другий шлюб

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 1 Січень 2008.

  1. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: другий шлюб

    не хотіла копіювати всю історію.. категорично не підтримую такого ставлення мам... дає гроші на дитину - то трать на дитину, а що лишається - краще відклади, бо ж хтозна чи завтра нічого не зміниться і чи він і далі буде давати.. а то перестане давати і дитина не буде мати, бо ти "мамаша" потратила її гроші... може я неправа, але наразі така є моя думка.. хіба тоді сама стане шукати хто б їй життя далі фінансував ))
    а якщо у цивільному шлюбі жили? нерви їлися, жили як у шлюбі, а з точки зору закону ніби просто зустрічались )))
    от і я так кажу - неправильно то.. або може я чогось не розумію.. мала ще )))
    я розумію, що чоловік би мав утримувати колишню дружину після шлюбу, коли він справді не дозволяв їй йти на роботу (є ж такі сімї).. ну фактично ж він не може їй заборонити, але всі розуміють, що якщо жінка хоче жити з тим чоловіком то таки не йде на роботу. Тоді вона втрачає кваліфікацію, і якщо прожити так більше 10 років - фіг знайдеш нормальну роботу.. Тоді, теоретично, чоловік би справді мав якийсь час утримувати дружину, яка створила умови, щоб про карєру дбав тільки він. Якось так. Але то таке складне питання.. А якщо жінка сама не хотіла йти на роботу? якщо він їй пропонував працювати, а вона не хотіла? Тоді вона втратила кваліфікацію по своїй ж вині і по своєму бажанню? Одним словом - різні випадки..
     
  2. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: другий шлюб

    дивний, як на мене, погляд.
    В принципі всі повинні ( якщо вміють і хочуть, можуть і т.д.) гроші відкладати. До чого тут мамаши?
    Захоче- буде відкладати, захоче- чоботи за півтори тисячі купить. Собі. Якщо буде вважати за потрібне.
    Якщо розглядати конкретний випадок, то жінка і так нормально заробляє, а те що отримує великі аліменти тільки плюс. Чи вона би мала сказати- ніні, що ви, мені і так достатньо?
     
  3. Un.Known

    Un.Known Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Це не так.
    Не підливайте масла у вогонь.

    Няшка, знаєте таку приказку:"Любишь меня - люби и мою собаку"? Собаку! А це дитина! Дитина, котра не винна, що її батьки не порозумілись.

    Постарайтесь цю дитину полюбити. Це важко. Але Ви спробуйте, відкрийте серце і дивіться на неї, як на дитину, не як на важіль маніпуляції.
     
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: другий шлюб

    Випадки різні, закон один.
     
  5. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Тут якось все змішали. Я хочу написати ще, про утирмання колишніх таку штуку. Все залежить виключно від фінансів. Є люди, яким 100 гривень не гроші, є яким 1000, а є ті, яким важлива кожна копійка. Так от, маю теж знайому, батько якої розлучений з мамою, але регулярно дава гроші на любе-голубе сім"ї, мама не працювала. Але там і кілька тисяч були не гроші. А коли в родині рахують кожну гривню, а колишня аліменти спускає на себе, на шубку припустім, а потім випрошує ще, бо нема за що іти до школи, то як на таке реагувати дружині теперішній? Яка собі шубу не купує. Має думати, що то її гроші, вона, що хоче те і робить? Не дати ще на школу? Дати в ущерб собі? Це все таааак індивідуально, що навіть радити страшно :)
     
  6. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Ну тут же чітко писалось, що колишня може і потратити на себе лишні гроші, за умови, що дитина доглянута. Думаю слово доглянута включає все до школи, одяг....все необхідне:)

    Моя думка така, що чоловік повинен дати стільки, скільки вважає за потрібне (не менше необхідного на дитину). І якщо чолоік вже дає більше ніж треба, то жінка в праві розпоряджатись грошима як вона вважає за потрібне, за умови, що дитина доглянута.
    І взагалі я за норму, яка б зобов'язувала чоловіка забезпечувати мінімально колишню дружину. Не буду говорити за роки прожиті разом, але за те, що вона всетаки виховує їхню дитину трохи в більшій мірі за тата. Ну і звичайно то мало б обмежуватись певними часовими рамками. Скажімо 16 років дитини. До моменту, коли дитина стає самостійною, тобто коли жінку, як і тата вже нічого не зв'язує.
     
  7. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: другий шлюб

    До речі, також чітко писалося, що чоловік - ще не чоловік, а наречений. Може, того колишня й витягує максимально кошти, поки статус не змінився?
     
  8. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Ні, ну це логічно, що вона не буде рахувати ковбасу, яку сама з"їла... :) Просто я так зрозуміла, що Нюшка вважає, що колишня забагато витрачає на себе, і просить ще, бо не все є в дитини. І це її турбує. Бо чоловіки не завжди про це думають, а гроші дають :)
    А у варіанті, де колишня ні в чому собі не віджмоляє за рахунок грошей чоловіка, а нова сім"я не має гумовий бюджет, то я реально не бачу "бонусів" теперішньої жінки: вона пере-прибирає-готує, а колишня лише гроші витрачає:girl_haha: Це жарт, але в кожному жарті є... доля жарту :) Таких жінок думаю, не багато, але раз такі питання постають, то вони думаю є :)
     
  9. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Та може й так, бо наприклад, коли в другому шлюбі вже будуть діти, то можливо чоловік і не буде давати вже так багато))) Бо ж не завжди зарплати гумові:)


    Ну дурний буде той чоловік, який обділить свою дружину, бо колишній треба дати троха більше, ніж необхідно :girl_crazy: Якщо нема на сім'ю з надлишком, тоді і на колишню сім'ю нема з надлишком. Якось так.

    ---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

    А може він все прекрасно думає, але так вважає за потрібне. Не вважаю це причиною для того, щоб майбутня дружина вела бугалтерію колишньої. То є його колишня сім'я, його дитина і цієї сторінки з його життя ніколи не вирвати. Вірю, що то є важко. Але якщо дівчина йде на одруження з чоловіком, який має "колишню сім'ю", то повинна бути готовою до того.
    А хто казав шо буде легко?(с)
     
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: другий шлюб

    тут можна все вирішити теж. Але це знову-таки, для цивільної дружини- зайві нерви і кошти, бо доведеться пройти через 2 судові процедури:1. встановлення факту, що має юридичне значення ( тобто суд підтверджує , що були фактичні відносини).2. Процедура стосовно матеріальних відносин.

    ---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

    так, до прикладу: маю знайому, яка от саме зараз розійшлася із чоловіком. На дитину він дає скільки вважає за потрібне, але оцього їй вистачає не лише на дитину, а й на оплату няні ( жінка не працює) і на винаймання хорошої квартири і на відпочинок і "на шубу".

    ---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------


     
  11. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    То ж супер. Думаю, якби не мав, то би не давав. Кому від того гірше?
     
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: другий шлюб



    ---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

     
  13. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Тоді ніц не розумію. Якщо нема можливості, то чого зі шкіри лізти?
    А взагалі, може йому так підходить. Вона ж не під дулом пістолета в нього гроші на шубу вимагає?
     
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: другий шлюб

    однозначно. дуже розв язані руки у мами 3-річної дитини, яка поряд немає бабусь-дідусів, а з\пл не дозволяє винаймати няню бодай у ті періоди, коли дитина не може відвідувати дитячого садка ?
    то все добре казати. Але коли доходить справа до розлучення, у більшості чоловіків у голові "заводиться великий тарган" і вони не задумуються про "чесний поділ" та те, щоб не травмувати дитину. Скоріше розглядають розлучення як спосіб позбавлення від тягаря .
     
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: другий шлюб

    Алилуя. Амінь.
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: другий шлюб

     
  17. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    а яким чином і на підставі чого судді присуджують ту тверду сумму, якщо немає доказів платоспроможності? Лише полагаючись на те що колишня в позові зазначить? Але ж це можна і нафантазувати? Як і тверду сумму можна захотіти в шаленого розміру...
     
  18. Dog

    Dog New Member

    Відповідь: другий шлюб

    Якщ чоловік розлучеється то значить він має статки утримувати першу сім"ю, і заводити другу , а якщо в тебе таких статків нема то сиди тихо і не рипайся з другою сім"єю , якщо і першу не мож забеспечити!!!Знаєте як у євреїв, коли розводиться то лишаеться з голою д.....ю)! В них все все залишаеться жінці, в нас як би такі закони були то і розводів набагато менше було!
     
  19. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    не кожен суддя буде бавитись у тверду суму. докази володіння чоловіка майном, авто, земелльними ділянками і тому подібне досліджуються у судовому засіданні, та й ніхто суми з пальця висмоктувати не буде ;)
     
  20. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: другий шлюб

    точно? а як бути з корисливими жінками?