Парадонтит

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Sofia S, May 9, 2018.

1. Sofia S

Sofia S New Member

Мені 24 роки, в 17 років захворіла на грип, отримала запалення ясен (гінгівіт), в 18 поставили брекети на недоліковані ясна, (на панорамі кістка була в нормі) процесі лікування видалили постійні зуби, врезультаті після зняття брекетів зробила панораму осіла кістка, видно шийки зубів - діагноз парадонтит, зробила читску зубів - ясна некровоточать, але мене турбує вигляд моєї посмішки, бо навіть на верхніх зубах видно корені зубів, боюся що взагалі чекає в майбутньому якщо зараз такі проблеми, мене цікавить чи можливо щоб кістка все ж відновилася, вже десь півроку не можу заспокоїться (постійно дивлюся в дзеркало чи негірше), може хтось має схожу проблему, можливо хтось повернув кістку до нормального стану і вже не переймється. Питання якими методами лікування, в якого парадонтолога? Порадьте щось. (доречі безвідповідальний ортодонт Огорчак Андріана Володимирівна, яка маючи величезний досвід в стоматології і знаючи що таке гінгівіт і парадонтит мовчки дивилася на мою втрату здоровя, а я зараз місця собі незнаходжу).