Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Wikk, 13 Травень 2009.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Гермі.
    1. Його дружині нічого не кажіть, не варто. По перше, невідомо, чи цей чоловік так буде поводитися перманентно і з іншими жінками - може, в нього якась тимчасова слабкість чи що? Цілком може бути, що в нього дитинство в голові заграло, а з плином часу він сам соромитиметься такої своєї поведінки. В чужу голову не зазирнеш.

    2. Якщо Ви хочете припинити натяки, дії, якісь емоційні моменти, котрі Вам здаються неетичними, неприйнятними та недоречними, то не раджу роздмухувати вогник, що Ви успішно робите, без образ, але Ваша підсвідомість грає з Вами злі жарти - Вам десь глибоко в душі приємний стан отримування залицянь - зрештою, котра жінка не любить того? Я не знаю, чи є у Вас кохана людина, однак, якщо нема, то за її відсутності реакція на залицяння збоку у більшості випадків набагато чутливіша. Я не кажу, що Ви погана і розлучниця, зовсім ні, я не стверджую, що Ви самі його провокуєте, але те, що ми називаємо слабохарактерністю, часом виявляється нашим тамованим небажанням певну ситуацію "розрулити". Отож, візьміть себе в руки, зберіться і гарненько, спокійно, без криків, але з внутрішнім металом у голосі спитайтеся того хлопа: чого ти від мене хочеш і що значить твоя поведінка? Бо щось я, як каже Азіров, "ні магу панять" :girl_crazy: Варто це казати без скандальних інтонацій - хто зна, раптом той чоловік так налякається, що одразу ж нарозказує бозна чого своїй жінці, бо вирішить, що Ви зараз перша підете його дружині страшні картини малювати. Тому твердо, але не переборщіть.
    І так, скайпи, машини, чайочки - забудьте про то, з ним точно ні.
     
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    підтримую, Гермі а як то взагалі виходить, що він вас підвозить, що може до вас подзвонити? Ще й не ігнорите його, бо ж ясно компліментів зробить. Вам приємно бути в такій ситуації? бо виглядає наче не надто неприємно, а мало би бути дууууууже від того всього бридко. Те, що в нього свої проблеми є то одне, то його особисті справи і їхньої сім'ї, але те, що ви таки не обрізали це з самого першого разу-трохи дивно....

    ---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

    нема жінки-то у вас нема часу, усьо папа біжу бо капці справ купа. Трубку покласти і до побачення, які тут можуть бути сумніви?

    ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

    вас почитати, то таке враження, що він взагалі тільки вами й живе :), і так виглядає ніби ви самі від того всього трошки таки кайфуєте. Без образ, ну але дорослий чоловік з жінкою , дитиною і роботою має стільки часу аби видзвоннювати цілий час з різних номерів вам? Чи то таки трошки перебільшено все?

    ---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

    на що? на грайливу розмову, таке собі і не так і не ні, а так повиламуватися :), якщо все так дійсно , як ви пишете , то ви би вже мали давно то присікти і все.

    ---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

    ну так це взагалі-то дивно, бо значить кохання в тому подружжі не було, не може бути дружба більша від справжньої любові. Якщо то твоя половинка, то яка би дружба не була міцна і багаторічна, все ж на першому місці буде найрідніша людина.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    І варіація закінчення: дякую за запрошення, але я би дуже хотіла попити чайочок з вами усіма вдома, подивитися на малечу, погратися з нею. Але і в кафе можна всім разом піти - ваша сімя і я, слухай, класна ідея, от зараз зателефоную Олі/Лесі/Наді (ім'я дружини) і запитаюся, коли в неї час буде, щоб ми всі разом пішли. Зробіть наголос на тому, що Вам важлива перш за все племінниця і дружина-Ваша подруга, а не він.

    А про дедлайн і алергію у відповідь на першу пропозицію - нащо??? Ні, дякую, не виходить, крапка. Не треба аж стільки виправдань за один раз - по цьому він бачить, що Ви явно боїтесь його образити.

    Або переведіть розмову на дитину, на жінку, на погоду, на ріст інфляції у Казахстані...на що-небудь, якщо не хочете йти з ним на каву і не можете раптом сказати просто "ні" без виправдань :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Тут погоджусь, що кохання вряд там було. Бо якби було, то питань про "відкинути дружбу" не виникало б. Просто для мене це дуже вагомий агрумент: якщо людина починає "наступати" на бажання чи життя іншого, то це вже не любов, а так егоїзм і купа всього.
    Це я просто писала до того, що і таке буває, що чоловік одружений, але ніяких лівих думок не було.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    це трішки перебільшено сказано. Події відбуваються на протязі трьох місяців. Хоча це все почалось 2 роки тому, але після місяця отаких упадань і повного могу ігнору він якось збився з того.
    Дзвонить з різних номерів, бо в нього 3 телефони і в подружки 2. Прихований номер - то вже робочий телефон і не спеціально він для мене його зробив.
    Не живе він мною, бо тоді я б не знаю що зробила, виїхала б кудись то точно. А так два-три рази на тиждень подзвонив запросити на каву.
    а от випадкові зустрічі, вони є дійсно випадкові. Я могла навіть у Австрії зустріти свого однокласника (ні він ні я не знали що перебуваєм в одній країні).
    Залицяння цієї люди мені не приємні, може ще як вони не були одружені такі заграваня глибоко в душі подобались, але зараз коли він має дружину і дитину - просто бридко

    Це все я написала тут, щоб дізнатись думку з сторони чи варто розказувати подружці чи ні. Бо зараз роздвоєння у мені. Одне я каже сказати, бо нормально реагувати на описи подружки який її ненаглядний хороший я не можу, а друге що не варто, бо не знаю як вона на то відреагує, і що її коханий нарозказує їй і з такими темпами я можу стати ворогом народу.
     
  6. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    в мене таке враження, що тут йдеться не про "образити", а власне про небажання закінчити ту ситуацію раз і назавжди. може то так своє самолюбство підігрівається?
    може занадто різко скажу, але було б бажання - відшила того "донжуана" і спиш спокійно
     
  7. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Я Вас розумію, але розумію і Гермі.
    Є молоденька дівчина, можливо, без хлопця на даному етапі свого життя. Їй стає приємна увага і ті залицяння, хоч признатися в цьому вона собі спочатку не зважується - бо наперед знає, що це недобре і буде внутрішній конфлікт. Але, швидше всього, десь глибоко в душі вона вже собі призналася, і той факт в ту хвилину визнання таки став "вштики" з її цінностями та мораллю. І найкраще підтвердження цьому - це те, що Гермі винесла цю ситуацію на обговорення, спиталася поради, вона вже розуміє, що це надто делікатна і недобра ситуація. Але хоче чути думку збоку. Як холодний душ, як поради, і ще мільйони "як".
    Думаю, що вона дівчина розумна, зуміє проаналізувати написане та зробити висновки. І вона велика молодець, що написала. Бо якби хотіла мати з тим хлопом стосунки - то жодного рядка про це на форумі не було б написано.
    Просто є люди, які мають досить сили зразу ситуацію обірвати, а є люди, котрим для цього потрібен імпульс збоку.
     
  8. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    питання не в закінчені ситуації (відповідь для мене очевидна, остаточна крапка.), а питання в тому як з подружкою бути.
     
  9. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Нічого не казати і дружити далі.
     
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    от власне ми є тим імпульсом збоку, так що Hermi, дєрзайте. А на рахунок подруги, ну а що реально казати? Що компліменти вам робить і на каву кличе? Ну то лиш з нею втратите дружбу та й все, їм то нічого не допоможе, вона мусить сама відчути і побачитит в ньому такі мінуси, які терпіти не зможе.
     
  11. something

    something Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    це дуже поширена ситуація. Я читала тисячі тем на форумах від першого лиця "хочу подругу жены" "хочу сестру жены", і навіть "хочеться тёщу", але у всіх всіх випадках там йде мова суто про секс.

    ---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

    ну ви ж самі відпоовіли на своє питання. Кинути людину в ігнор не так вже й важко, якщо ви цього хочете. Але чи не подобається вам часом той мужчина? Десь далеко в голові думки не закрадувались?
     
  12. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

     
  13. something

    something Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    як до чого? до слова. Що в таких "трикутниках" є мільйони пар.
     
  14. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    відповідь на це питання я вже дала, як і собі, так і декілька раз на форумі. І ніякої неоднозначності просто не може бути, навіть виходячи з точки зору найкращої подружки в їхню сімю лізти не планую
    Проблема в тому що мені не зручно з подружкою, коли вона розказує про свого ідеального чоловіка. Інколи закрадається думка, ми ж такі подружки, розказуєм все-все, то може і це розказати.
    Найгірше що він ще той бабнік. І це всі знають, крім подружки.
    От як Вам є, коли Ви знаєте правду, а якась дорога людина, Вам розказує якусь маячню, чистої води брехню?!І написала я це все щоб зрозуміти як поводитись з подружкою, ну і дівчата дали хорошого копняка і шпаргалку як поводитись з ним.За що велике дякую.
     
  15. something

    something Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    не треба спішити всім відкривати очі. Якщо в неї щасливий шлюб, нехай в ньому залишається, а ви старайтесь менше про нього говорити. Вона каже"ой, мій іванко стільки працює", а ви переводьте тему, "а що там з моїм похресником? вже говорить/сидить/чи що там вікове", якщо вам неприємно про нього слухати

    ---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

    якщо вам від цього погано, не треба робити, щоб і їй було погано. ИМХО
     
  16. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    тут взагалі нема що казати.
    може ви собі взагалі то все нафантазували що йому від вас чогось треба, а може він з тих мужчин, які що не слово то компліман всім підряд роблять.
    чітко і ясно відповісти що ви на нього ніколи не поведетесь і все!

    а от сім"ю такими розповідями дуже легко зруйнувати, то вже залежить від дружини - на скільки вона ревнива і тверезомисляча:girl_yes2:

    ---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

    факти є?
    якщо нема, то для чого продовжувати гру "поламаний телефон"?
     
    Останнє редагування: 12 Вересень 2013
  17. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    я от не розумію що і як ви скажете своїй подружці? посіяти сумніви в стосунках? щоб вона колупала себе чим вона гірша за вас? а може те все, що ви розказуєте лише ваша гіперуява?
     
  18. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    свічки я не тримала, але одне говорить ясно, постійні відрядження в Росію, хоч усі бізнес партнери в іншій країні, досить підозрілі.

    я також 2 роки тому вважала що то гіперуява і нічого немає, просто прояв уваги, подружитись зі мною, бо я практично для подружки як сестра, ну і практично як для всієї її сімї. Не можу розуміти одне, чому він до мене дзвонить щоб сходити в кафе, а для дружини він мега зайнятий, що лише може написати сухе смс - "я на нараді".

    саме не знаю, але мучить воно мене:sad: І сказати нема що, і не сказати погано. Найбільше переживаю, що зявиться якась красопєта, якій буде всеодно що в нього жінка, дитина і скаже розводься...
     
  19. something

    something Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    так ви за свої переживання переживаєте, чи думаєте, що спасете сімю розказавши?

    ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ----------

    ви нічим їй не допоможете, і від іншої "красапети" не врятуєте. А те що вас мучить, нехай і далі мучить лише вас, навіщо свій тягар перекидувати на неї?

    ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

    "меня обманывать не надо, я сам обманываться рад" - можливо, ваша подругаз таких?
     
  20. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    На цьому варто зупинитися. От тримала б - тоді фото/відео докази в руки і до подружки. А то ОБС процвітає..