та й може якшо є то заморожено. А мiй вiрменин любить хлiб. Я б йому угодила вже
Відповідь: Сільські паляниці Був такий період.. Доводилось виходити з того, що було вдома, бо не було жодної копійки. Але, на щастя, є добрі люди, і в нас вже все гаразд . Паляниці були файні, але все одно не такі, як колись в селі пробувала. Треба буде спитати може баба моя знає як їх готувати, то розкажу вам. Бо то були такі паляниці м-м-м-м-м, ще й з молочком!