Брендоманія. Ваше ставлення

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Orman, 23 Вересень 2012.

  1. kvVItKA

    kvVItKA Позитив року 2013

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

     
  2. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    ну та власне маючи можливість і я би купувала брендові, і не тільки тому що мала б таку можливість , а тому що подобається/зручно. А не маючи такої можливості не буду спеціально економити, щоб купити саме бренд, а не іншу дешевшу річ, яка мені теж підходить і подобається.
     
  3. taniarz

    taniarz Active Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    ну не знаю, бачила в центрі Мілану, за кілометр від галереї бутиків, чорні хлопаки розклали торби LV і продавали. Я заради приколу поцікавилась ціною...в принципі так ,як я і думала, ціна для всіх різна, починли зі 100 єврів, а потім вдогонку "Hey, girl...take it, take it, 50 for u..." ну і по мірі як я від нього віддалялась, то чула вже і 40, і 30 Так що не знаю, як там карається це все? :girl_nea:

    ---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

    стосовно цього- десь тут і правда. Маю двох знайомих дівчат-ескортниць. Розповідають, сидять обидвоє з сумками (різними) ЛВ.В одної оригінал і в іншої якісна підробка. І з ними чувак, їхній постійний замовник. Мова зайшла за бренди і оригінальні речі. От він будучи статусним модним багатим америкосом, розглянувши 2 сумки "от і до" із в певненістю сказав на підробку оригінал . Йому в тій підробці все було на вищому рівні, ніж у справжньої оригінальної сумки: підкладка, фурнітура і т.д.
    Я бачила ту підробку, і підробку з А-ля південного. Перша явно була якісніша. Наскільки ж якісніша за оригінал -не знаю. Але факт є фактом. Підробки бувають дуже різноманітні, і деякі з них варті уваги.
    А щодо брендів і мене? аж таких брендів як коко, дольче,прада у мене нема покищо. Одягаюсь у звичних магазинах в торгових центрах чи інтернет магазинах, H&M, (Хлам і Мотлох, я каже одна дівчина) Next, M&S,Zara,Tommy Hilfiger, ну і так далі, але ж це, мабуть , не "бренди з великої букви"?
     
  4. marife

    marife Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Ніяк дівчата.Ну я так думаю. Проживши в Мадриді 25 років, надивилась різного. Підробок багато. Ромуни і Марокани завжди продають Супер брендові речі, як вони кажуть, по низьких цінах. але звичайно це все підробка
     
  5. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Під-час відпочинку в Тунісі потоваришували з німцями, і як виходили кудись по магазинах, німкеня Деніз просто марила фейковим паском Hermes, я кажу та купи собі, а вона мені - не можна, мене ж в аеропорту можуть оштрафувати за перевезення підробок. І на всі мої вбрати-заховати - була одна відповідь, як не можна, то неможна.
     
  6. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Доречі, пригадалось мені. Купила собі знайома купальник VS. Була довольна як слон, бо то ж VS)) Десь за місяць її сестра замовила собі такий самий, але китайську підробку. Дівчата, я бачила ті обидва купальника. То китайська підробка набагато кращої якості! Та і відносили вони їх минуле літо. Купальник VS з білого став сіруватим, і камінчик десь в морі вилетів. А китайський як новенький. БІлосніжний і зі всіма камінцями. Китайський коштував 280грн., VS ще так раз.

    То написала так, для наглядності, бо VS не назвеш брендом.
     
  7. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    а чим саме змінилося? яким було? яким стало?
     
  8. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

     
  9. Zvizda

    Zvizda Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Що є, то є. Мені прийшло платтячко, яке і близько не виглядало як на фото(так краківський варіант), ще й брак був.
    Стосовно купальникув, то один бачу буде носитися довго-довго, інший полиняв страшенно.
    Щодо брендів, то я ніколи не ганялася за супер дорогими Луї Віттонами і тд., не того я певне класу. А от щодо хороших копій брендів, то можу і купити, якщо сподобається..на реакціїї людей мені якось вседно...основне я відчуваю себе комфортно. Хоча в більшості я купую оригінальні речі більш простих і набагато дешевших фірм.
     
  10. oksumoron

    oksumoron Active Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    все карається, якщо звичайно бачить міліція, тому ті хлопаки так і стоять в руках з тими торбами, щоб втікати якщо що!
    а буває в інших містах, то взагалі жахи, продають впритик до пуховиків та штанів армані!
    АЛЕ, будучи у Львові, зайшла я в один милий магазинчик біля магнусу, де всі бренди були виставлені, все зі шкіри (принаймі не розлазиться в руках), і о диво, ціни то ж 200 -300 євро за сумки які куштують по 2 та 3 тисячі насправді ж!



     
  11. MorsImmortalis

    MorsImmortalis мирний атом

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    якщо бюджет дозволяє і річ відповідна ( брендові тапочки і шкарпетки і т.п. -безглузда трата грошей для мене), то готова платити за бренд. буває ,правда, що річ менш розкрученої фірми є значно якіснішою за річ відомого бренду, тоді обираю якість.
    зазвичай обираю так : щоб сподобалось, а тоді дивлюсь на якість, ціну і т.п.
    стараюсь уникати дуже модних речей, тобто таких,які через сезон-два, вже втрачають зміст.

    вважаю, що ліпше мати 1-2 добрих шкіряних торебки (наприклад) ,ніж 10 дерматинових, які видно за кілометр.
    ніколи б не купила сумку чи светр, де 50% займає логотип компанії.
    та й взагалі можна купити пальто за 400 грн на стоках і виглядати елегантно, а можна і в пальто за 3000 євро так і залишитись Дусьою з райцентру.
     
  12. Rona

    Rona Мама-йожик

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    а чим? :)
    :girl_curtsey:
     
  13. MorsImmortalis

    MorsImmortalis мирний атом

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    ще на рахунок копій. мала необережність купити дорогу підробку дорогого годинникового бренду.
    ліпше би я купила щось дешевше, але дійсно фірмове. в мене така адська алергія на руках вилазить час від часу від покриття на корпусі годинника:girl_cray:
    на разі в пошуках повністю срібного годинника. хоча
     
  14. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Я мала на увазі люксовим брендом.
    Ок, бренд, то бренд. Ніц не маю проти:)
     
  15. taniarz

    taniarz Active Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    ооо, пригадалась мені історія
     
  16. kvVItKA

    kvVItKA Позитив року 2013

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    є у Львові магазин де годинники Patek Philippe, Rado і т/д/ по 300 долл, на питання чоловіка, що то вони таке продають, продавець гордо заявила -копії. Ну і є напевно люди, які то купують:girl_in_dreams:
     
  17. bottegaveneta

    bottegaveneta New Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Я у брендах дотримуюся принципу Коко Шанель яка казала що навіть при найпростішому вбранні сумка і взуття мають бути дорогими і якісними ( ну чи щось таке, точно цитату не пригадаю) бо здатні "врятувати" найбанальніший образ.Дуже часто можна побачити зірок які одягнені у прості джинси кеди та футболку але аксесуари на них завжди брендові і стильні.
    Не маючи можливості купувати одяг класу люкс намагаюсь інвестувати у якісні дорогі сумки та взуття і аксесуари, зокрема окуляри .Крім того навіть серед марок масс маркету обираю марки які вирізняються хорошою якістю, тканинами і цікавими моделями -Esprit,Massimo Dutti, Max &Co, Gap ,іноді Max Mara
    Ну а сумки навіть якщо і не дуже "люксові" то принаймі шкіряні а не з замінника.Пам ятаю що перші свої шкіряні сумки купувала на ринку Добробут у Львові коли ще була студенткою і мама досі їх носить.Краще вже безіменні аніж підробки
     
  18. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

     
  19. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    Це так і є. Я хоч і не довго, проте якийсь час проживала у Великобританії і трішки - в Лондоні. Так от, там друзі, які приїхали раніше набагато від мене і вже там фактично проживали завели мене в цей магазин зі словами "це магазин із лахами, де одягається весь СНД.." Так я собі його і запам*ятала.
    Але враховуючи, що продавали шерпотреб (на етикеткаx також Made in Ukraine/Romania/ін. - Китаю не пам*ятаю), ще досі маю їх трикотажний хатній одяг, піжаму і шкарпетки, які практично не змінились ні зовні ні за розміром, хоча пройшло вже більше 7-8 років. Тим хочу сказати, що одяг там по якості подеколи траплявся кращий, ніж наша синтетична Зара/Талі Вей і подібні.
    А ціни в Прімарку таки набагааато нижчі.
    Ну але може це просто мені так, бо тоді, давно, переважно всі лондонські магазини мені були гарними, тому такими і пам*яті й залишились (маю на увазі New Look, H&M,Esprit,Gap,і купа інших) :girl_in_love:
     
  20. Rona

    Rona Мама-йожик

    Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення

    ок, а де одягаються англійці? :) яким брендам надають перевагу вони?
    і, взагалі, питання до дівчат, що проживають давно за кордоном - які ТМ (чи то бренди) обирає корінне населення цієї країни?
    в модних блогерах різних країн крутяться одні й ті ж назви (але то особлива ніша людей, не думаю, що по них можливо судити про масовість)
    читала, що за кордоном практично ніхто не купує люксових марок, бо не розуміють такої трати коштів, а ці бренди розраховані на заможних східноєвропейців, навіть зірки шоу-бізнесу рідко щось купують, переважно їм це дарують, чи дають в прокат, якраз як рекламу для тих же заможних східноєвропейців :)