Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Viola, 10 Січень 2010.

  1. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Здається мені, що Маруся справляла весілля два рази: так було у моїх батьків і моєї троюрідної сестри. Одну суботу гуляли в молодої, другу в молодого.
     
  2. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    я правду кажу, не брешу! Перше було Тернопільське весілля - зимове. Така була краса довкола, випав такий білий ніжний сніжок і я вся в білому з довжилезним шлейфом з яким ніхто не знав що робити :girl_haha:
    А друге весілля було у Львові, то було літнє в червні. У мене тоді і зачіска була інакша і гості інші. Правда ті гості були вже дуже панські і вони ніц не робили тілько попивали кавусю з дармовим коньяком. Ходили по коньяк як по свічену воду. Музики були гірші на другому весіллі, хоча й грали лише українські пісні і тамада також був чуть гірший. Друге весілля то вже ми робили разом. тобто за все платили мої батьки, а ми з Андрієм лишень за порадами мого вуйка всюди ходили і домовлялись за зал, адже я у Львові ніц не знала і Андрій також. Он так і вийшло. Але всеодно було дуже файно. Он єдине що було зле на всіх весіллях що мому Андрію вічно було шкода що офіціанти крадуть їду і випивку, а крали БЕЗБОЖНО!!! Він просто не міг пережити коли бачив як ящиками пробували виносити все і то так відкрито. Він страшенно з ними сварився і відповідно то відбилось на його бажанні танцювати зі мною, а я так люблю то діло.:girl_yes:
     
  3. tasha

    tasha New Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Мої сусіди досі не можуть пережити, що не було брами і викупу молодої.
     
  4. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Весілля було не таким,яким би я хотіла його бачити кілька місяців тому.Але якось так сталося,під впливом різних людей все змінилося.Був у нас і викуп, і купа людей :) Але викуп дуже гарно проходив, з жартами,зі сміхом,весело,без пиття горілки,лише пригубив хтось там.сусіди повеселилися.Та й взагалі весіллям задоволена.Трохи розчарували мене музиканти,бо домовлялась я з ними,що будуть проводити конкурси,а вони ні одного не зробили, ми їх вкінці спитали чому,а вони сказали,що вони побачили,що у нас таке інтелігентне і культурне весілля,що їм було незручно проводити свої конкурси :rofl:Ось таке. з самого початку нам тато мій,моєї сестри чоловік і його сім'я зробили сюрприз-привели брас-квінтет.Вони гарно завели публіку.смішно було,бо хлопці з брасу всі знайомі з конси, вони теж не знали,до кого їх везуть на весілля. :) здивовані були всі. Ввечір пізніше нам гарно заграв Саша Божик з моїм чоловіком,який правда теж скрипаль,але Саші підігравав на клавіші,мав би бути рояль,але ж то не так легко... Мені їх було якщо чесно шкода,Саша грав на скрипці мого чоловіка, вже у такому дуууже розслабленому стані,все ж таки весілля. Та й чоловік мій підбирав усе на ходу. Заграли вони чардаш і Мелодію Скорика. Людям сподобалося,то головне.Тому можу тепер сказати-моє весілля було таким,як я хотіла :)
     
  5. Ташка

    Ташка New Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Скажу вам так, все одно. якби була брама і викуп. то вони б щось інше знайшли....
    за 2 тижні до нашого весілля одружувались наші друзі... то дали нам пораду: робіть так, щоб свято подобалось вам. Бо усім ніколи не догодиш.
    tasha, а ви від свого весілля під якими враженнями? (може й писали, але я того.. не догледіла, простіть)
     
  6. murawka

    murawka New Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    У мене також те, що не сподобалось на весіллі, пов'язане із музикантами. Хоча, я наперед просила чоловіка, щоб поговорив з головним музикантом про ті конкурси і пісні. (В мене вдома така традиція, що з музикантами домовляється і розплачується молодий). Ой, даремно я той момент упустила. Було 3 конкурси: один для дітей, інший для молодят (з кульками), третій- із замотуванням у туалетний папір:girl_cray:(саме його я і просила не робити).
    А під кінець то взагалі повний:girl_mad:був. Вельон знімали і відтанцьовували не під "Сосну"(хоча, я казала, що хочу її), а взагалі незрозуміло що...І що залишалось робити:не залишати молодого посеред залу і йти сваритись із тим музикою. Навіть не можу зормально подивитись той епізод на відео, бо зразу так тіпає і підкидає мене від злості за то :girl_devil:
    То тільки через рік я дізналась, що такі коники він викидав не лише на моєму весіллі.
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  7. тетяна7777

    тетяна7777 Well-Known Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Спортити мені моє довгождане весілля могла тільки свекруха,але не вдалось))))
    Вона не хотіла приїзжати до мене ,щоб дати благословення,бо хотіла їхати мясне нарізати(вона так і не їздила до іншої невістки).Я свому чоловіку популярно пояснила,що якщо його батьки не дадуть йому благословіння то ха жениться на комусь іншому,бо так виходить,що мої батьки нас благословлять,а його ні,для мене це був жах,хоч і заставляти я не хотіла,але якісь звичаї,тай якось вступати у шлюб без благословення не хотілось.Ну ви мене розумієте!!!!
    Потім не пришло 15 людей,але того ніхто крім мене не помітив,спочатку трохи було образливо,але як потім виявилось у кожного були особливі причини,тому не попередили завчасно!
    А ще мене страшно натиснули мешти,я не взяла перезувного-до квартири шла боса!
    А решта все було супер,музиканти-бомба,веселили так,що гості не мали часу їсти,бо і під час їди розказували байки,співали пісні і просто веселили,за що заслужено взяли купу грошей!!!!
    Звичайно,що тепер я все зробила б по-другому,але надіюсь,що це було моє перше і останнє весілля))) Чого і усім бажаю!!!
    Фотоальбом вийшов супер,а от відео-жах(хоч оператора хвалили)
     
  8. Іруня

    Іруня Well-Known Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Ну чому ж останнє? А золоте:)?
     
  9. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    таке найпевніше що так! переважно всі наступні рази(якщо такі мають місце) люди вже такими фі..... не переймаються:girl_nea:! А вам бажаю щасливого і міцного шлюбу на все життя!:girl_tender:
     
  10. Iagidka

    Iagidka New Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Не знаю як у всіх, але моє весілля прошло так швидко для мене мов сон, але воно для мене було казкове - мені було плювати на всіх, що про мене думають - я просто насолоджувалась цією миттю, я взяла собі за пункт "нічого не брати собі до голови, не розтроюватись", хоча були моменти для вітчаю - букет мій перепутали з іншим замовленням і був не той, що я вибрала, погода була не та і ще деякі нюанси, але НЕ БЕРІТЬ ВСЕ ДО ГОЛОВИ, це ваша незабутня мить, насолоджуйтесь нею, щоб було, що згадати ! :girl_wink::girl_yes2:
     
  11. tasha

    tasha New Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    tasha, а ви від свого весілля під якими враженнями? (може й писали, але я того.. не догледіла, простіть)
    Дякую!

    Практично все було так як планували, бо нікому не дозволяла втручатись у підготовку ні своїй мамі, ні свекрусі. Хоча тиск був і то шалений, але тут ми з чоловіком виступили одним фронтом, тому зараз можем сказати, що весілля ми зробили собі самі.
     
  12. bridshut

    bridshut New Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?


    Дівчатка, розкажіть трошки у відповідній гілці, за цих ваших музикантів, щоб часом не нароком на них не потрапив вибір всіх тих хто шукає музикантів на своє весілля!
     
  13. Pobigaychyk

    Pobigaychyk Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Напевно повністю все на весіллі мало кому сподобалось. Мені сподобався зал, ді-джей, тамада. Не сподобалось: зачіска, візаж, фото і відео. Але у всьому моя вина. Я підійшла до вибору залу дуже серйозно: ми все обійшли, прицінились і вибрали. А зачіску і візаж я навіть пробну не зробила.
     
  14. lawyer

    lawyer Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    наше весілля було у традиційному стилі. чи було воно таким, як я хотіла? ні! воно було таким, про яке я навіть мріяти не могла! цей день пройшов, неначе у казці. я отримувала задоволення від кожної секундочки, кожнісіньку мить мені хотілось зупинити. при цьому все мені подобалось, все виходило так, як ми планували або навіть краще. навіть сонечко нам світило з самого ранку, хоча жоден проноз погоди його не передбачав. розумію, що такий День буває лише раз у житті, але так хочеться прожити його знову (сподіваюсь, завдяки відео нам це вдастся). це, направду, один з найщасливіших днів у житті!!!
     
  15. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

     
  16. Nadinka

    Nadinka Well-Known Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Дякувати Богу пройшло все так, як ми задумали, все, що я хотіла все відбулось,хоч зранку падав дощик, кажуть на достаток, я в це вірю)), тамада Ляна Воят, настільки професійно все робила,але то не дивно бо вона професійна ведуча)), стільки приємних сюрпризів нам зробила, всі були в захваті від неї, діджей вніс свій вклад для молоді (і не тільки, мій тато з танцполу не сходив,виявилось він у нас ще той клаббер))), правда музиканти були не гірші за діджея, переспівували так класно різні, зараз модні, дискотечні пісні,фаєр шоу, команда з Тернополя, зробили ще й додатковий нам сюрприз з чудовими феєрверками, ми були всі вражені, лав сторі яке ми побачили безпосередньо на весіллі так всіх потішило і нас в першу чергу, що ми класні актори) так все йшло одне за одним, що втома відчулась аж в 5й ранку. Одним словом, ми створили свято для себе і для гостей таке, що досі нам дякують і кажуть, що на такому класному весіллі ще не були, тааак приємно це чути :girl_tender::girl_blush2: поскоріш би вже відео зробили, хочу все побачити свіжим оком збоку)))

    Пи.си. ще не менш приємно, що всім гостям і не тільки гостям, дуже сподобалась моя сукня))) особливо запамятались слова дівчини нашої музикантки, що стільки весіль бачила багато але таке красиве плаття вперше бачить :girl_blush2:
     
  17. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Хоч всім гостям все сподобалося (принаймі так казали), мені не все. Були такі моменти, які я хотіла би викинути. Це ніби і дріб"язкові речі, але вони врізалися мені в пам"ять. Один з таких: в церкві на вивід я хотіла щоб дружка накривала хустиною, а кинулася свекруха. Тамада (власне окремої тамади не було, а солістка музикантів) мені не сподобалася. Довелося моментами посилати дружку, щоб "більше такого не було" або що ще потрібно зробити чи сказати. Фотосесія була непродумана мною, а на місці не дуже вийшло зорієнтуватися (фото ще не бачила, тому може цей пункт і викину, бо фотограф була супер). Не сфоторгафувалася з батьками в ресторані (чи біля нього) і з деякими найближчими родичами.
     
  18. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    А нам з чоловіком сподобалось на нашому весіллі все! :girl_dance:
     
  19. Supergirl

    Supergirl Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    Найбільше з мого весілля мені не сподобалася зачіска. Пробну зачіску не робила, бо сказали, що коштує таку саму ціну. Також кінцівка забави вийшла якась дуже швидкісна. В нас було приблизно 40 гостей і вже десь опівночі всі почали розходитися, тому довелося в поспіху знімати вельон, забули з чоловіком порізати весільний торт. Потім було дуже обідно, що не до кінця все обдумала (вся організація була повністю на мені і не було кому підказати і нагадати). Але загалом весілля пройшло досить не погано, відгуки гостей мене заспокоїли.
     
  20. maryshunka

    maryshunka Well-Known Member

    Відповідь: Чи ваше весілля було таким як ви хотіли?

    У нас теж свого часу не все гладко пройшло... Ми хотіли замість організації весілля в Європу на тиждень махнути, але почалося "Та як? А рідня? Хто так робить?.." В кінцевому результаті: 70 чоловік, купа витрачених грошей, вернулася третина (!) і, як заведено у нас, комусь та й щось недогодили-там музика занадто молодіжна, там тамада КВН-ник до смаку не припав, там фату сестрі не так причепила, танець бальний не поставили, а танцювали так, як НАМ хотілось... Ей! Відбули, перехрестилися і живемо собі з миром. :girl_in_love: