Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Wikk, 13 Травень 2009.

  1. Gutsulka Ksenya

    Gutsulka Ksenya New Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    так-так, я б також не казала
     
  2. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Колись один знайомий мені казав: Які б не були стосунки між чоловіком і дружиною, навіть якщо доходить до розлучення - ніколи не пхайся. Вони між собою розберуться завжди, а ти можеш стати крайньою. Цю пораду я добре запамятала, тож про зраду (справжню чи уявну?) не казала б.
     
  3. ELEGANCE

    ELEGANCE Active Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Згідна з вами на всі 100%. Ніхто нікому і ніколи недавав права пхатись у чужу сімю.
     
  4. vikad

    vikad New Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Якби в мій чоловік мені зраджував - я б хотіла знати.
    А щодо інших. Залежить від конкретної ситуації.
     
  5. Pobigaychyk

    Pobigaychyk Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    просто буває, що жінка знає, що чоловік зраджує, але закриває на то очі. А як їй то хтось збоку скаже - їй буде неприємно. Тому я би про зраду сказала лише найближчій людині і то якби була впевнена на 100%
     
  6. Яруська

    Яруська Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    100% В моєї подруги така ситуація, чоловік гуляє акі животноє, а вона робить вигляд, що все добре..Дивно..
     
  7. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    А, може, так воно і е, тобто маю наувазі все добре. Маю знайомих, які одне одному 'дозволили' розслабитись і далі живуть нормально, ну якщо це модна так назвати. Чужа сім'я - темний ліс
     
  8. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    давно думаю чи писати чи ні, але мучить воно мене і все.
    Знову я попала в любовний трикутник. Можливо вже колись на форумі про цю історію писала, але зараз все починається з початку.
    Чоловік найкращої подружки вже не знаю який раз запрошує на каву, відсвяткувати щось. Ніби не було б чого хвилюватись, але подружка про це не знає. І на цей час її не наглядний "надзвичайно зайнятий, на дуже важливій нараді".
    Коли була закордоном декілька раз дзвонив по скайпу, так на годинок 2-3, і що не тему розмови, то відразу купа компліментів.
    От зараз приїхала, завжди на нього на порюсь, то підвезе кудись, то ще щось. Щойно подзвонив - я тут біля тебе, давай заїду, поговоримо. Я молв, давай якось до вас в гості, похресницю побачу, а він відразу - та я додому ще не збираюсь, та і дружина замучена, вони вже напевно спати з малою пішли. І знову подзвонила продружка і почала розказувати, який її коханий зайнятий, що навіть трубки взяти немає коли.
    З однієї сторони треба то все розказати, але як...Вони такі "щасливі". Розумію що я загрози для їхньої сімї не несу, але отаке розказати...чи краще просто забути і то все ігнорити. Не знаю що робити.
     
  9. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    мені здається вам треба поговорити з ним, строго і прямо, мовляв, хіхоньки хіхоньками, але мені твої двозначні компліменти незрозумілі. подивитесь на його реакцію. мав би зрозуміти. як ні - то прямим текстом кажете - ти або заспокоїшся, або я поговорю з твоєю жінкою. і взагалі, нащо ви з ним говорите 2-3 години по скайпу? пару раз би його відшили, більше би не дзвонив. припиніть його "поміч" з підвести, поговорити, поки не пізно. бо як подруга "застукає" буде дуже неприємно, втратите ще і дружбу
     
  10. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    щось я вже нічого в тому житті не розумію. то Ви вважаєте нормальним розмовляти з чужим чоловіком отак просто кілька годин? Ви ж самі його тим заохочуєте до подальших "залицянь". і тим більше Ви пишете -
    я в шоці :eek: якось то непорядно, НМСД
     
  11. Lamara

    Lamara Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Ій ні в якому разі я б не казала, але я б так на місце поставила, що мало би не показалось. Чесно, такі б*ядуни не заслуговують а ні найменшоі поваги, ще й переживай чи подружка взнає чи ні.
    Ви просто ще дуже молоденька, і можливо не маєте отоі рішучості щоб сказати в очі.
    Я таких кобелів теж мала , але з іншого боку. Друзі мого чоловіка теж очка строіли та підвозити хтіли. Один раз ввічливо проігнорувала оті вбздури, та на наступний раз слова не підбирала, перехожі аж оглядались:girl_crazy:
    Моя вам порада - різко і гостро відмовляйтесь від усіх такого роду залицянь. Через таке бидло ( вибачте якщо щось) на все життя лишитись похреснички, ще й винуватою будете в іі очах
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    людина не зовсім чужа, друг як не як, і аргументація одна, зараз дружина прийде з малою, то ви з нею поговорите, а поки їх немає з прогулки, то розказуй що ти там і як ти там.
    До нього перша не дзвоню, і взагалі стараюсь оминати сотою дорогою. Навіть до подружки стараюсь приїжджати, коли він у відрядженні чи на роботі. Про спільні святкуваня взагалі мовчу. Десь рік тому, як тільки мала народилась, досить часто приїжджала, інколи вечерю навіть готувала. Подружка була в кімнаті з дитиною, а я на кухні. Він зайшов і обняв мене. Я типу почала як то розуміти, а він, ой вибач, я звик що на кухні дружина...
    в нього взагалі ставлення до цього дивне. Я люблю свою дружину, але ти ідеал дівчини для мене.
    Скільки разів казала що по-перше то неповага до дружини і до мене, а по-друге мені взагалі не подобається отаке "залицяння".
    Прямо сказала, що ні на яку каву, вино і ще щось в тому дусі з ним не поїду. Порозмовляти про життя, можна і в присутності дружини і доньки. А в нього одна відмазка - хочу трішки відпочити від того. Ми ж друзі, можна відпочивати також разом.
    Найгірший осад на душі, коли оте щастя подзвонить, починає запрошувати кудись, ти відмовишся. А через трішки дзвонить подружка і розказує який її коханий молодець, як працює заради сімї., навіть немає як на вечерю заїхати, все на роботі і нароботі, а мене аж перекошує. Аж рветься правда на волю, але розумію що можу втратити подружку:sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    по-перше, не вірю я в таку "дружбу". щось прояви в того мачо завсім не дружні.
    по-друге, такою поведінкою Ви його лише заохочуєте. не беріть трубки, не відповідайте на дзвінки в скайпі, не дозволяйте себе підвезти, якщо при тому не присутня Ваша подруга
     
  14. panikvarts

    panikvarts Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    Та ну, який це друг. Якась підміна понять у вас завжди щодо друзів і любові.
    НМСД, з людиною поводяться так, як вона це дозволяє. Мабуть, чоловік вас знає краще, ніж ви самі себе: він не боїться, що ви щось комусь розкажете, щоб не втратити подругу, і поводиться так, як хоче і як ВИ дозволяєте.
    Я б на якусь обнімку на кухні шляпнула його по лиці. Слова словами... ще ж залежить, яким тоном скажете.

    ---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

    Ну от ви то йому сказали, а він вам якийсь аргумент і ви вже їдете з ним в машині чи говорите 2-3 години по скайпу. Якби не хотіли говорити - виключили б і попросили б набрати, коли буде жінка. Набрав - нема - знову виключили. Якась занадта довіра до слів людини, яка постійно бреше.
     
  15. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    А що, як жонатий, то вже всьо: без жінки ні кроку? Я теж говорю з другом своїм по 3-4 години по телефону мало не щодня, і ніц поганого в тому не бачу.
    Але в конкретно даній ситуації, а би просто йому один раз жорстко і так внятно сказала, що тут попахує смаженим, і що, або змінюється формат стосунків, або закінчуються стосунки. І послухати йогу думку на це все.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    пардоньте, але які можуть бути розмови з чужим чоловіком по 2-3год, ппевно про погоду...
    ну і кращі друзі, тим більше, найкраща кума і подружка, у любовні трикутники не влазять...
    залежить з якої сторони дивитися, малолі що Вам збреде в голову, реальних таких історій багато..(.імхо)
     
  17. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    якщо любить свою дружину ні на кого іншого і не дивиться. в мужиків взагалв нема поняття "просто так поговорити". діло ваше,чим раніше ви його відшиєте, тим краще. в першу чергу ВОНА ваша подружка,а не він. правильно дівчата кажуть - то кобеліна порода хлопа. мені на вашому місці було би противно з ним спілкуватися на будь-які теми. розкажу ситуацію. вчилась на другій вищій, там був хлопчик, якому я подобалась, але в нас стосунки не зав"язались,я не хотіла, навіть не знаю чому. пройшло 6 років, як ми закінчили науку і я зустрічаю його випадково в банку. перекинулися словами, він одружений,дитинка,я розлучена і дитинка. виявляється, ми працюємо поряд. він взяв мій номер, чисто так по старій дружбі, каже - може пообідаєм разом під час роботи. я в одне вухо впустила, в інше випустила. тут він мені дзвонить через рік, каже - давай зустрінемся кави випєм, а то працюємо поряд і навіть не зустрілись. а я була мега занята, не мала часу говорити. він каже - шось ти така непривітна, чому не хочеш зустрітися? я питаю - нашо? просто поговоримо. а я спитала - про що можна говорити з одруженим хлопом? більше не дзвонить)
     
  18. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    тут проблематичніше, подружка може дзвонити. В них компютер один вдома і дзвонять, пишуть з обох акаунтів. Інколи може подружка з акаунта чоловіка дзвонити, а інколи і навпаки буває. Телефоні дзвінки стараюсь ігнорити (якщо я бачу що то він дзвонить), але він може дзвонити з номеру подружки. Та і це ще не все, в нього є ще прихований номер, на такі дзвінки я стараюсь відповідати, бо інколи можуть з банку дзвонити чи з сервісного центру.
    З підвести, сідаю в машину якщо бачу що там ще хтось є.
    На рахунок чоловіка я не переживаю. За себе знаю точно, що в мене повний ігнор, скільки б він навколо мене не крутився.

    Більше за подружку. Ну от не спокійно мені з нею спілкуватись про нього, коли знаю правду!
     
  19. panikvarts

    panikvarts Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

     
  20. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Відповідь: Ви - свiдок зради. Казати чи нi?

    а ви з батьками своїх похресників не розмовляєте? починалось з досягнень малечі, які я пропустила, закінчувалось планами на відпочинок (сімейний).
    я просто не знаю як реагувати вже на його оті всі виходки з кавою. Прямо кажу щоб він не забував що в нього жінка є, а він, та що ти починаєш, ти друг сімї, ти наша кума.