Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Wikk, 13 Травень 2009.

  1. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    на кожне речення ви знаходите виправдання - йому, собі.

    таке враження, що десь в глибині душі вам то подобається. то навіть нема про що говорити. проблема виїденого яйця не варта. ідіот ідіотом, вибачте, а ви якась занадто добра, або слабохарактерна, раз не можете якесь гі*но на місце поставити
     
  2. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    в даному випадку тут не прості розмови(ну принаймі так виглядає зі слів форумлянки), тому я і висловила своє бачення ситуації. і я таки вважаю, що як люди одружені, то трохи не альо, коли вони отак на строні собі знаходять
    , але дуууже люблять своїх дружин...
    я б не хотіла бути на місці тої дружини.
    і до теми - казати чи ні. то спершу спробувала б розрулити ту ситуацію з тим "мачо"(вище вже писала як)
     
  3. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    відповіли, почули його голос - па-па, я зайнята. Все просто


    якщо існує інший варіант добирання - ігнорувати, навіть якщо машина повна людей - він сприймає вашу згоду на допомогу як згоду приймати його залицяння.
    але ж вам приємно що він до вас залицяється? глибоко в душі? Чесно-чесно?
    то зрозуміло, і я б навіть порадила якось поговорити з подружкою про "грайливий" характер її чоловіка, бо ви ж маєте розуміти що коли ви його пошлете - він знайде іншу пасію, бо такий він є. Але не уявляю як поговорити з нею про таке і не зіпсувати стосунки. Тому не радитиму.
     
  4. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    оце знову дуже насторожує, звиняйте. в першу чергу, почніть з себе. і погоджуюся з дописами вище - не шукайте виправдань собі, в першу чергу
     
  5. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    п.с. мій запис стосується іншої люди:)
    а подружки чоловік мені ні зовні не подобається, ні морально...одним словом взагалі ніяк. Ще як вони зустрічались, я пдружці казала що вона кращого варта, а то він якийсь не альо. Тож в цьому випадку я впевнена за себе на 100%. Отаким залицянням він ще більшу відразу в мене викликає.
     
  6. boshik

    boshik New Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Ще не факт хто кого знайшов?
     
  7. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    якщо приблизно так і було - ну, це схоже на ввічливе "па-па, я зайнята", а якщо така розмова тривала кілька годин - не знаю))
    але мова не про те, ви його не заохочуєте, але і однозначного відкоша не даєте, а тут саме той варіант коли треба сказати однозначно, щоб і тіні надії на щось між вами не було, бо він явно натяків не розуміє.
     
  8. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    от і в тому біда, що слабохарактерна. і не знаю як з тим боротись.
    а на рахунок подобається, колись подобалось, а зараз бісить і не знаю що робити і як з тим боротись.

    знову, означає що минулого року той мачо за мною отак бігав, але мій повний ігнор трохи відбив бажання "ухажувань". Але цього літа почалось теж саме.
     
  9. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    А в чому проблема? Вмикаєте відео-зв"язок, бачите, що то не подружка, а чоловік - всьо, арівідерчі, аміго.
    З досвіду - хлопець чи мужчина може бути другом лише тоді, коли не сприймає тебе як об"єкт своїх мрій, залицянь і поползновєній (5 років у чоловічому КВНівському колективі мені то підтвердили). Отака дружба - то коли разом на пиво і на футбол, на більярд чи просто пореготати в парку. А от те, що ви описуєте- то чистої води залицяння і няікої "дружби" я там не бачу. Гермі, та зніміть ті рожеві окуляри і перестаньте всіх підряд називати друзями. Друзі - це одиниці, дуже вузьке коло насправді. Все решта- то знайомі, колєги, співробітники.
    З останнього допису в мене склалося враження, що ви самі собі шукаєте відмазки, щоб не дати йому відвертого відкоша. Може, десь в глибині вам то лестить і приємно? Знову ж таки, чисто моє ІМХО, але якщо дівчина хоче дати відкоша і їй такі залицяння неприємні - то вона знайде спосіб як такого залицяльника відшити.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    ні, ця розмова тривала 4 хв, як і більшість по телефону.
    по скайпу (повторюсь) розмовляла годинами в очікувані коли прийде подружка, ну і тому що закордоном інколи було таке що на стіни лізла від самотнсті. То хоч з кимось поговорю...
     
  11. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    до категорії, що ви в нього подружка,з якою можна розслабитись. сьогодні за кавою...це перше.
    друге -
    а чого ви власне виправдовуєтеся? таке враження, що якби не алергія, то ви би пішли. ви сама трактуєте свої слова неправильно. "ніколи з тобою самим не змогла би, бо ти чоловік моєї коліжанки, і якщо ти вважаєш,що твоя поведінка є нормальною, то я так не вважаю. або ти припиняєш цей тьоп ні про що, або я прийду до вас в гості поговорити про тебе з твоєю дружиною". а то ви вся така "своя в доску дєвчьонка", кумася і т.д.
     
  12. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    от вам шпаргалка - подзвонить - прочитайте в голос, можна кілька разів якщо зразу не дійде. А про похресницю можете і з подругою поговорити, тим більше що він вам "как чєловєк" неприємний.
     
  13. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Дарма, тим його й заохочуєте... Шукайте інші способи проведення часу. І взагалі візьміть себе в руки й поставте тут крапку, таке буде повторюватись доти, доки ви це дозволяєте. Скажіть прямо що досить мені надзвонювати, іди з жінкою відпочинь а не зі мною і крапка. А то ще подругу рано чи пізно втратите.
     
  14. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Крапка буде, якщо не поміг ігнор і відносно "ласкаве" формулювання, то я вже маю шпаргалку, і то буде сказано в такій формі.

    мене зараз мучить інше, чи казати про це подружці. Мучить мене воно і все. От коли вона починає розказувати який він ідеальний, ну мене просто вивертає...
     
  15. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    ні, не казати
     
  16. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    В мене є подруга, яка була в дещо схожій чимось ситуації. Теж мала друга хорошого, який був одружений. Теж багато спілкувались, на каву ходили. Але там дружині це не подобалось, вона чомусь думала, що чоловік їй зраджує. Дзвонила подрузі з погрозами. Але вони далі спілкувались, бо нічим не завинили. Врезультаті розвівся той хлоп. Але дружба так і лишилась дружбою, і ні в що не переросла. Хоча ну всі думали, що там люмури.
    Це я до того, що ситуації різні. І зі сторони воно дійсно виглядає тут, що хлоп клеїться. Але в реальності може бути всяке. Я б в лоб спитала в чім річ, отак конкретно: ти до мене клеїшся? Хай пояснить. Пояснила свою позицію чітко, але без алергій-шоколадок-відкладань, а чітко, що ні бо... Все би стало ясно тоді.
    Подрузі б не казала однозначно.
     
  17. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Однозначно не казати, вiн дружин i очi замилить в три секунди, а ви в ii очах стервою будете. Йому копняк в дупу, з подругою бачитись без нього час знайдеться. У нього не ви одна така, повiрте, i не однiй вам вiн каже, що то його iдеал.

    ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

    Я собi уявила ситуацiю. Якби мала друга, одруженого i його жiнка була проти наших кавувань, я б поступилась. Якщо це друг, то навiть раз на пiв року можна в соц.мрежi парами речень перекинутись i того достатньо. Навiщо я створюватиму свому друну таку неприемну ситуацiю. То його дружина, його сiм'я. Мене просто вбило речення ваше - вони продовжували спылкуватись, бо нiчим не завенили :girl_impossible:
     
  18. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    а у мене така ситуація була і я поступилася і навіть іншого й не могла би зробити, а як ж інакше? Так, ми з ним дружили зі школи, половину навчання конси, ділилися усіма секретами, реально як брат і сестра. Але з'явилася дівчина, яка чомусь в мені побачила ну просто страшного ворога, бо була переконана, що я закохана в її хлопця. І хоч то був маразм, бо я давно була зі своїм тепер чоловіком і вона часом такі речі робила, що я би могла вказувати на її ідіотизми ( типу там ми після квартету виходимо щось ще говоримо, вона влітає і просто поперед мене встає біля нього і відводить його, або раз я запізнювалася на пару і так вийшло, що саме йому написала, щоби мені місйе зайняв, ми так все робили, але саме в той момент всі коліжанки прогулювали, то вона прийшла на пару і заглядала кілька разів, щоби перевірити , де він, а де я, а скільки вона мені всього виговорила, або як я після свого весілля подзвонила йому аби побажати гарно провести його весілля, бо він мав після нас, а вона прямо посеред розмови з рук видерла телефон і обірвала розмову, а потім видзвонювала мені)-але я скандалів ні разу не закатувала, просто кожного разу створювалася ще більша дистанція між нами , а я з самого початку поступилася нашою дружбою, просто надіялася ще таки хоч якісь відносини підтримувати. Зараз вони щасливо одружені, а я втратила хорошого друга, часто шкода, але знаю, що я не мала би права навіть надіятися, не те що просити, аби він вибрав дружбу, а не любов. То смішно
     
  19. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Ну тут друг її більше хотів спілкуватися, бо наскільки я знаю його, то він просто втомився від того, що дружина всюди бачила зраду.
    Ну а як я мала то сформулювати то інакше?:girl_crazy: Вони дружили змалечку, і не хотіли просто перестати спілкуватися через те, що отака ситуація склалась.

    ---------- Додано в 23:41 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ----------

    Ну там була ситуація, що саме хлоп не хотів переривати дружбу. Його ініціатива по-суті
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    ну тоді зрозуміло, чого його жінка така ревнива була і чого шлюб не склався у них :girl_crazy: