Теж тривалий час замовляли Українські джерела, як жили у Львові, задоволені. Коли переїхали у Винники, стикнулись з проблемою, що Укр джерела доставляють воду сюди раз на тиждень, по четвергах. Відповідно як не встиг замовити заздалегідь, чекаєш ще тиждень. Пробували Аляску, вони доставляють два рази на тиждень. Але знову ж таки, якщо у Львові є опція замовити доставку на певну годину (напр., ранок або вечір), то у Винниках вони привозять в р-ні обіду, причому навіть приблизно не можуть зорієнтувати, коли саме. Тому зараз набираємо воду з автомата, але це зовсім не те по смаку( Якщо хтось знає якісь варіанти доставки води у Винники, щоб не раз в тиждень і не чекати пів дня, буду вдячна
Дівчата, хтось бачив у продажі бельгійські вафлі без додатків? Десь мені попадались на очі в пакеті (як нарізний батон...) Але не згадаю, де...
Мабуть трохи не в ту тему, але відповіднішої не знайшла. Дівчата, хто був на Галицькому базарі на днях? Чи працює там варенична майстерня?
@Gajka я знаю гуртівня мяса від Галицької свіжини. Це в районі данила апостола, де на водійська права здають. Крильця точно є, а лапки пластами не помічала. Хіба в них уточніть. якість мяса і ціни там хороші.
У них на сайті куряча четвертинка 57,90грн свіжа. Ми брали морожені по 35 з копійками, тільки мені туди зараз не виходить поїхати, тому шукаю альтернативу.
Дівчата, шукаю вершки, як на фото, вони мені збиваються найкраще, вже дві банки Селянських пішли у смітник, а взавтра у малої ДН. Можливо, на Сихові знаєте точки? Там, де я беру завжди, немає
@HappyViki таких не бачила ,але беру завжди польські і вони збиваться прекрасно якщо завтикати ,як я одного разу, то і масло буде)) і не проблема їх знайти, навіть в супепмаркетах.
@NataliaFed, мені такі чомусь не збилися, я купувала раніше на Шуварі, я вже не розумію, що з тими вершками не так...
Добре охолодіть їх перед збиванням і при можливості, миску, в якій будете збивати поставте в морозилку на кілька хвилин перед тим.
Чи траплялось комусь купувати листкове тісто вже одразу тоненько розкатане, як буває у відеорецептах? Те "товсте", що я купувала, потребує додаткового розкачування, і то обережно, бо як часом притиснеш занадто, то і "слоїстість" пропадає . Я в курсі, що то не найздоровіший варіант їжі, але часом хочеться. Відео для ілюстрації https://www.facebook.com/video.php?v=239777080896626 Видно, що в першому випадку (де роблять "квіточки" з оливками і сосисками) воно тонесеньке, а там, де шашлички - товстіше. (В нас мені траплялись взагалі товщиною з палець, тому при "розмотуванні" з кулона, навіть дотримуючись всіх застережень, "надривається")
Хтось знає, яка ціна полуниці на Шуварі? Вже час купувати на заморозку? У нас на районі була по 65 грн.
Можливо спробуйте з приготувати з тіста філо або з готового тіста для наполеону ТМ "Віденські булочки".