Перші тижні вагітності (2)!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Імель, 22 Травень 2015.

1. maavka

maavka Well-Known Member

В мене зараз 4 місяць вагітності.
    То я також нічого не відчувала, лише втому в перші 3 місяці і більше спати хотілося. І якщо я вчасно не поїм, то почала відчувати тошноту або тошноту на якісь інші подразники (їда, яку я зовсім не хочу, а хочу щось інше). Токсикозу як такого не було.
    А зараз втоми вже нема, то крім розміру живота, нічого такого не відчуваю, хіба напевно дещо більше їм і вже сексу так не хочеться, як до вагітності.

2. OlesyaV

OlesyaV New Member

Судячи з усього, у Вас дуже добре протікає вагітність. Вітаю )
    --- дописи об"єднано, 19 Липень 2022 ---
    Цікаво, чи токсикоз залежить від рівня ХГЛ

3. Nastiya

Nastiya New Member

Привіт дівчата!
    З 23.09 займаємось незахищеним сексом, хотіли дитинку)
    Овуляція 30.09
    Вже другий день поспіль нудота, тягне поперек, сонливість, трошки тягне низ живота…тести негативні(
    Ввечері поїду здавати хгч)
    Як думаєте невже з першого разу вийшло?))

4. ZikkA

ZikkA Well-Known Member

Ще зарано для проявів вагітності і навіть для здачі хгч. Не факт, що і імплантація вже відбулася. Найкраще дочекатися затримки місячних. Успіхів Вам!

5. Nastiya

Nastiya New Member

Дякую!!

6. Marusyaa

Marusyaa New Member

Всем привет) хочу поделить полезной для всех беременных девушек ссылкой на статью https://periodsduringpregnancy.org/beremennost-i-ee-razvitie-po-nedeljam/
    Тут подробно рассказывается о беременности по неделям: какие анализы когда сдавать, когда становиться на учет, как развивается ребенок по неделям, какой должен быть уровень ХГЧ и прогестерона, как увеличивается длина и вес ребенка в утробе, как меняется вес женщины во время беременности, как изменяется грудь. Думаю, что это будет интересно и познавательно)

7. Nastiya

Nastiya New Member

Дівчата!!
    Сьогодні в обід зробила тест на вагітність і показав не чітку другу смужку)))
    Завтра зранку зроблю ще один

• мімімі мімімі x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Erikammm

Erikammm New Member

Привіт. Підскажете варто радіти чи ще треба повторити тест?

Вкладення:

9. Plod

Plod New Member

Добрий день!
    Не знаю що й гадати .. акушерський срок 8 тижнів, була на узі поставили 6 тижнів але аналізи хгч все замалий що там що там. Здавала на 7 тижні (акушерських) вийшло 2613. Гінеколог прописала утрожестан.... Узі показало сердцебиття..та встановили точний срок 5 тижнів. Сьогодні якщо брати узі то 6 тижнів здала хгч вийшло 7590. Все одно мало.... Можливо в когось така ситуація була...я вже накрутила не знаю до чого готуватись(((

10. Malakvitochka

Malakvitochka New Member

[підкажіть будьласка в кого було таке що згч спочатку піднявся а потім різко знизився що робили при цьому і чи збереглась вагітність термін 2 неділі

11. Danana

Danana New Member

Добрый вечер девули , может и не сюда вопрос я новичок и не знаю как открыть свой вопрос , такая ситуация у меня … У меня месячные не как всегда ,их меньше на много одна прокладка в сутки максимум и то не полная , начались они с бело розовых выделений на имплантацию похоже а продолжились как Иду в туалет пару капель капает в унитаз и немного на бумаге (как кровь с водой разбавленная , более жидкие , немного слизи было в них в первый день , сгустков нет в них и запаха нет не как всегда , ) раньше сидя на унитазе к примеру от прокладки слышала запах а сейчас его нет , только если понюхать ее то похож на кровь запах,26 дней цикл , мес -17.12 по моему календарю овуляция 29.12 ( овуляцию я поняла так как два сгусточка слизи с прожилками крови вышло после секса ( секс был размеренный) , в этот день приехал мой парень с войны на один день , после секса было два небольших комочка с прожилками коржи в моей смазке их я на бумаге увидела после похода в туалет ( было 2 акта , и оба начинались без презерватива а потом одевал презерватив ) 3.01 я почувствовала тянущие боли в низу живота и ближе к ночи два раза кольнуло в левом яичнике , после этого начались странные вещи со мной , то нос ни с чего заложило с чиханием и до сих пор то температура 37.1-37.4 вечером к утру ее нет , запор , вздутие , газы , мочеиспускание часто , спать днем хочу а как вечером ложусь не могу уснуть ( ну я конечно начиталась симптомыбеременности в интернете ) многие сходятся с моим самочувствием . эти странные месячные 5 суток и на 1 день раньше и обычно они 5 дней стабильно обильно а 6-7 дни мажет а , а за 2-3 дня до них начало тянуть в низу живота ( пмс у меня никогда не было ) только вижу мес.и начинаются боли но более сильные . А сейчас это не как мои обычныемесячные . И все симптомы б есть наверное неделю как есть нормально не могу , нет чувства голода , кушаю без удовольствия и чисто из-за того что нужно поесть как бы пора , и желудок побаливает до еды и после еды и во время еды , ореолы сосков больше стали у меня но тесты разные я делала одна полоска , мой вопрос можно надеяться набеременность ? К врачу я через неделю пойду . Может у кого-то было подобное ?

12. NadiyaPr

NadiyaPr New Member

Добрий вечір. В мене 5 день затримки, тести, кров на ХГЛ, УЗД підтвердили вагітність. Ніяких проявів, тільки під ранок тягне живіт, як в перший день м, дуже непокоїть, лікар прописав утрожестан. Болі внизу живота проходять, коли починаю рухатись. В когось таке було?

13. TiMaMa

TiMaMa New Member

Як справи? Вагітні?)
    --- дописи об"єднано, 9 Березень 2023 ---
    Теж з рухом стан стабілізується) А ще дуже груди болять, правда вже легшає, 4-5 тиж.