Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    І в мене така ж ситуація з вазонами. Колись подарував чоловік ще в "канфєтно-букєтний" період красивий вазон. Я коло нього і так, і сяк - короч, здох. Мама лишила мені три після переїзду. Але це дуже живучі вазони. Їм навіть мій "догляд" нєпачьом:girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Мене з вівторка болить голова. Я вже думала, що то менінгіт. Найгірше, що ніякі ліки не допомагають: навіть найсильніший німесил і солпадеїн. (в мене таке буває раз на кілька місяців і ліки завжди одні -- коньяк. Він завжди допомагає, але я ніколи його не хочу пити Борюсь до останнього: перечікую, сплю, масажі, ліки... І от нарешті, на четвертий день безпробудного болю я тяпнула коньяку (десь півгодини тому). І тепер задаюсь питанням: а якого біса я чотири дні мучилась від того болю? Чого б то відразу не випити?
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ну ви даєте. Таж той німесил в сто разів шкідливіший ніж коньяк. Не пийте більше його, тим більше якщо такий добрий лік є )))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Я нині маю бути як той заяць з реклами батарейок. З самого рання зуби поліковані, Тоня стала легша на 580 грн . Спати хочу дуже-дуже. Уламала братову забрати нині Сашка після підготовки, а я в той час пожену в оптику по окуляри і в Мережку по останні нитки до піонів .
    Муж замовив борщ, а я не маю натхнення до варива. Може то знову братову напрягти? І взагалі, то нормально вагітно-декретну родичку отако нагружати?))) Але нічо, хай займеться ділом, щоб дурні мислі в голову не лізли.
    А ще я записалась на фітнес. Якась модна програма стартує з 7 квітня, тому терміново шукаю кросівки і порядні спортивні штани.
    І ще маю подзвонити до нашої окулістки і домовитись про лікування для Сашка, бо вже і так два курси пропустили через мою роботу.
    --- дописи об"єднано, 13 Березень 2015 ---
    і про вазонки: фйолка починає квітнути.
     
    • Подобається Подобається x 7
  5. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я ненаааавиджу коньяк, але заради того діла шоб перестала боліти голова, я б випила, проте нема в мене такого нАпою на хазяйстві і майже ніколи не буває.:sad:

    Нинішня головна біль, сильна, але не до порівняння з тим шо було після вчора і після-після)) вчора., бо був повний терендець. до того головного болю приєдналась тошнота, кров з носа і ше купка всякої бяки. я вже подумки підбирала собі колір труни і прощальний вінок, який мав би лежати на почьотному місці.:girl_crazy:Шось мене нині на чорний гумор потягнуло.))

    Дівчата, а пиво, чи шампанське від головного болю нє? Чим би то мені полікуватись?:scratch_one-s_head:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. shparynka

    shparynka Well-Known Member

     
    • Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 2
  7. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    шампанське більше для головного болю, особливо на наступний ранок, особливо якщо його випити до і після коньяку (перевірено на собі):girl_crazy:
    рецепт в студію:clapping:
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    нічого подібного, хіба що
    ага. то знову тема - зовсім не алканута, тоді це називалось "святкувати", тепер вже - "лікуватись"
    всьо ОК :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я на разі лікуюсь смаженою картопелькою з кефіром (хто голодний, заздріть-заздріть мені:girl_crazy:). Хто лежит, ніц не робить, не спішіть заздрити)), бо зара іду пуцувати підлоги.:girl_cray:
    Алкоголю наразі ню-ню, мені ше до лікаря і за дитиною в садок... а потім може гляди, та й голова перестане боліти.:)
     
    Останнє редагування: 13 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    :))):)))не нада, вчора було 100% лікування, бо кориці і мускатного горіху не виявилось вдома, а просто гаряче вино -гидке лікарство:bad:
    Тойво, темку напевно пора вже перейменувати..:girl_in_dreams::drinks:
    Відскакала щойно з ДжМ, вся впріла, але така задоволена, що не сачканула, хоча дуууже хотілось. Врочистість.

     
    • Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Після 2-год. прогулянки при нинішній погоді- миска парующого капусняку- саме оно. Всі калюжі перевірені і переміряні; статистика і облік- велика сила. Малий вже сопе, а я з капуснячком на ДП балдю. Ще й подумую бульбочки підсмажити + салатик з квашеної капусти(певно авітаміноз). Ну а чо, щоб до завтра вистачило. Люблю я погамцяти в тиші і спокої- релакс.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  12. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    вчора цілий день промаринувалися з К в хаті. думала здурію:girl_crazy:. як же вона нудилася. іграшки всі перебрала, помалювала, почитала, а найбільше потовклася по мені:wacko:. от що значить дитина звикла гуляти ходити і то багато:)
    нині з самого ранку я була налаштована йти надвір. і дощ нам був нестрашний. запакувалися у візок і вперед вигулюватися по районі:girl_yes:
    заїхали в магазин, нічого не купила, а 100грн тю тю:girl_impossible: поїхали погодували голубів на озері. нині там пусто. жодного візочка. всі бояться дощика, а ми ходили і дивилися як він робить "капа-кап":girl_in_love:
    в хаті армагедон, але я "бобік", ну той, що здох. тому коханий сказав зробити собі вихідний:ed4d70def841dc74b57 так і роблю. доня спить, а я йду далі колупати плаття для сестри:d64:
    ввечері зберу малявку і покатуляємося до Ді і ба-ба в гості. казали, що скучили за внучкою. а я тільки рада - най бавлять, тим більше, що татко наш нині працюватиме "до побЄди":girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. нталька

    нталька Well-Known Member

    ото голуби наїли собі! :girl_haha:
    І ми сьогодні прогулялися. Правда, в рюкзаку. Важкувато було дитині, яка вже звикла бігти куди їй хочеться, лиш дригати ногами навздогін за бігаючими школяриками. :)
    Дома кава із зефіром, сон малявки і вже виконані домашні старшого. Отак, як має стимул, чи то плани чим зайнятись на вечір, то уроки робить, ледь зайшовши до хати. )) Файно, вечір пройде в дитячих іграх. :girl_claping:
    Слухайте, то певно, тільки в цій темі почитаєш про звичайне харчування бо, то зараз рідкість :girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 13
  14. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я теж так, тільки я, коли не знаю, що приготувати, то печу її в мундирах. Потім кожен собі чистить і їсть, як Яна каже: "з олійкою і з солькою":girl_wink:
    Ще хочу її сьогодні похвалити, бо це така врочистість-врочистість: нагодувати Яну проблема, а сьогодні її ніби підмінили. Все почалось зранку, коли вона попросила канапку з медом і з'їла 3 штуки. Закусила то все яблуком, запила молоком. Через кілька годин знов замовила таку канапку! А вона ж ніколи їх не їла! А тут так їй засмакувало. Потім попросила грейпфрутовий фреш, правда з цукром, бо він їй загіркий. Тепер гризе моркву. Чудо, а не дитина...
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 4
  15. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Ну і погодка! Я то ше нічого так, деколи і дощик люблю, а синулька то просто капець якийсь!!! Спить вже 4 раз за сьогоднішній день. Тільки проснеться і вже за 10 хв плаче, капризує, знов хоче спати. Ношу-вожу-бавлю-засинає......на пів години і знов все спочатку :d25::suicide:Ще з прози: сиджу з диркою в зубі. Заболів раптово і сильно, вчора розкрили канал і тепер маю полоскати. Врочистість буде на наступний тиждень коли полікую хворенького зубчика і заодно ще два, але може то і не дуже врочистість, бо вся синочкова " пенсія" піде тю-тю, тобто до дяді стоматолога.:bye2: Їсти не наведено, бо див. початок допису, але коли прийде наш тато то будуть оладки з яблуками. Капусняк дуже люблю, але від капусти в малечі болить животик, тому на ваші кулінарні фантазії я не спокусилася:nea:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Мої діти нині тішилися дощем, як великим Божим чудом, бо люблять свої маленькі парасольки і з величезними позитивними емоціями йшли до садочка :connie_pull-pigtail Всі , хто проходив поряд посміхалися і набиралися позитиву. Мама любить слухати дощик , сидячи в тепленькій хатці , закутатися в коцик і пити добру кавусю :girl_haha: Врочистість - завтра СУБОТААА, проза - гора хатньої роботи підросла і нікуди посуватисі не збираєсі... Нема на то єнчої ради, як закотити рукави і братисі до порєдку, а душа бажає ЦУКЕРОК і свята ... Нині витратила на базарі 98 грн і з великими квадратними очима та малесеньким кульочком з продуктами поспацерувала додому ....
    Всім файного вечора і приємного очікування вихідних :connie_pull-pigtail:d23::d7::girl_spruce_up:
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Похвалилась, що коньяк вилікував мій головний біль, а не полікував... Певно, коньяку малу було. Голова і шия просто так болять, що на очі не бачу. Мені 2 тижні тому лікар казав, що то загострення острохондрозу, виписав мідокалм поколоти. Аптекарша сказала терпіти і маститись живокостою.... Бо, типу, нашо то кормящій таке колоти. Але тепер бачу, що не можу.... Навіть дитину на руках носити не можу... Ото сьогодні йдемо до чоловікової племінниці-похресниці на ДН а я навіть голову не можу помити. Про макіяж навіть не йдеться
    Може то справді ті уколи поколоти?
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Дівчата, яйця на ніч прохання не жерти, бо то може мати фатальні наслідки , я чуть не вмерла , колись опишу історію мого другого народження 16 лютого , наразі згадки ще дуже болісні .... Дівчина ВЕСНА, Ти у нас одна !!!:girl_in_love:
    --- дописи об"єднано, 13 Березень 2015 ---
    Є така мазь ВІПРОСАЛ , на отруті змії, файно помагає при остеохондрозі, але не знаю, чи годуючим можна...
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    де кнопочка офігєть?
    думаю якщо порівняти шкоду від болю і шкоду від мазі...то можна
    А я нині бобік, яки ще трохи тріпається.
    Зварила картоплю з підливкою з легень, зварила моцареллу, зробила малим йогурт, зварила серце а-ля "качка по-пекінськи" зварила кашу, зварила нутеллу і спекла торта з заспиртованою вишнею. Во. Маю надію, що моїм хлопця до завтрашнього вечора вистачить
    На вечір чекаю куму з морозивом, лишився вишневий шпирт)))треба утілізіровать)
    Отака нині прозіща.
    Молодший далі температурить, але вже не така висока в нього темпа, курс на виздоровлення!
    Поверніть сонечко....
    Гарної п"ятниці 13-го:skull::girl_witch::)))
     
    Останнє редагування: 13 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. А Що то за звір ? АААААААААААААА,дійшло ----легень ?
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.