Брендоманія. Ваше ставлення

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Orman, 23 Вересень 2012.

  1. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    зі всією моє повагою до Коко Шанель цю цитату не можливо застосувати до усіх найбанальніших образів.
    нічого не врятує якщо не мита голова, грязні нігті і тд. скоріше подумають що вкрав чи шось з тої опери...

    та власне їхня зірковість їм і допомагає... навіть навдіваючи на себе дорогі бренди вони умудряються зіпсувати свій образ і перетворити в шось безглузде... займаючи місце в рейтингах найнестильніших зірок...але їм прощається через зірковість))
    переплачувати не готова, а купувати по тим цінам яким купую -нормально.

    я поза модою, ношу річ яка подобається в першу чергу мені... в речі будь якій ціную якість, комфорт, фасон, колір... навіть якщо все підійде мені від будь якого найдорожчого бренду і його логотип буде на всю мою амбразуру... то не одягну.
     
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    а ви ніколи не бачили, як ті хлопаки від міліції втікають? Я раз в Римі бачила. ЇХні всі речі лежать на якихось простинях, так от вони то за секунду згортають, на плечі і дьора :girl_haha:
     
  3. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Не згадаю про яку країну, але розказували мені, що злочином вважається купити річ на вулиці, бо це сприяння неконтрольованій торгівлі. А самих продавців по закону до відповідальності притягнути не можуть...
    Я наразі не маю люксових речей, але маю певні цілі і цього року планую стати власницею годинника TISSOT. Точно знаю, що хочу годинник саме цього виробника, бо купляли чоловіку на ДН їхній механічний і він просто неймовірний. Класичний і при тому стильний, такий, що запросто може стати родинною реліквією...:girl_in_dreams:
     
  4. jylanda

    jylanda занууууда

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    В Францiî таких продавцiв називають - втiкачi, власне через îх швидкiсть збирання. Тут можна отримати штраф за куплену в них рiч, самих продавцiв можуть притягнути до вiдповiдальностi якщо затримають безпосередньо пiд час продажу, якщо нi, то просто знищують îх товар i все.
     
  5. marife

    marife Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Є в мене один улюблений бренд, це CAROLL Paris. Я просто в захваті від якості, дизайну, пошиву, навіть самих швів. Я просто закохана в цей одяг. :girl_in_love::girl_in_love:
    До інших брендів і не брендів ставлюсь спокійно. Головне якість, зручність
     
  6. kvVItKA

    kvVItKA Позитив року 2013

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    :girl_in_love:
    про свої tissot писала 2 роки тому тут
    на жаль, чомусь зараз не ношу годинників, але завжди звертаю на них увагу:girl_yes2:

    зараз мені дуже подобаються чоловічі U-Boat, хотіла б чоловіку подарувати годинник цього бренду, до його габаритів і стилю дуже пасує :)
     
  7. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

     
  8. Strawberry

    Strawberry New Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    В мене теж саме:) Просто дурно якось носити з собою ту сумку, коли півміста носить такі підробки! Тому ношу тільки тоді, коли їду в гості, театр, але не на кожний день.
    Мені здається, що більшість людей, які носять ці всі Шанель, сумки LV, Сваровскі з розміром курячого яйця просто не розуміють, що носять пародію на дорогі бренди. Ринок засмічений цим всім, та й люди купують.
    При підборі свого гардеробу користуюсь правилом - краще одна річ, але якісна. Тому купую речі не дешеві і не рідко брендові.
     
  9. pravovuk

    pravovuk Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Аналогічно. Але бренд для мене не головне. Ну не буду я купувати ту брендову річ , якщо я в ній як "каракатіца" , лише якщо вона мені підходить по стилю і т.п. І для мене не є проблема чи сором сказати, що деякі речі я все ж купую на базарі, бо просто дууууже сподобались чи дуже зручна річ. Тому в моєму гардеробі є як і брендові речі куплені /замовлені за кордоном(тут такі не купую), і також є з наших магазинів чи базарів:).

    До речі у "Вихвалялках" недавно писала ,що маю сумку Salvatore Ferragamo (оригінал). Так от минулого тижня бачила у КК дуууже схожу за 200 грн.:).
     
  10. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    А я до брендового одягу ,взуття відношусь дуже добре:) Були б гроші -купляла б все тільки відомих брендів...а чому ні? Життя одне, не з собою ж потім ті гроші забирати))) краще за життя витрачати на гарні речі.
    Наразі я не можу собі позволити купувати всі речі брендові, маю фірмове взуття, сумки, але так само маю багато речей демократичних брендів, і просто речей ноунейм і з південного і з різних стоків.

    Читаю тему і дивуюсь...чому в більшості думка,що брендові речі це виключно напис на пів дупи . Так, багато брендів мають свій впізнаваємий логотип, але ж то нормально.Хоча є багато брендів ,які і не ідентифікуєш одразу. Мій чоловік носить джинси дольче габана, перепробувавши багато брендів,ці йому сідають найкраще- то так на них дуже велика плямба з логотипом. А от светри в ньго прада- всі як брати-близнюки:)чорні, без будь яких признаків бренду( тільки маленька бірочка пришита на зовні де чорним по чорному пише prada.

    ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

    я колись теж вважала що якщо купувати дорогу сумку то тільки шкіряну, чоловік мене пеконав,що не завжди шкіряні речі найкращі, і завдяки йому в мому гардеробі з"яявився гаманець гуччі і сумка фенді.( це мабуть дві найдорожчі речі в мене).
    А сам він дуже любить тканинні кросовки москіно і носяться вони не гірше шкіряних
     
  11. Котя

    Котя Оптимістка :-)

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Пам"ятаю як мені в Туречинні дуже сподобалась сумочка, але от цей значок Шанель мені категорично відбивав охоту її купувати:girl_crazy:
    Взагалі люблю брендові речі, але купую собі їх тільки в разі якщо вже ну дууууже щось сподобалось, а в загальному у мене як і в Kati
    А от мій чоловік в цьому плані більш дотошний, речей ми йому купляєм менше, але бюджет при тому виділяєм набагато більший. А от дітям наразі не бачу великого сенсу купувати якусь дорогу брендову річ на один сезон:girl_nea:, демократичні бренди наше всьо:girl_curtsey:
     
  12. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    В мого теж речей мало-він абсолютно не шопоголік, купляє тільки необхідні речі, але всі брендові, бо має можливість купляти закордоном і відповідно грошей витрачає небагато

    ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

    так само. Правда є в малих кєди дольчегабана і прада...але як їх було не купити по 50 євро? якщо у нас за джеокс треба дати більше

    ---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

    так само. Правда є в малих кєди дольчегабана і прада...але як їх було не купити по 50 євро? якщо у нас за джеокс треба дати більше
     
  13. kvVItKA

    kvVItKA Позитив року 2013

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    я надаю перевагу шкіряним сумкам, хоч маю і шматяні (влітку так точно) і з замінника, але маючи надцять сумок можу пів року ходити з однією не змінюючи її:girl_dance: чоловік тільки за шкіру, але тут я переконала його що то не завжди найкраще, хоч до мене таке розуміння теж прийшло не дуже давно ггг
    єдине в чому я непохитна то прикраси: дорогоцінні метали і каміння тільки справжні, то справді цінно і можна передати наступному поколінню:)
    щодо чоловіків то мій любитель брендів і речей взагалі, практично з кожної поїздки приїжджає як нова копієчка, вже не раз писала, що були випадки-вийшов з дому в одному, а повернувся у всьому новому і взутті в тому числі :girl_crazy:
    Більшість одягу синочку теж купує чоловік, та й чого вже там- з появою дитини більшу частину мого гардеробу теж купував чоловік, бо я якось зовсім від того відійшла. Ну і білизну дорогих брендів теж маю, дякуючи чоловіку:girl_in_love:
     
  14. Strawberry

    Strawberry New Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Я теж:) Взагалі біжутерію не дуже люблю. Маю пару підвісок (брендових: Mark Jacobs, guess), але це суто до сукенок.


    Поки що своїх дітей немаю, лише маю похресника, то на ньому не економлю:) Обожнюю йому вибирати одяг. Для мене найкращі магазини Mother CARE, Wojcik. Його мама завжди сварить, що такий дорогий оляг купую для такого маленького, а мені приємно його побалувати.
     
  15. Котя

    Котя Оптимістка :-)

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Ви знаєте, тут власне для кожного слово "бренд" має різну ціннову категорію:girl_in_dreams: Тому що для мене особисто Mothercare, Woicik звичайно не із дешевих фірм, але до брендових я б їх не відносила:girl_nea:, скоріше до демократичних брендів.
     
  16. Strawberry

    Strawberry New Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Я погоджуюсь! Так само як ZARA чи H&M (для мене не зовсім бренд). Але як на мене, то у Львові це досить хороші дитячі магазини.
     
  17. Just me

    Just me Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Ооо, яскравий приклад того, що вдягнута в одяг дорогих брендів людина - ще не ікона стилю.
    Диявол носить Prada :crazy::girl_crazy::biggrin:

    І щоб не оффтопити: Бренди - річ відносна. Маю розкішне пальто англійського дизайнера, відшите... кравчинями Івано-Франківської швейної фабрики (саме там і шиються пальто того бренду), із чудової бельгійської шерсті за... 900 грн (робота, тканина, фурнітура, підкладка, та й то тільки тому, що індпошив, якби влізла в стандардове - було б гривень 700-800, так мені казали). А в магазинах гамериканських воно коштує - аж подумати страшно. Знали б люди справжню ціну брендів :)
     
  18. Котя

    Котя Оптимістка :-)

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Ніхто і не спорить, це дійсно хороші дитячі магазни, і в моїх дітей дуже багато речей цих фірм. Я маю на увазі , що не бачу сенсу купувати малим речі таких брендів як Шанель, DG, Ральф Лоурен, Луі Вітон іт.д., де боді починаються від 30-100 у.о., бо ж тема власне звучить БРЕНДОМАНІЯ.
     
  19. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Маю одяг тільки так званих демократичних брендів: хороша якість за помірну ціну. Навіть не задумувалась ніколи над тим, щоб захотіти щось таке собі з тих справжніх дорогих брендів, про які тут йдеться.
    Щоб купувати такі речі і платити за той бренд, ну, і за суперякість, певно, то потрібно, думаю, по-перше, дуже добре заробляти, по-друге, мати певний статус. Якщо перше дозволяє, а друге вимагає, то можна купувати бренди, а в іншому випадку - відкладати гроші на дорожезну хотілку від Дольче Габбана чи Прада і т.п. - не зовсім таке розумію...
     
  20. Rona

    Rona Мама-йожик

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    :girl_crazy: слово "бренд" синонім виразу "торгова марка", тому недо-бренду/напівбренду бути не може)))) одяг виготовляється під якоюсь ТМ (брендом), або шиється руками, або в підвалах))
    я, чесно, не панімаю, чого Гуччі - бренд, а ТМ Скиба - вдрух ні
    і одне і друге є брендами, різниця в ціні/ніші покупців/розкрученості і т.д.
    короче... брендоманьячки, я вас не панімаю :girl_cool: