Прокат авто на весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Milka, 8 Березень 2011.

1. Milka

Milka Moderator

Форумляни, хто з вас стикався з таким питаннячком:girl_bye:" як де взяти напрокат авто?", а власне лімузин. Знайшла в інеті сайти де фірми пропонують свої послуги (наприклад тут) Підкажіть як і де надійніше замовити, що потрібно враховувати, на скільки часу потрібно замовляти. Справа в тому що виходитиме заміж моя кузинка, яка не живе у Львові(і навіть не в Україні)..але весілля справлятимуть у Львові, тому мене попросили про допомогу.

2. Milady

Milady Well-Known Member

Відповідь: Прокат авто на весілля

Подруга замовила білий лімузин Dodge на цілий день, то це задоволення вартує 4 тис.грн.

3. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

а чому саме лімузин? один раз в ньому їздила і зненавиділа повністю.

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а мені б хотілось на весіллі мати ретро-екскорт

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Пригадав собі бородатий анекдот.

6. Milka

Milka Moderator

оскільки розписка і шлюб будуть в Польщі, тут лише прогулянка з фото і гостювання в залі тому є потреба в одній машині, де помістять трохи людей. Ну і друга причина...вони так захотіли, хочуть щоб гості прийшли лише на гостину...а не возити їх по місту.
    А якщо брати наприклад дві-три машини напрокат...то хіба вийде дешевше? Не дивуйтесь за запитання , просто я ніколи не стикалась з прокатом авто, я до того якось простіше відношусь тому ніколи не виникало потреб в прокаті авто.

зненавиділи через дороговизну?

7. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

зовсім- ні, є і дорожчі авто. Всередині класно, комфорт, модні примочки... а от сідати і висідати з лімузина- це була катастрофа, особливо нареченій, з її сукнею.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

саме тому я все думаю що найкращий вибір якась висока машина, мо який джипік..

9. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

і я джипіка хочу. Але і будь-яка машина з високою посадкою буде зручна

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а ви колись залазили-вилазили з "джипіка"?
    з мого досвіду то значно незручніше, ніж з седану.

11. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

а з мого- значно краще, навіть в довгій сукні :girl_wink:

12. zaderyshka

zaderyshka Member

Спочатку наречений дуже хотів на весілля ретро автомобілі. Але потім таки зійшлись на думці, що оскільки весіля не є шикарняцке, то переводити авто в якийсь фетиш, теж не варто. Якщо робити весілял більш-менш під стиль ретро, або хоч атрибути якісь підбирати, то ретро-авто дуже навіть доречні. Згідно ж до умов нашого весілля ми підбираєм якісь простіші варіанти.
    Звісно це моя позиція, однак, якщо хтось мріяв все життя на весіллі покататись на лімузині чи на ЗІМі, то чого б мрію не втілити?

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

14. sunset

sunset Active Member

підтримую ))) набагато зручніше і в плані поїздок , для порівняння -чого варте припаркувати чи розвернути лімузин на вузьких вуличках Львова і седан- навіть супер представницького класу)))

темою весільного ескорту займається коханий( включно з автобусом для гостей), моє побажання було - щоб бажано однакові машинки )) і седани))

15. Karrizo

Karrizo New Member

а ми взагалі цим питанням не переймаємось, які маємо машини - на таких поїдемо. Я б з радістю проїхалась в цей день не ретро-автомобілі, але шкода мені грошиків на це.:girl_nea:

16. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

17. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ми б теж їхали, на яких маємо, якби хоч якісь мали :girl_wink: , а оскільки ітак будем брати напрокат, то вже є можливість вибрати

18. Manana

Manana New Member

на мою скромну думку, лімузин - це вже вчорашній день. і дешеві понти. ну не зовсім дешеві, але понти. тим більше, якщо весілля не надто дороге. якби не дуже добрий товариш моїх батьків, який якраз перед моїм весіллям придбав новеньку тойоту кемрі, то я б напевне наполягла на тому, щоб мене віз тато на своїй шевроле лачетті. а на рахунок зручності пересування в весільний день - то віддаю свій голос за седани :girl_flag_of_truce:

19. Delfy

Delfy Well-Known Member

підтримую на 100 %%. Після того почула, як на лімузині пару раз кругом Оперного катали за 100 грн., і ще як побачила як з нього ввечері вискакувало 10 студентів-першокурсників з пляшками пива - бажання на ньому їздити відпало начисто.
    ІМХО - набагато інтелігентніше та пристойніше виглядають хороші седани спортивного чи бізнес класу.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

нє, ввиділа на фотці і ляпнула собі:connie_pull-pigtail
    ми просто до седанів більш звичні, я би не сказала, що вони кардинально зручніші.. ІМХО, тут велику роль грає в якій машині звикли їздити... я коли при параді то в любу машину сідаю важко, а вилізаю ще гірше... і незручність більше повязується з чистотою і наскільки нова машина, аніж з "механізмом" посадки)