Повертаючись з друку, ловлю маршрутку біля Універу, бо втече. А Ви що робите у цей час, з 21:00 до 22:00
Відповідь: Наздоганяю маршрутку о 21:00 Відганяю Катрусю выд телевізора. Намагаюся заставити чоловіка помити посуду.
Відповідь: Наздоганяю маршрутку о 21:00 так, близько години готуємось. Мию Максимка, заганяю в ліжечко, читаємо казочки, молимось і засинаємо! Година пролітає легенько!
Відповідь: Наздоганяю маршрутку о 21:00 А я по-різному, або займаюсь в залі, або йду додому, або сиджу з друзями, або вечеряю, або читаю форум, або або
Відповідь: Наздоганяю маршрутку о 21:00 У Львові жити веселіше. У нас маршрутки не тікають, а навпаки... принаймі мене моя дочекалась, а вдома, після "на добраніч,діти" випхалась на посиденьки почитати хто і що робить з 21.00 до 22.00
Відповідь: Наздоганяю маршрутку о 21:00 Заганяю дітей у ванну, слухаю новини на Радіо Рокс, перечитуючи останні дописи на форумах, обдумую завтрашній гардероб, силую себе встати і зняти макіяж...
Відповідь: Наздоганяю маршрутку о 21:00 У мене це час коли можна зробити все те що за день не встигла. Сьогодні розвішую одяг, складаю речі, іграшки, мию посуд, роблю собі компот і паралельно в чаті, в скайпі і на телефоні...
Відповідь: Наздоганяю маршрутку о 21:00 З 21.00 до 22.00 вкладаю спати молодшого, Тимофія. Хвилин 40 він цицяється, потім я тихенько забираю цицю, ще трохи лежу біля нього, чекаю щоб міцно заспав і....годинка пролетіла.
Відповідь: Наздоганяю маршрутку о 21:00 Дивлюсь телевізор, даю Тімці їсти, п'ю чайок, або доробляю що невстигла (прання, впихання речей в шафи)
Відповідь: Наздоганяю маршрутку о 21:00 Поки прибирала, світло вимкнули... ( Одне заспокоїло - нема електрики і в багатьох сусідніх будинках та, я зла Зараз компутер розрядиться, не буде чим зайнятися. Пора лягати спати. Тіки переживаю за холодильник...