Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Solomi

    Solomi New Member

    Відповідь: Дитячий садок


    Садок звичайний ,директор теж, вихователі є нормальні, кімнати і спальні маленькі.

    ну по-перше туди не ходять гуляти, бо в подвір"ї садка є величезна площадка з гіркою і гойдалками - це може літом там гуляють

    а з листопада по сьогодні молодші групи взагалі не гуляли!

    бо


     
  2. fragolina

    fragolina Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Вибачте, але не можу втриматись,
    якщо з дітьми не гуляють , куди дивляться батьки, чому не піднімають питання прогулок ? Не можна жити по принципу моя хата зкраю...
    Садок - це не якійсь вийграш в лотерею, а установа за яку ми платимо гроші і за нашими дітьми повинні доглядати, нормально харчувати,гуляти,класти спати,розвивати...
    Я розкажу свою історію :

    випадково взнала ,що у передсвяткові і святкові дні дітям на сніданок і полуденок дають лише хліб і чай, пішла до завідуючої, пішла на кухню, почався шухер, ситуація значно виправилась . Керівництво боїться перевірок санстанції, і так кормити -це неприпустимо.

    також взнала ,що не дуже часто гуляють, висловила свою думку, поговорила з іншими батьками, вони також висловили свою думку, як результат- прогулки практично кожен день, не гуляють коли мороз або дощ. По сан.нормам повинні гуляти і дощ, і в сніг, і сиру погоду, для цього є павільони.
    Також я підняла питання про провітрювання приміщення, контроль за здоров"ям дітей, контроль за миттям рук і багато чого іншого. Головне це робити толерантно і грамотно.

    Я повністю підтримую Комаровського,який закликав батьків о"єднуватись в ініціативні групи і змінювати ситуацію в садках.
    Повірте- це діє, просто треба бажання.
     
  3. agalinka

    agalinka Active Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Дівчатка, підкажіть пішла в два садочки, які біля нас на Сихові, мені сказали, що не записують уже дітей, мають вони право не записувати, чи мені шукати садочок в іншому районі, підкажіть будь ласка мамулі , бо я зелена в тому :sad:
     
  4. LILY

    LILY Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    а в які Ви ходили?
    мені в 40 казали після січня записувати будуть
     
  5. Knopka

    Knopka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Хороші садочки на Гіпсовій, кінцевій Коновальця, на Антоновича... Найкраще самі підіть, подивіться, поговоріть із завідуючою, можливо дізнаєтесь, які вихователі вам попадуться, бо від них дуже багато залежить.
     
  6. Annabela

    Annabela Happy Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Ми синочка з понеділка ведем у садочок на Антоновича - 131. Для мене він кращий у районі за багатьма показниками. Але дійсно, краще самі підіть, роздивіться все.
    Для діток з вадами зору є садочок по вулиці Садовій.
     
  7. agalinka

    agalinka Active Member

    Відповідь: Дитячий садок

    На Кавалерідзе 181, і в 44
     
  8. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

     
  9. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Цитую з іншого форуму:
    А в мене "прикольні" новини по садках загалом, врезультаті значного скорочення фінансування садочків, їх закривають на все літо, теоретично будуть чергові групи, але хто ходив у чергові групи, прекрасно розуміє, що це дуже погана альтернатива, також скорочують перебування у садку діток подекуди на годину, дві...,години нянь скорочують(ті і так зашивались з такою кількістю діток), а вся робота падає на вихователів, які і так "відпочивали"...а все через те, що бюджет прийнято на пів року..-цікаво, що за ноу-хау, певно втомились додавати віднімати наші законотворці, і вирішили, що півроку буде досить)))) я шокована поки, ще не знаю як реагувати на таку інформаацію, і що взагалі буде, хочеться вірити, що ситуація з фінансування якось стабілізується, але чогось доброго чекати від нової влади вже втомилась(....

    Хтось щось чув про це????

    ---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

    вже був запис в цьому садочку, записували на вересень 2012 року. Іншим допобачення. З вуст мам і тат такса там 200 у.е-300 євро, ще й треба вміти туди попасти. Я хочу спробувати з лютого штормити завідуючу (правда там ніколи ще не була)

    ---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

    Не мають права змушувати забирати дитину!!!!!!!!!!Коли ходила біля нас на Караджича цікавитись за садок, то був обід всі дітки спали крім двох, ті тихо-мирно грались. Вихователька казала мені, що вони не сплять в обід, а сидять граються.

    Куми малий теж не спав і не спить в обід в садку і ніхто ніколи їй не дзвонив заберіть. Будь упертіша!
     
  10. olja_zaj

    olja_zaj Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Знаю тільки шо няням дійсно поскорочували години, коліжанка працює нянею то таке казала, як побачу її то розпитаю більше шо там.
     
  11. Romani

    Romani New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    В 40 садок запис був 4 січня, зранку о 8 годині була вже черга.
    А взагалі то, завідуюча дуже часто там змінює правила запису в садок. То каже, що в травні буде жива чегра, повідомлять в який день, далі приходиш в лютому дізнатись "коли ж та жива черга?", завідуюча каже "треба було прийти в січні, запис вже завершено".
     
    Останнє редагування: 28 Січень 2011
  12. Charovnisa

    Charovnisa Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    В 181 обычно записывают сразу после праздников, т.е. 20 января, а вы когда туда ходили? В прошлом году пришла 25января, заведующая меня даже слушать не хотела, показывала мне журнальчик , где записано по 15 детей в группах))) Пришлось решать вопрос через знакомых, за "стандартную" таксу.
     
  13. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Відповідь: Дитячий садок

    А хто підкаже які ці "зорові" обставини мають бути щоб малечу записати у спец садочок? Щось серйозне? Бо у малого остегматизм на 1 очко, це є причиною чи ні?
     
  14. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    скажіть чи є у Львові спецсадок з гастроентерологічними захворюваннями?
     
  15. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

     
    Останнє редагування: 28 Січень 2011
  16. agalinka

    agalinka Active Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Я була 26 січня, але не було завідуючої (була на лікарняному) замісник сказала, що місць немає, хіба що нам усміхнеться "госпожа удача", я поняла про яку госпожу тут ідеться, але не дуже знаю як це зробити (зелена в тому) підкажіть, і яка там такса, якщо можна в ПП.
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Дитячий садок

    рішення МСЕК. Але навіть за велику плату не радила б без поважних причин оформлятися саме сюди. "Левеня"- це не просто садок, це навчально-реабілітаційний центр, де справді дуже багато діток не лише з поганим зором, а й з повною його відсутністю. Тому і всі навчальні програми спрямовані з урахуванням цього. Дитинці буде не зовсім комфортно. Та й місце вона займатиме реально потребуючої ( цей центр маєї і інтернат, де є дітки з області)
     
  18. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок



    ---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

    вже понад годину в неті шукаю хоч якусь згадку про такі днзаклади у львові-наразі ніц ненарила:sad:
     
  19. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    та я тоже, просто вчора говорила з лікаркою про можливість продовження декрету по довідці, то казала можна написати гастронторологічну проблему у малого ( у нас вона й так є - хронічний запор з народження). ТО думала мо є садик такий
     
  20. Okean

    Okean New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Дівчата, а скажіть, будь ласка, якщо я за 2 роки буду записувати свою дитину у садочок, то що одразу потрібно нести якусь "допомогу" садочкові? Чи ти записуєшся, а потім коли приходить час, то домовляєшся із завідуючою?
    P.S.Вибачте, можливо я повторюю запитання, але перечитати всю тему неможливо.
     
Статус теми:
Закрита.