Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

  1. Orman

    Orman Модератор-бомба

    А де про північні області можна докладніше прочитати?
     
  2. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    В США можна теж виїхати по біженству - політичний притулок просити. То включає утиски релігії, національної приналежності, переслідування з боку владних органів за відмінну позицію, і LGBT.
    І ще варіант - віза О. Дається обдарованим особистостям - піаніст, фокусник, танцівник, художник і т.д. там далі легко і швидео документи робляться.
    Також є якась програма - галузі, які є в пріоритеті держ політики і потребують кваліфіковані кадри. Типу, хімія, біологія, якісь дослідження. Короч, треба читати ті пріоритети. Адвокати *деякі* знають.
    Але, більшість адвокатів знають лиш шлюб і політичний притулок.
     
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    має бути на сайті, я посилання давала вище. В них зараз дуже багато змін в еміграційному законодавстві у зв"язку з масовою навалою біженців з мусульманських країв. Наааарешті отямилися. Інтерфейс сайту теж помінявся , атас як не зручно щось знайти там:facepalm:, але певно так краще, враховуючи ту "публіку".:girl_in_dreams::girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Дівчата, а от скажіть мені, як за кордоном вітають людей з днем народження? Чи дарують листівки, зокрема, родичам, і що в них пишуть? Які привітання-побажання?
     
  5. sonyafortuna

    sonyafortuna Sonya Fortuna

    За три роки в Італії (Болонія) мене вразила культура святкування дня народження, особливо дитячі. Там весь акцент на спілкуванні. Стіл шведський з закусками типу піцци маленькі, рулетки, печиво, чіпси і снеки. Батьки і діти приходять в звичайному одязі (часто ніби з пробіжки) і ніяких тобі фотозон і аніматорів в костюмах. Є аніматор, але там досить прості і примітивні ігри, як з нашого дитинства. Подарунок на такі дн (друзів і однокласників) бажано має вкладатися в 5 євро з сім'ї. В кінці розпаковка подарунків при всіх. Для мене було шоком, що діти радіють елементарним речам, які в них і так є: м’яч, машинка на пульт, конструктор. Можливо це так принято, але завжди виглядає як справжня дитяча радість. Також іменинники завжди дарують гостям якісь дрібнички: це може бути навіть олівець зі стирачкою чи якась мила дрібнички. День народження однаково проходили, як в дома так і в кафе чи ресторані. До речі, відкритки частіше за все малюють самі і чим креативніша тим більше оплесків при розпаковці. Родичі між собою домовляються, тому часто це може бути подарунок, але бажаний, а можуть бути гроші на щось грандіозніше. Серед ровесників (35-40 років) ще є така штука, як запросити в ресторан, де кожен заплатить сам за себе, з іменинника торт і выпивка. В таких випадках подарунок символічний. Але чула, що в низу Італії люблять як у нас - дорого багато, з фотозонами, фотосесія і золотом в подарунок.
    Цікаво ще послухати, як в інших місцях святкують і вітають
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1