Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

  1. Natalysa

    Natalysa Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Була я в гінеколога (в Грицишина Р.М.). Сказав, що в мене ектропіальна ерозія. Здала цитологію - тип АА. Ще каже здати біопсію, бо радить робити кріо.
    Мого брата дружина мала ерозію і досить велику, але кріо їй лікар не радив робити (щоправда інший), а лікував її Солковагіном.
    От сиджу і думаю, чи то робити кріо, чи то лікувати ним. Можливо хтось з вас, дівчата, пробував цей препарат? А хто робив кріо, то як з народженням дітей?
     
  2. Настік

    Настік New Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Мені робили кріо, лікар (дуже хороший спеціаліст) казав, що немає нічого негативного при народжуванні дитини, правда потрібно щоб рана загоїлась, а потім вже планувати дитину! А на рахунок препарату говорили, що краще ерозію просто заморозити, чим заліковувати різними ліками!
     
  3. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Эрозия шейки матки
    Эрозия шейки матки символизирует уязвленное женское самолюбие. Вы уверены в том, что ущербны как женщина. Вы не можете и не знаете, как реализовать себя как женщину.

    Современная медицина вместо лечения предлагает прижигание эрозии, загоняя болезнь глубже внутрь. Я обнаружил, что у 90 процентов женщин с опухолями матки в прошлом были эрозии шейки, и они их прижигали. То есть боролись со следствием болезни. А устранять необходимо причины — менять поведение и мысли в отношении себя и мужчин.

    я вже писала,що мені підозрювали ерозію..не знаю.може після півторамісяці вона прошла,може тоді помилилися..але у всякому разі я робила спринцювання + пила календулу як радить Н.Земна.
     
  4. Bluemchen

    Bluemchen Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    підозрюю, що у Вас її і не було. У мене також один лікар виявив ерозію, а два інших це не підтвердили. Так що і таке буває.:girl_sad:
     
  5. NikaLovely

    NikaLovely Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Я ним лікувалася. За три сеанса від ерозії не лишилося і сліду. Вже дев'ять років не дає про себе чути.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Vyruchalochka

    Vyruchalochka Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Підкажіть, дівчата!Випила екстренні контрацептиви -і ось 2-гий місяць мої критичні дні гуляють як хочуть і стали просто непердбачуванні.Крім того нерви ні до чого стали - розумом розумію що то гормони -а що робити? Чекати поки самостійно врегулюється гормональна буря, попити ременс -він травах..чи шукати когось толкового щоб налагодити цикл...?
     
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Жіночі проблеми

    якщо ви користувалися Постинором чи його аналогом- результат очевидний. В засобах екстренної контрацепції одна пігулка містить аналог гормонів 50 (!) оральних контрацептивів. Тому зараз не чекайте, поки внормується все саме. Шукайте хорошого гінеколога, здавайте аналіз на гормони і разом з лікарем по результатам уже приймаєте рішення про доцільність певного лікування.

    ---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:51 ----------

    мені лікували Солковагіном - мало того, що процедура абсолютно проста і безболісна, результат вже був за дві процедури. Але лікар сам бачить по характеру ерозії, чи піддасться вона звичайному лікуванню Солковагіном, чи потрібні більш радикальні заходи у вигляді кріо. Тоді і вибирається оптимальний варіант
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. genacvale

    genacvale New Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    доброго вечора. я щойно тут зареєструвалася, мені стали цікавими, поради та обговорення тут, тому вирішила, що може тут мені також щось порадять.
    Рік тому я вийшла заміж, і одразу ж після цього я завагітніла, я була на 7 небі від щастя, але не довго довелось мені радіти, бо на 7 тижні у мене стався викидень. Коли мені робили чистку то казали, що можливо у мене є інфекція, передана від чоловіка, чи грибок і т.ін. Та коли зробили чистку не знайшли нічого в аналізах, потім я звернулась до іншого лікаря, і вона сказала зробити мені ТОРЧ аналізи, і виявили уреаплазму, скажіть, чи можливо таке, при чистці не знайшли цього, а потім знайли?і взагалі чи є якісь симптоми при цій інфекції?
     
  9. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    дівчата, скажіть, чи є нормальним те, що під час овуляції легенько болить внизу живіт (біль подібна до легкої болі в яйниках через простуду - так, трошки навіть ніби в ногу віддає). мене насторожує не сама легка біль, а й те, що вона триває до 3 днів.? можливо, варто про це говорити з лікарем? а то спочатку біль перед місячними, через 2 тижні - перед о., потім знов перед м...... обідно!
     
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    мені лікарка казала,що це нормально.
     
  11. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    а воно так і має боліти - кілька днів? можливо, дурне питання, але чому воно болить? я раніше ніколи з о це не пов*язувала - завжди думала - то на погоду, то простигла. Воно, звичайно, добре, коли знаєш, що то о_ ...
     
  12. WildWind

    WildWind Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Чоловік хоче кота.
    Я чула про токсоплазмоз.
    Порадьте будь-ласка хорошу лабораторію де можна здати цей аналіз без призначення лікаря і щоб мені пояснили результати аналізу. Тобто хворіла, антитіла є. Або не хворіла. Тоді ніякого кота поки не народжу маленьку футбольку команду наслідників.

    НАписала, прочитала ще раз тему, чи туди написала.. Ото направду жіноча проблема, чоловік хоче кота)))))))
     
  13. Kiberyatko

    Kiberyatko New Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    В мене таке щастя щомісяця:girl_curtsey: хоча біль чуть менша, ніж на М. Інколи супроводжувалось темп 38(думала, що грип починається, наступного дня як огурчик здорова), цього циклу взагалі чуть в обморок не впала(це в мене вперше, все таки тре з лікарем порадитись, може це і не від О).
     
  14. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Жіночі проблеми

    та в Синево можна (це перше, що в голову прийшло) в інших теж.
    Здавати на Ig g і на Ig m - перший показує антитіла в крові, другий наявність гострого процесу (хворі в даний момент).
    А якщо так по-мудрому, то кота завести можна, просто на час вагітності туалет міняє чоловік. Ну і не пхати немиті руки до рота.

    Я не пам"ятаю, чи ви вагітні зараз, але якщо ні, то краще завести кота зараз - до вагітності ще три рази встигнете антитіла заробити (дуже часто токсоплазмоз перебігає в легкій формі - типу застуда).
     
  15. WildWind

    WildWind Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Я не вагітна, але... як то кажуть від того діла діти бувають, а ми зараз розслабились..
    В батьків в мене колись було і 3 коти, але то село, коти собі вільно ходили до хати, але в туалет тільки на двір, інколи і спала з котом, але на кухні кота ніколи не було. А тут квартира, як би не старався, той кіт буде всюди. Не виженеш на двір, коли кіт захворіє(як я робила на селі колись, звісно возила до ветеринара, таблетки від глистів і т.д.). Я розумію, що тварина буде з нами практично постійно, тому і так чогось боюсь. А ще чоловік каже, що він хворів на цю хворобу, і цілком можливо що і я хворіла, але стараюсь уникнути проблем, якщо можу.
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Жіночі проблеми

    якщо ви багато часу "проводили з котами", то наймовірніше, що токсоплазмоз вам уже знайомий. Або навіть якщо і незнайомий, то можете котика собі узяти,до вагітності ще встигнете з ним "адаптуватися" якщо щось.
     
  17. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Жіночі проблеми

    90% що ви хворіли :) здайте аналіз і будете мати чисту годину
     
  18. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    А в мене вже кулька місяців перед КД за 5-6 днів до того, йдуть легкі рожево-бурі виділення. Що це може бути?
     
  19. Virginia

    Virginia Well-Known Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    В моєї братової точно таке саме... сказала їй лікарка родити другу дитинку, бо матка починає шаліти, якщо довго не родить:):):)
    А якщо серйозно, то нічого не знайшли, перевіряли і яйники, і гормони, і мазки різні брали
     
  20. WildWind

    WildWind Member

    Відповідь: Жіночі проблеми

    Прийшли мені щойно на скриньку результати аналіу, на 2 дні швидше, ніж казали. Обидва аналізи негативні. В принципі я так і думала, навіть коли чоловік мав "свинську" грипу, я від нього не заразилась, і від брата колись свинкою не заразилась, хоча мама фізично не мала куди мене подіти, спали в одному ліжечку практично. Ніби і добре, але таємно надіялась, що перехворіла, і можемо спокійно кота заводити. Всім дякую за поради.