Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Без музчіни- можна))
    Проза, чи скоріше жилєтка- прийшла з панахиди і таке кепсько на душІ(( А до того гепнула лобешніком аппол так, що свічечки і зіроньки мерехтіли довго, гуля є, короч все. як книжка пише. Гриву на вочи скинула, жеби люди не приглянулись.:dash1:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Так во можна подумати, що ми тут "голодаючі з по-волжья". От спробуй тут стриматися, якийсь обжорний вірус:girl_haha: Заїдаю яблуками.
    Прийшла моя курточка, тепер треба знайти час щоб її забрати. Я ж "лоток яєйць знесу" поки не вберу її на себе.
    Пусік ще живий, а мої нєрви "в коробочці".
    Посудомийна миє вже 2 раз. В холодильнику - дупель-пусто. Я, наївна, сподівалася, що мені до суботи до мартена не вставати.
     
    Останнє редагування: 12 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 8
  3. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    Просвітіть ще мене- потрійний мужчина-то як?
     
    • Смішно Смішно x 1
  4. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Музик

    Музик Мартуська

    забігла буквально на хвильку сказати на скільки всьо крутезно і йду далі насолоджуватись щастячком
    1. знайомий (той, що Ростик, я просила про молитву в темі про воїнів на Сході) знову у відпустці, повернувся до своїх дівчаток вчора
    2. дзвонила лікарка - нормасик усьо, ще трішки і буде видно кінець тунелю в моєму лікуванні
    3. може то і не правда, але підіймають настрій чутки на ФБ про одного злого дядька і те, що його нема в ефірі 5 днів
    4. і крутезна подія - була нині в політесі, в коліжанки-форумлянки-задерушки, на пару напросилась, навіть щось зрозуміла, кльово так (економіка - то дико не моє, а тут навіть цікаво було, хоча не покидало мене враження, що говорить вона про щось середнє між екстрасенсорикою і філософією)
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Початок дня був не альо, проснулась я якась зла і недобра. Потім взяла себе в руки і погнала в спортзал. Правда, ще декілька хвилин сиділа в машині і вмовляла себе зайти. Таки вмовила, бо гарно позаймалась в тренажерці, а потім я встановила свій рекорд на біговій доріжці: 10км "трусцой" :girl_cool:доказ:
    Хоча мій муж сказав, що то я просто підкараулила, як хтось зійшов з бігової і швидко сфоткала :girl_haha:.
    Обід пересиділа вдома, а потім пошлялась по справах: в ательє, в аптеку для сусідки, завезла старшого до репетитора, в Ашан за продуктами. Потім забрала чоловіка з роботи, дитьо з навчання і додому. А там вже нас чекала вечеря: стейки, салатики, вино. То моя свекруха постаралась. :girl_claping:Я тішусь, що вона є, бо в суботу вона їде і ми аж до осені знову саменькі. Але ще поки є ,то все мені помагає.
    Тому можна сказати, що день в мене файно пройшов. Зараз одна серія серіалу, чи дві :girl_in_dreams:і спати.
    Всім солодких снів :girl_wink:
     
    Останнє редагування: 12 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Хочу, хочу, хочу... Еех, мріяти ж не шкідливо,пра?
    І, взагалі, посиденьки- жестяк, то" Спартак", то пиво/вино/глінтвейн/малина/калина/мужик- ходжу потім і облизуюсь, мушу таки приготувати))
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Приєднуйтесь, разом веселіше і будемо контролювати одна одну :girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ой, дякую але я таке дикобєшене:girl_crazy:, що не можу себе вмовити на то діло ніяким чином, наразі.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. Як завжди ,пильную ДП з 5-ї.Почитала тему ,посміялась від душі. Всім вдалого приємного дня,не дивлячись на те ,що сьогодні "пятница ,13-е".:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 9
  11. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Ранкова кава - перша, "роздупляющая".
    Моя врочистість - мій настрій, гарний початок дня і вкотре переконуюсь, що не погода робить мене, а я роблю собі погоду :) Надворі дощ, але мене то зовсім не засмучує, бо є дощовики.
    Маю позичений вазонок. Нас у школі заохотили "пригріти до весни" вазонки з класу.
    І я взяла, хоч і знала, що з вазонками і годинниками в мене та ще метафізика. Я не маю ручного годинника, бо в мене на руці годинники зупиняються. З 10 років мені і купляли, і дарували, і навіть серед тих годинників був привезений з Швейцарії... зупинились всі у перші пару тижнів. А вазонки - я їх можу доглядати, поливати, не гірше від будь-якої господині. І все ж - мруть мої вазонки і все. Тож своїх удома я немаю.
    і тому шкільному вазонкові теж якось у нас недобре було... і от дивлюсь на нього - і не знаю, чи нести до школи, чи купити інший і не позоритись.
    мама вчора була в нас в гостях - і забула парасолю. Хахаха. Тепер мусить нині теж приїхати по парасолю, а я її принагідно попрошу побути з Сергійком, поки ми з Дмитриком сходимо на айкідо.
    На наступному тижні маємо два ДН в родині - моїй сестричці 24 і кумовому синусі 5 виповниться в один день. Треба їм шукати подаруночки. Як же я люблю ходити по магазинах, обирати, дивитись-роздивлятись... от цим би і зайнялись з Вірунчиком. А дощ? а що нам дощ. В неї такий гламурний рожевий дощовичок :)
    Сьогодні п'ятниця, 13-те - однозначно, мій щасливий день.
    чого і всім бажаю!
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • мімімі мімімі x 3
  12. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    я щаслива людина, сказали б мені, бо я не в курсі, який сьогодні день і яке число. я взагалі поза межами часу і простору, жив уза малим і годинником на кухня, який показує, коли приходить чоловік. п"ятниця) 13)
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Так хочу сонечка, нам би погуляти, а йти на дощ так не хочетьсі((( хоч прийдеться. Вчора мацьоп спав на вулиці тільки півгодини, дала розплакався і пішла додому. Порушує той дощик нам весь режим, бо ми о девятій виходимо гуляти, а зараз дощ перечікуємо ((( мале спить на руках. Прозріла я ,дівчата, вчора від цін. За хлібину заплатила 8,45 добре що хоч мала стільки з собою. Ви не дивуйтеся, то я просто з середини грудня ще в жодному магазині не була.Хліб, і той в кіоску купила Тепер муж по магазинах ходить. Бо я у жоден що біля нас є з візочком зайти не можу. Ну то нехай і далі ходить, нащо мені ті стреси, бо я ще не бачила скільки коштує сметана, масло і т.д.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Моє дитя впедає в глибоке дитинство- знову мовочкоі кампотик зо 6 разів за ніч. Рятунку:girl_cray:! Ще чоловіка на роботу в 5 відправляла.... І тут, неочікуваний поворот сюжету, з 8год. до 9- дитя си бавилось саме, а я два рази по 30хв. поспала(ну бо приходив певевівяти, ци в мами взе дань). Дорослішаєм. Ранкові справи завершені, час іти бавитись машинками. Не люблю я то, але тре дитину винагородити за ранкове спання моє. Він в нас машинковий фанат. А може ще і дощик вийдемо провідаєм, дощовиків в нас нема, але нам, вар*ятам, то не перепона:girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 13
  15. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Отак, встала, випила ранкову каву. А настрій і далі був на нулю. І все через погоду. Аж поки не зайшла на Посиденьки. Прочитала, про збоченські гастрономічні бажання і фантазії. І настрій в мене так піднявся, що аж зашкалює. Класно мені так:girl_claping:.
    Всім гарного дня.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Все ще думаю - чи йти в люди і замовляти щось глямурне для сугріву, чи просто - телевізор, пивко, таранька і грілка на увесь зріст. Холодно ж. Зловила себе на тому, що рука вперто набирає "голодно" :girl_crazy:. А все через ті ваші гастрономічні фантазії :) Словом, так си почитавши, теж захотілося всього й одразу. Сьогодні чаляпкаю за тканиною на вишиванки малому (будемо перешивати вставки), добре, що недалеко. П"ятниця, 13-те - значить, все буде ок. З вірою у швидке і безболісне настання вихідних пішла працювайт.
     
    • Подобається Подобається x 6
  17. jylanda

    jylanda занууууда

    хто на роботі вже з 7 ранку? Яаааа! Xто засинає на ходу? Яаааа... Йду вип'ю ще одну каву, може легше стане? Паралельно з роботою роздумую що б то подарувати чоловіку на д.н., все таки 30 рочків, то така трохи дата, а ідей нуль.. Під час обідньої перерви піду на спорт, трохи розрухаюся і все буде файно. А взагалі, я вірю, що ця пятниця 13 буде просто супер, от вірю і все.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Проза- дощик, поламана парасоля старшого... поки він зашкандибав в садок з моєю, я змокла як гуска. Знову та ацька головна біль, через яку світ стає догори цапки, попльонтані думки, дилема, яку я ніяк не можу вирішити і так мені від того не добре і я не знаю як то краще... і ше купа всього.
    І на закінчення маю нині по обіді іти до окуліста на ті болючі процедури. Знову прийду як побита, прибита і потряпана. Во.)
    Але не все так погано, я маю пляшку шампано. Угу, добрі люди, мені як пУрєдному алкоголіку принесли, а я ще до нього не добралась. Може сьогодні в вечері буде якраз на то час. Побачим.
    А, і врочистість- зникнення пуя. І най так буде, точніше його не буде.
     
    Останнє редагування: 13 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    місяць тому мій чоловік порівняв якомусь вуйкові машину, теж в п"ятницю, 13 . Сьогодні працює вдома, тіпа ще не зовсім здоровий і погода, і бла-бла-бла:connie_pull-pigtail

    ви вчитайтесь уважно у вчорашні рецепти, там часу на готування взагалі не залишається:girl_blush2:
    А я таки розхворілась, маю червону носяру, кашель і біль в горлі. Добре, що хоч жеровиска цілий холодильник вчора наготувала, можна лежати з компом на пузі і жаліти себе
    Прозова врочистість -на наступний тиждень маю на два дні гостей, це тішить, але пасувало би якесь прибирання провести, а я не маю сили. Ніхто не має якогось знайомого безкоштовного містера пропера на деньок?:girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В нас не капусняк, а капуста. Капусняка не люблю, а ота капуста дуже навіть нічо.
    --- дописи об"єднано, 13 Березень 2015 ---
    Скидаю перед Вами капелюх:girl_wink:Мені до такого рекорду ще бігти і бігти:girl_in_dreams:
     
    Останнє редагування: 13 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.