Можливо не дуже коректна назва, але з часом як знайду альтернативу - зміню. Як на Вашу думку, якщо підприємство хоче певну суму витратити на благочинність - в якому напрямку воно має зробити це першочергово? Це могло би бути підказкою загальною, довідкою для всіх бажаючих зробити щось хороше, так би мовити. Просто не один раз зіштовхувались з зауваженнями - там гарний гранд і чудове фінансування, є фонди, що коштів більше потребують. Як би Ви розподілили кошти (говоримо реально, не про космічні кошти)?
Відповідь: Кого шкода, а кого ні. Потребують однозначно усі, але допомогу краще надавати адресно, так більш менш можна бути впевненим втому куди насправді підуть кошти.
Відповідь: Кого шкода, а кого ні. Ой, таке болюче запитання... мені обрати один варіант дуже важко, бо однозначно шкода усіх. Оскільки я зараз молода мама, то по-особливо відношусь до всього що пов"язане із дітками, але... Люди з вадами зору чи слуху - знаю з прикладу в моїй сім"ї, що таке коли людина день і ніч ходить в темноті, коли забуває обличчя рідних і близьких (або й взагалі в житті ніколи цього не бачив), коли втрачає орієнтир довкола себе, коли ти повністю залежиш від оточуючих людей. В мене дідусь прожив будучи сліпим 15 років, жодна операція не допомагала, і я завжди знала, що якби мені було дозволено назвати одну найзаповітнішу мрію котра здійсниться, то я би попросила "здорові очі" для діда... Онкохворі люди... уявляю як це коли ціна твого життя "впирається" у кошти, котрих просто немає, а так хочеться жити, бути поруч з коханими, рідними, а якщо онкохвора - дитина - це взагалі біда, у неї все тільки починається, і як тим матерям і рідним дивитися і знати, що твоя кровинка доживає останні свої дні ВІЛ-інфікованим та хворим на СНІД - не завжди це наркомани або люди, котрі вели розпусне життя, наш кожний похід в поліклініку, де ми здаємо аналізи суцільний знак ? чи вийдемо ми звідти здоровими, наскільки дотримується там санітарні і гігієнічні умови праці. Неповносправні дітки, люди в притулках - вони вже обділенні долею, а якщо ще позвавленні котрихось елементарних умов проживання, то це сумно... Кожний вищезгаданий пункт заслуговує на нашу увагу і допомогу, але якщо обрати необхідно щось одне, то потрібно керуватись мабуть своїм серцем і "тверезим" розумом (обрати з усіх бід, найбільшу).
Відповідь: Кого шкода, а кого ні? Дітям, що потребують в цей момент операцій. Такі операції в багатьох випадках дають дітям другий шанс, а ВІЛ-інфікованим та хворим на СНІД трішки допомагає держава.Звичайно шкода усіх, мала б гроші, допомогла усім!
Відповідь: Кого шкода, а кого ні? Вчора, я написала що шкода дітей з дит. будинків, а сьогодні подумала і кажу, що шкода всіх, хто тут вписаний: неповносправні, незрячі люди, які нечують, віл інфіковані .Я думаю, що тим людям потрібно наша підтримка і розуміння.
Відповідь: Кого шкода, а кого ні? Такий вибір постав, чесно дуже складно дати комусь одному допомогу, і що саме цікаве, що варіант надати допомоги всім був відсутній. Всіх надзвичайно шкода. Коли показують передачі окремо по кожному хворому чи то віл інфіковані, чи неповносправні, чи онкохворих то кожного разу плачу аж заходжусь так і не одразу можна дати відповідь на таке запитання і тому я стою на роздоріжжі. Але проголосувала за адресно дітям, які потребують операції.
Відповідь: Благочинність. Кому б Ви віддали кошти? Ви знаєте, перед мною постала дилема - кому я б віддала гроші? Та напевно, якби була можливість пожертвувала б усім. Стоїть питання Кого шкода, кого ні? Шкода всіх! Бо всі ці категорії є посправжньому важкі, і до болю співчуваєш тим людям, таким, як ми, людям, як несуть свій Хрест, і вже не дуже суттєво, яка була причина: чи то їх власна помилка, чи помилка родичів. Бо всі ми добре знаємо - ніяке зло не лишається безнаказаним. ВСЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ БУМЕРАНГОМ. Хочемо ми цього чи ні!.Але свій голос я віддала Дитячим будинкам. Чому? Напевне тому, що там живуть маленькі дітки, які в цьому житті тільки но народившись, вже потерпіли,вони з народження обікрані - вони не мають того найдорожчого, наймилішого - МАМИНОГО ТЕПЛА ТА ОПІКИ. Мені їх дуже шкода.