Дитячий садок

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Доброчин, 13 Червень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: Дитячий садок

    Моє дитя вчора гуляло надворі обпісяний!!!!!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray: Памперс не передівали мабуть зранку, що аж перетекло на одяг! Весь мокрий, а вихователька каже: "як я не замітила?" Сьогодні ми вдома з сопельками...
     
  2. Myroha

    Myroha New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Дівчата (бувалі мамусі :) ), підкажіть, як саме ви "намекуєте" завідуючій про те, що дуже би хтіли до її садочка дитину віддати, незважаючи на "набір ся скінчив вже давно...", "у нас вагітні на перших місяцях вже дітей записують" тощо...
    І який діапазон тих "намекувань" зараз... і коли про то краще починати говорити взагалі???

    Дяк!
     
  3. Olena-m

    Olena-m Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

     
  4. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок


    А на рахунок запису у вже "переповнену" групу, то скажіть, що ви дуже хочете записати дитину в садочок на певний період, а далі завідуюча вже сама все запропонує...
     
  5. Myroha

    Myroha New Member

    Відповідь: Дитячий садок

     
    Останнє редагування: 25 Вересень 2010
  6. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    Відповідь: Дитячий садок

    Ходимо до садочку місяць а сопельки за той час вже другий раз:girl_cray:, перший раз взагалі нам залягло і дало отит, тепер часто промиваю і переживаю :sad:, щоб все не повторилося. Мій дільний педіатр сказав щоб я вибирала або садочок або здоров"я дитини, бо на її думку іти до садочку в три роки - зашвидко, а от 4 роки - оптимальний вік:8: (для неї). Дівчата, чи є що дієве проти застуди (для діток), я маю на увазі якісь вітамини чи щось подібне, але щоб без хімії :girl_bye2:
     
  7. нталька

    нталька Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    і в нас вічно з садочку якісь хвороби. Звичайно, є таке, що водять хворих діток і заражають інших. Але от побула на зборах, посиділа в дитячій годинку і змерзла - там сиро і холодно - от і не дивно, що частіше хворіють. Опалення, сподіваються вихователі, що буде з 1 жовтня.
     
  8. veronka

    veronka зла друзя

    Відповідь: Дитячий садок

    ще коли вагітна була, в травні місяці, ходила на "випускний" до похресниці і мене там вразило, що з 30 дітей тільки 5-7 можна було зрозуміти (решта - мрія логопеда, взагалі ані слова не зрозуміти, що кажуть) і те, що майже 20 з них були сопливі! Я розумію, що працюючим мамам складно і постійно брати лікарняний не виходить, але з іншої сторони - ти ж підставляєш інших діток і це безвідповідально приводити хвору дитину в групу!
     
  9. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    Відповідь: Дитячий садок

    От в тому і вся проблема і біда. Переважна більшість роботодавців і начальників хочуть працівниць у котрих діти: не хворіють/ не дошкільного віку і т.п... а ще від свого начальника при прийомі на роботу часто чую запитання: одружені, а коли плануєте в декрет/ а скільки плануєте знаходитись в декреті? Ну як можна спрогнозувати ціле життя наперід :girl_cool:.
    Те саме із лікарняними :girl_blush2:, звичайно для кожної мами здоров"я дитини на першому місці, але напруга на роботі, натяки начальника що треба щось вирішувати і таке подібне теж дають своє. От в мене одвічне запитання: невже у керівництва навіть якщо це мужчина не має дітей,котрі в дитинстві потребували догляду, невже ці дітки не хворіли, чи їхні дружини не вагітніли і не були у декретній відпустці, чи їхніх доньок не чекає та сама участь у житті?
     
  10. olja_zaj

    olja_zaj Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Те саме в нас.Прихожу за малою,в всіх без винятку сопельки течуть,в моєї то є,то нема,як дуже сопливить то не веду,але який толк,як інші всі водять,ті дітки ше не вміють витиратися,добре шо моя дитина повитирається і висякається,інші бачу так і ходять.
     
  11. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    От тому мені й подобається садочок на В.Великого, там зі сопельками, а тим більше з кашлем не приймають.
    З одного боку, розумію батьків тих діток, а, з іншого, для чого завдавати клопоту іншим діткам та їхнім батькам.
     
  12. нталька

    нталька Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    це Ви про який садочок?
    у нас на зборах це питання обговорювалось. деяких діток водять дідусі-бабусі, які ще й накричать на вихователів залишать дитину і підуть. і що з дитям робити? На жаль, сама завідувачка казала "ми ж дитину не виведемо за руку з групи"...
    А як чинять у ваших садках?
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Дитячий садок

    а я минолого тижня почула ще таку фразу виховательки до мами дитинки, яка кашляла: "Ваша дитина кашляє. Але у садок вона хай ходить, просто прийміть це до уваги. А потім додала ще одну фразу- та я і сама "слаба".
     
  14. Knopka

    Knopka Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    В нас в садку медсестра може хіба що сказати батькам, що дитина має сопельки чи кашляє, але далі - на розсуд батьків. Я минулого тижня питала виховательку чи багато діток з нежиттю і так далі, вона мені сказала, що "якщо б батьки не давали дітей з соплями, то в садку взагалі нікого би не було"
     
  15. Romani

    Romani New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Дівчата, підкажіть, чи даруєте ви на день вчителя вихователям подарунки?
     
  16. olja_zaj

    olja_zaj Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    В нас батьківський комітет зібрав гроші,особисто від себе не несу.
     
  17. Romani

    Romani New Member

    Відповідь: Дитячий садок

    А в нас батьківський комітет ще не обрали, тому і задумалась, чи варто особисто щось подарувати?
     
  18. bioland7

    bioland7 Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    А в нас проблема з тими соплями, як ходимо в садочок, то потім нам переходить вірусна інфекція в вушко (така анатомія в малого,яка з часом,переросте, зміниться).
    І взагалі нам з ходінням в садочок взагалі не везе, пішли після 3 місячної перерви цього тижня в садочок, походили рівно 2 дні, і нас почало вушко боліти:sad: От і приїхали!:sad: Надіюся,які всі кажуть,переростем!:)
     
  19. olja_zaj

    olja_zaj Well-Known Member

    Відповідь: Дитячий садок

    Особисто я б занесла,якшо б не було комітету(в нас перед цим якраз обрали),я думала по коробці цукерок 3 занести,комітет вже є,тому особисто не понесу.
     
  20. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Відповідь: Дитячий садок

    в нас ідентично-поголовно всі діти намотують сопельки на кулак... з одного боку розумію тих батьків,що віддають дитину в садок з нежиттю-робота і все таке. але з іншого боку-ослаблений імунітет,холодні приміщення-так і до запалення недалеко...
    ще маємо дівчинку в групі-страшенна забіяка-дітки всі поцарапані та покусані нею. ніяк неможу виловити маму,щоб сказати нехай пообтинає їй нігті.
     
Статус теми:
Закрита.