Де ви купуєте якісні продукти?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ihor Kit, 29 Березень 2016.

  1. Ihor Kit

    Ihor Kit New Member

    Мається на увазі дійсно якісна домашня продукція, або від "малих" виробників які роблять як для себе.
    Городину, м'ясо, молочні продукти, натуральні солодощі.....
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    ой, мене також цікавить це питання, наразі купляю деякі продукти в магазині "З села"
     
  3. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    А що саме там купуєте і які ваші відгуки?
     
  4. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я б посперечалась щодо натуральності тих продуктів. Я одного разу купила на пробу, бо не маю перевіреної жіночки з села. А магазинну молочку не дуже хочу брати. Була розчарована їхніми "домашніми" продуктами. Молоко не домашнє, а фермерське, якесь штучне на смак. Масло згіркло в холодильнику за два дні. Сир домашній взагалі дуже дивний. Він теж не домашній.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Ihor Kit

    Ihor Kit New Member

    NaBazari.com як варіант
     
  6. Lorrina

    Lorrina New Member

    Чи в "Еко Лавках" справді екологічні продукти? Чи варто там купувати?
     
  7. Дівчата, мене цікавить олія з льону. Де можна купити, щоб була дійсно натуральна і якісна. Бо я замовила в інтернеті... щось маю сумніви щодо якості...
     
  8. Online

    Online Well-Known Member

    Уникаю м'яса "з присадками", тому промислово вирощену птицю практично не купую. Але недавно мені сказали, що індиків на присадках виростити неможливо, тому таке м'ясо можна сміливо купувати в магазині. Дівчата, хто в темі: правда чи ні?
     
  9. vanilia

    vanilia Miracles are real

    Колись мені лікар сказала, що індиків, практично, неможливо виростити на гормонах, бо вони дуже "ніжні". Саме тому вона радила мені вживати індичатину замість курятини. Не можу сказати, що я впевнена, що це дійсно так. Але цілком реально, що, просто, менше їх "обробляють", ніж курятину.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Я якраз на вихідних купувала в Ашані індичатину від Натурвіль (Натурвіль | М'ясо кролика, домашньої курки, індика та наші найкращі рецепти). Позиціонують свою продукцію як фермерську, вільного випасу та без хімічних кормів. Скажімо ковбаски були дійсно лише м"ясо та спеції. Брала їх продукцію вперше. На смак добре. Сподіваюся що все що пишуть правда. Компанія з іноземними інвестиціями, думаю їм нема сенсу пацькатися з брехнями.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  11. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    І в мене до м'яса ті ж питання. Я купую на 80% індичатину. Теж чула про те, що індика не виростити на гормонах, але знаючи, скільки треба часу і натурального корму, щоб виросла гарна домашня курка - сумніваюся. Але в порівнянні з куркою індик таки смачніший. Свинину беру рідко і більше для чоловіка, яловичини і телятини не можу їсти, кролика теж сторонюся. Залишається вірити в "натуральність" індичатини.
    --- дописи об"єднано, 27 Грудень 2017 ---
    А яка ціна, наприклад, на філе? Цікаво порівняти з іншими.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Orman

    Orman Модератор-бомба

    маю знайомих в яких маленьке (умовно) господарство, екологічна курятина ... Ну що вам сказати - все те саме що й на великому господарстві тільки менші об'єми продукції.
    Я до того що розмір виробництва не має принципового значення.

    Про індиків в чоловіка спитаю, аж самій цікаво стало.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Charm

    Charm Active Member

    Якось дивилась програму на 1+1 (не пам ятаю, як називається - тестять продукти). Власне, тема була щодо натуральності і безпечності м`яса. Також брали до уваги думку приватного фермера, який вирощує майже усю птицю і скотину на натуральних кормах. Дуже цікаво - погугліть. Так от, він "в пух і прах" розбив народний міф про "корисність" магазинної індички. Коротко про висновки: таки краще взяти курятину, притім філе (воно найменше накопичує шкідливі речовини; найбільше - нутрощі і крила/ніжки), і вирізку телячу (ну і телятину загалом), якщо хочеться свинини - також радить вирізку; ну і перепілки. Це загальнодоступні продукти на серенього споживача.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  14. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    натурвіль — Search results— Auchan Інтернет Магазин , але в магазині здається дешевше. Пригадую рулет із філе коштував здається 158/кг. Заважувало десь грам 800. Ковбаски я брала по 89грн/кг
     
  15. Magnit

    Magnit Від себе не втечеш

    Історія з життя ;)
    Моя мама і дядько взяли по три індики (привезені з Польщі). Мама годувала кормом звичайним, дядько додавав "хімію" - спеціальні добавки до корму. В результаті його індики на 5-6 кг більші, ніж мамині (мамин найбільший важив 21-22 кг).




    Надіслано від мого LG-D335, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  16. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    В сусідньому від свекрів селі є птахоферма. Сусідка, що там працювала, навіть собакам не хотіла тої курятини давати. Кожна жаба хвалить своє болото, але я не вірю ані в жахливу шкідливість індичатини, ані в безпечність курятини, ані навпаки. Не можу їсти магазинну курку, вона мені просто "не лізе" і все. Але на днях стояла в черзі за індичкою, а якась дуже цікава пані ніби між іншим почала розмову з паном за нею про те, що вона індичку їсти не може, бо вона така смердюча, як люди то купують))) я ще пам'ятаю з дитинства, як має пахнути м'ясо натуральної свинки. Оте все з магазину і навіть з базару "домашнє" - це не є свинина, вирощена на зерні чи овочах. Мої свекри вирощують курей і качок для себе, свекруха їм взимку варить теплий чай і годує теплою картоплею, щоб не хворіли))), то навіть різниця від годівлі своїм зерном і купленим відчувається. Короч я не вірю, що десь зараз вирощують на продаж на 100% натуральну птицю, бо тоді ткм кілограм м'яса був би не 120 грн, а вдвічі дорожче.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  17. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Маю знайомого, який торгує індиками, вирощеними на приватній фермі в Золочівському районі. Деколи брала в нього індика цілого, зараз не беру. Брала 13-15 кг, не більші, бо казав, чим більші, чим більше хімії. Їдять все, але і часто дохнуть.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Smokey eyes

    Smokey eyes Well-Known Member

    Ось і вір ,що не годують хімією. Але не віриться, що такі коні можуть вирости без неї.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Charm

    Charm Active Member

    мммм... моя особиста думка: нічого натурального ви зараз не знайдете. Навіть у тих господарів,які розказують, що годують тільки "як для себе". По одній простій причині - це дууууже дорого і невигідно. Я подала джерело і думку ("що купити краще з гіршого"), а вирішує вже кожен сам для себе...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    а вони продають?
    я та зрозуміла, що то не вони вирощують. Лише обробляють. А так - то закуповують в інших фермерів. Більш нічого окрім рекламних фраз про "чисте харчування" на упакуванні я не знайшла. Ні сертифікатів, ні міжнародних еко позначок. Але як смачно, то можна іноді їсти)))
    Індичкам теж дають антибіотики. Я колись цікавилась. Нюансів не знаю, але точно дають.
    Найгірше в такому м'ясі - печінка і нирки. Їх небажано їсти. Найважче антибіотикам піддається свинина. Тому шансів зустріти "чисту" свинини більші, аніж чисту птицю.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1