Прикольний тест на розшифровку кольорових клякс)) Тест на определение главного качества Вашей личности - Brainum В мене вийшло що головне це почуття гумору І другий тест Сонді - який тип особи вас дратує, вибираєте і читаєте що саме вас зачіпає. Тест Сонди: выберите человека, который вызывает у вас страх или отвращение - Brainum
№1- Интеллект У вас широкий кругозор и хорошая интуиция. Что бы ни случилось, вы всегда думаете прежде всего своей головой. У вас хорошо развиты критическое мышление и способность решать сложные задачи. Вы человек глубокий и очень практичный. Если вы за что-то беретесь, то выкладываетесь на все 110%! Вы прирожденный перфекционист и никогда не бываете удовлетворены полностью, всегда стремитесь стать лучше.
1. Общительность. Не можу копіювати текст з телефону, але мені результат сподобався. 2 Тест виглядає на липовий, бо опис картинок не співпадає з ними. Ну і результат якось не поєднується з результатами тесту 1 )
Слухайте, реально працює. Вчора мені те маленьке коло ледве трошки дьоргалось, типу хотіло зрухатись, але я майже не могла то зафіксувати. А от зараз якась змучена, то вже п'ятниця, думаю, гляну -а воно мені так справді рухається те менше. Маю ідею: треба роздрукувати і повісити десь , а тоді буду підходити до нього з чоловіком і казати, що от бачиш, те колко вже рухається, тому вся робота відміняється, мене не можна чіпати, бо мені треба йти відпочити і спати)) Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Мені якось працює навпаки. Сьогодні я, як мішком прибита, а воно стоїть). Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
А в мене воно як завгодно працює.... от зараз обидва , не то що рухаються, "валять як німці"...але і я задьоргана, бо пробую "впіхнути нєвпіхуємоє", ще й дитя в хаті..
Я нині веселюся при святі http://www.greatpicture.ru/proydite-test-i-uznayte-kakoy-diagnoz-postavil-byi-vam-freyd/ Зигмунд Фрейд сказал бы про вас так: Вы часто можете проявлять необычайное упрямство, нежелание подчиняться требованиям, даже если они логичны, часто желаете настоять на своем во что бы то ни было. Кроме того, вам присущи методичность, скрупулезность и пунктуальность. Вы склонны упорядочивать и раскладывать по полочкам события и окружающие предметы. В ситуации неопределенности испытываете сильный стресс. Зачастую не склонны к мгновенному анализу и принимаете решения только после тщательного взвешивания всех за и против.