Політика, вибори і йойкання на тему

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rodionochka, 31 Березень 2019.

  1. marianast

    marianast Well-Known Member

    Потрібний тим, хто ніколи не мав стосунку до московського патріархату. Вони і проголосували, очевидно. Він Томосом розтрощив залишки свого рейтингу, люди які належать до ПЦКП, але проживають в київській, вінницькій, миколаївській областях і ті дивувалися чому президент забирає в людей їх церкву, хіба в країні нагальних справ нема? Хіба всі ситі, хіба корупціонери сидять і т. д. ?
    Я пробувала заперечувати, що церкву від людей ніхто не забрав, це просто ще один крок в напрямку сепарації від росії, що зміна церковної верхівки нічого не змінить для кінцевого споживача - вірянина, а для держави це гігантський крок, ну не може бути в нас така громадна організація керована з москви.
    Повірте мені, насправді Томос підтримало дуже мало людей, і промо тур П нічого не змінив. Батюшки на місцях його ненавидять, рос тв, яке спокійно дивляться мої родичі в центральній Україні називало його демоном, розкольником, приписувало йому святотатство.
    А на Зх. Україні Томос зайшов на ура, бо в нас « церкву не відібрали».
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  2. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    думаю насправді Зе погано закінчить, дуже погано ... він ще навіть сам не розуміє в що вляпався. Він же не сам висунувся, а його висунули і тепер будуть ним теліпати як захочуть, і навіть ті "свої" його не пошкодують. Дурня можна валяти всяко, але людська психіка має певні обмеження. Не вірю, що витримає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  3. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Страх, злість, розпач, зневіра...
    А Бог є справедливий, і дає нам то для чогось. Просто ми того (поки) не розуміємо і не бачимо.
    Чому деякі держави мають все: гарну природу, мудрий та працьовитий народ, хороших політиків, високий рівень життя? А інші - випалену землю, голод, розруху, відповідну верхівку? І там, і там люди. Чому одні народжуються красиві, здорові, багаті, а інші бідні, хворі тощо?
    Так багато зараз в голові отого «чому?»... Як жити далі серед отої біомаси? Як виховати в собі любов до ближнього? Як виховати дітей у тому всьому?
    В мене зараз реально одна надія на Бога. Бо віри в людей якось нема.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Співчуваю Співчуваю x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Дівчата, як ви тримаєте себе в руках?
    Я то знала, що зе виграє, але не думала, що з таким розривом. Як жити з усвідомленням того, що кожен другий в нашому оточенні ? Я така розчарована і розбита((( Як спілкуватися тепер з цими людьми?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
  5. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    В мене до тих людей відраза і зневага.
    Хоч якщо добре подумати, вони і до того були недалекі...
    Найгидкіше мені їх тепер буде бачити в вишиванках.
    Але в мене таких дуже мало- загалом 5-6 шт
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @olerusya в мене серед дуже близьких людей таких немає. Решту - невелика втрата. Колеги з мого відділу теж адекватні. Але маю кілька підозр. Свідомо не питаю в цих людей, бо мені ще з ними спілкуватися...
    Аналогічно ))
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Потрібен з т.з. нацбезпеки. Але час і форма були вибрані дуже невдало. З Церквою дуже тонка справа, бо Слово Боже стає інструментом маніпуляцій в руках людей різного ступеня чесності і неупередженості. Я недавно на реколекції до нашого греко-католицького священника ходила, то в певні моменти було бажання або вийти геть, або перебити і спитати, чи то точно є предметом нашої розмови. Ну а люди, особливо старшого покоління, часто слова священників сприймають за істину в останній інстанції. То якось дуже сумно і точно не має стосунку до правдивого християнства. Взагалі складно переварити цю виборчу кампанію, бо мозги промивали по всіх каналах. Смішно тепер чути від когось, що москалі тупі і ведуться на пропаганду. В них просто відсоток тих, що здатні критично мислити, менше за 25%.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  8. Муська

    Муська Well-Known Member

    Ех...Ну що ж, Укрїна зробила свій вибір.
    На даний момент опрацьовано 90% голосів - 4,1 млн. проголосувало за Порошенка , і 12,2 млн - за Зеленського .
    Але це всього 16,3 млн населення. Хоча вірила у приблизно однакову кількість голосів , але така різюча різниця, це просто :girl_cray:

    Залишається надіятись , що ми дуже помилялись і новий президент буде достойним главою держави ( бо як ні, боюсь думати, що буде далі)
    Життя продовжується...
     
    Останнє редагування: 22 Квітень 2019
  9. marjana lv

    marjana lv Well-Known Member

    Я на цього неука навіть не думала сподіватись, воно ж актор який не може завчити кілька слів держ мовою. Його ще секретарі будуть в туалеті закривати щоб маладиєліцарегіаналав робили що їм треба. Президент повинен мати людей що будуть виконувати і контролювати його накази на місцях бо його уявлення про роботу держапарату як і в його електорату - цар сказав і одразу зроблено. Царки на місцях в областях/містах чинять такий шалений спротив що воно потім буде казати що йому підкинули не ту країну.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Муська

    Муська Well-Known Member

    Я також в шоці з результатів, бо дивлюсь і співставляю статистику по цвк - по кількості виборців, що прийшли голосувати, по кількості відданих голосів за обох.
    А наразі, на інші цифри ще звернула увагу: в першому турі проголосувало всього 17.2 млн населення. Загальна кількість виборців по Україні близько 30 млн. ?! :scratch_one-s_head: щось дуже малувато. Невже так багато людей залишилось в Криму та на сході. Де решта нашого населення? :dntknw:
    Загалом населення України - 44 млн. людей. Кількість населення на рівні якогось там 65 року. Це печалька.
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 22 Квітень 2019
  11. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Муська в другому турі не голосували 11 млн людей. Де вони? Не знаю. Зайняті дуже.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    За кордоном багато. В мене в родині з близьких - четверо на заробітках.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Муська

    Муська Well-Known Member

    то було питання риторичне :) Не треба відповідати.
    Я от люблю статистику, то вище додала кількість населення України по роках. Невтішна статистика.
     
  14. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Я ось так спілкуюся...
    Screenshot_2019-04-22-10-17-41-898_com.facebook.orca.png
     
    • Корисно Корисно x 1
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    погоджуюсь. Вчорашнє враження - "прорвало каналізацію". Підошву взуття мила двічі. Психологічне.
     
  16. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @Zaychenya ,то Ви толерантно дуже. Може, так і треба.
    Що казати, нічого не вчить людей історія. InShot_20190422_090643988.jpg
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

    Найстрашніше що ті що були за Яника, і зараз проголосували за Зе , це ті котрим непотрібне безвізового, мова, лукости, і всякі зміни, їм потрібно субсидія , водка і таранька
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  18. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Ви мене випередили. теж хотіла це запостити. Підписалась стежити за цим паном.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. marianast

    marianast Well-Known Member

    Мені очікування того, що зе стане президентом виявилося гіршим ніж сам факт результатів виборів. Таке собі виснажливе contra spem spero. Україна вибрала собі президента. Дай Бог йому сили і розуму зробити хоч щось з обіцяного і не повернути Україну під протекторат матушкі расєї.
    Зараз Володя залишиться сам на сам з виборцями, спихати нема на кого.
    А попереду парламентські вибори, які значно важливіші за президентські. Сподіваюся і ПОП і інші прозахідні сили зробили висновки і перегрупуються до того часу, розроблять стратегію, врахують громадську думку. А посипати голову попелом нема причин- трохи переформатувались фронти, а боротьба і цілі ті самі. Принаймні в 25% виборців.
    Тепер моє особисте, злобне і мстиве.
    Мені прикро, що відповідати Володька немає перед ким. Бо дуже хочу, щоб йому за ті пусті обіцянки дісталося і не просто зниженням рейтингу. Взяв найболючіші питання суспільства - війна, медицина, заробітчани, корупція, дороги зрештою і пообіцяв все вирішити в привести в порядок. Одна людина, нехай президент, але одна людина! В моєму селі яма на ямі, я їду і плачу замість своєї ходової. Буду чекати Володю з асфальтом. Він же сам взяв на себе таку відповідальність. При Порошенку в мене всі претензії до голови сільської ради були.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  20. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    Тепер до інавгурації, буде вилазите таке ге, суди будуть виправдовувати колишніх злочинців і виносити такі вироки, що всі будуть в шоці, і все для того,щоб звинуватити Порошенка, бо він ще при владі(. А люди будуть радіти, що от які вони мудрі, що вибрали президента з народу, а ті 25% то проплачені боти! В Тернополі проголосували 50/50, ще такого за Незалежність небуло. Сьогодні говорила з декількома знайомими і вони стидалися признатися, що голосували за Порошенка, кажуть, що з них сміються і вважають недалекими! Що це з людьми, як таке може бути? Мені чоловік говорить, що все буде добре, люди швидко зрозуміють і розчаруються. Можливо, так і буде, але якщо ЗМІ будуть неправдиво висвітлювати інформацію, хвалити Зе і команду, то швидше за все будем жити у викревленій реальності!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3