Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romani

    Romani New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Допомогу нести відразу не потрібно. Просто можете записатись, а вже потім вирішувати, чи буде дитина взагалі відвідувати садок.

    ---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

    Записуєшся і якщо попадаєш в визначену кількість мість(коли приходить час іти в садок), то пожертва садку добровільна(скільки вважаєш за потрібне).
     
  2. Okean

    Okean New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Дуже дякую за швидку відповідь :girl_smile:
    А ще можливо хтось знає, якщо ми не записувались у садочок( ще не знаєм у якому районі будем жити,бо будем купляти квартиру), то яка символічна плата повинна бути. Я чула, що 500$?
     
  3. olja_zaj

    olja_zaj Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    В кожному садку по різному, в нас наприклад було 700 грн.
     
  4. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: Дитячий садок

    Ми записались в 40 садочок на вересень цього року, в списку були десь 10. Хто не попав в перший список, записували на травень 2012.
    Неодноразово чула саме про 40 садок, що навіть записавшись, все одно прийдеться платити, інакше не візьмуть, завідуюча там своєрідна, такса в районі 200-300 у.о. Знайома вже 2 рік намагається туда попасти, не виходить! Сама дивуюсь корупції, якийсь нонсенс! :girl_impossible:
     
  5. FAIRYTALE

    FAIRYTALE Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    :eek:Ви вважаєте, що це символічна плата?! "Харашо живьом":lol:
    Купите квартиру на Сихові, беріть ту суму і приходьте до мене, ще каву поставлю:girl_wink: Ви менше слухайте, хто такі плітки пускає, а то дійсно прийдеться давати такі гроші
     
  6. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Відповідь: Дитячий садок

    Скажіть будь- ласка чи ще записують у садочки чи вже всюди битком набито народу? Хочу на тижні десь йти в рейд
     
  7. Tina

    Tina New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Це, до речі, не плітки. А саме на Сихові і є садок, в якому така "символічна плата". Восени подружка ходила до завідуючої, то вона її спитала, приблизно, як у магазині - " У нас внесок благочинний 500$. Будете записуватись?" Номер садочку не пам"ятаю, уточню, живуть вони десь біля Санта-Барбари, то, відповідно, і садочок десь там. Правда, казала та мама, що садок гарний, з теплою підлогою. Але ціна - космос.
     
  8. Romani

    Romani New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Біля Санти-Барбари є тільки 2 садки. В 130-тому просила завідуюча внесок "скільки можете", на запитання "яка мінімальна сума?" не відповідала. В 40-вому просили теж скільки хто може, але мінімум 300 гривень. В 130 тепла підлога)))), жара в групах 30 градусів.
     
  9. Bursukanja

    Bursukanja Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Ну за оті "символічні суми" просто зло бере:ireful: Тим паче, що вони геть не символічні. Це є досить поважна сума для майже кожного сімейного бюджету!
    Моїй сестрі пощастило, її дитину прийняли до садку одразу, правда, сказали, що "було б гарно", якби вони купили тумбочку за 800 з чимось гривень...вони втішились і купили.
    Мені по телефону (коли я "пробивала" можливості" потрапити до садку), сказали, що набір якщо й буде, то наприкінці травня, та й то - 1-2 дитини. Кажу - запишіть нас, ан нєт, "приходьте в травні". Довелось прихопити вічнозелені президенти, які подіяли:agree:, але частково. Нас записали у прогулянкову групу, тобто з 9.00 до 13.30. А з травня обіцяють на повний день. Певне, доведеться ще кільком десяткам "убитих єнотів" сказати "до відзеня" :girl_bye2:
     
  10. Knopka

    Knopka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Я свою дитину записала в садок наперед, пішла до завідуючої, коли мацьопі було десь 8 міс., потрапили в список, а потім, в два роки, без всяких внесків - в садок. Окрім щомісячних "поборів" на канцтовари, побутову хімію і т. д. попросили здати хіба що 350 грн на заміну вікон. Знаю, що деякі батьки носили гроші, а це за бажанням. Побачимо як буде далі.
     
  11. Олька

    Олька Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Я куми молодшу доньку записала в садок, коли їй було два тижні, так в два роки її взяли без проблем і всяких внесків!
     
  12. тетяна7777

    тетяна7777 Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    А нас з Angel завідуююча відфутболила з порога-приходьте в травні,а про чергу сказала,що в травні буде видно і будь мудрим)))))
     
  13. Charovnisa

    Charovnisa Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Это наверное сад возле 1-й школы, не помню номер его, там сумма колебалась от 400до 800 евро, опять же по рассказам мамочек во дворе, сама лично туда не ходила. Но есть и такие , кто попал по записи, записывались еще беременными.
     
  14. Romani

    Romani New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Біля 1-шої школи садок 130. Ми попали туди за записом, записала малого коли йому було 2 місяці. Потім, коли оформлялили документи в садок, завідуюча наголошувала, що допомога садку добровільна і перераховується на рахунок садка. Але в цей садок за записом попадають тільки діти народжені осінню або зимою, хто родився в березні, вже місця немає :girl_bye:.
     
  15. kljysochka

    kljysochka New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    не у всі записують!!!!!!!в 96 нас відправили...прийти за півроку до вступу.беруть в червні,тому в нас виходять ще ясла,бо нам буде 2,5:sad:
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Дитячий садок

    можу сказати, що у минулу суботу мала честь бути у одній компанії з завідуючою одного з львівських садочків. Виявилося, що добровільні внески у розмірі до 1000 у.о.- це у "межах норми" ( навіть з коліжанок завідуючої, які віддають туди своїх діток) . Щоправда, не знаю, як у ін. садках, але у тому, де керує вона, такі внески справді йдуть на благоустрій ( принаймні знаю цей садочок ще років 10 тому і зараз- зміни просто кардинальні). Звичайно, судячи по завідуючій, їй також щось перепадає...
     
  17. Олька

    Олька Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Я про 130 садок і писала! Моя мала його закінчила і я ніяких таких сум не платила. Моя Катя попадала в набір на вересень, я вирішила трошки прискорити, щоб через літо привикла, то про ніякі суми взагалі не йшлося. Правда купила в групу новий унітаз і все! І то добровільно.
     
  18. я_тут

    я_тут Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    дівчата, а хтось відвідує садок на родини крушельницьких №45? або хтось може щось сказати про той садочок
     
  19. Klava

    Klava Member

    Відповідь: Дитячий садок

    В мене знайома туди малого водить. Каже, що цілком пристойні умови. Мені цей садочок подобається затишком і тим, що там дороги нема поблизу. Ми вже записались туди теж. Хоча завідуюча й казала, що то зарано... Мовляв, прийдете за півроку до того як дитина піде в групу.

    ---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

    На рахунок оплати, то вона 2 роки тому платила символічно 300 чи 400 гривень (!) Правда, їй той садочок за пропискою.
     
  20. FAIRYTALE

    FAIRYTALE Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    це 130 садочок, моєї коліжанки мала туди ходить і похресниця моя і не платитили ніяких таких сум (правда вони записувались в 1,5 роки) і їм запропонували внести добровільний внесок на рахунок садка - 500грн. І я повторюся, менше слухайте плітки "мамочок со двора"!
     
Статус теми:
Закрита.