Львівська міська кардіологічна лікарня в Брюховичах

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Viva, 17 Лютий 2016.

1. Viva

Viva Member

Дівчата, :help:в кого близькі були в цій лікарні після інфаркту:mda:. Опишіть Ваші враження, будь-ласка, ціни +- і який інфаркт був саме в Ваших близьких. Дуже сподіваюсь почути Ваші відгуки:girl_angel:. Голова ходить ходором від нашої медицини:girl_sad:...

2. Cybulynka

Cybulynka Well-Known Member

Там лежав мій батько років 4 тому. Який саме був інфаркт - так і невідомо, бо думки лікарів спецбригади швидкої, інфарктного відділення Топольної та, згодом, лікарів кардіоцентру різнилися, хоча в основному виставляли повторний інфаркт і пароксизмальну тахікардію. Враження в нас було хороше, особливо про лікуючу лікар, на жаль, забула прізвище. Дуже приємна і уважна, професіонал і хороший психолог. Грошей ніхто не вимагав. Можливо, мама щось і дякувала, але вже наприкінці. Ми були задоволені. Хоч, наскільки я розумію, це не зовсім лікарня, воно ближче за напрямком до реабілітаційного закладу.

• Подобається Подобається x 2
  3. Viva

Viva Member

Cybulynka,
    Щиро дякую за відповідь! Так, це реабілітаційний центр, хоч офіційно і називається лікарня. В Вашого Батька давно був інфаркт? А що Вам сказали в кардіологічному центрі? Який саме інфаркт? Батькові мають ставити 2 стенти, ситуація складна тим, що на головній артерії прохідність 80% і на бічній артерії, яка відгалужується від головної прохідність 75%. Тобто проблемність місця розташування полягає в тому, що це на стику двох артерій (лівої головної артерії і відгалуженої артерії від неї). На головній артерій тромб, який може розвиватись. Читаю статті в інтернеті, голова пухне. Про суми стентування мовчу взагалі.
    А як виглядає реабілітації в цьому реабілітаційному центрі в Брюховичах? Можете описати докладніше?