другий шлюб

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 1 Січень 2008.

  1. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: другий шлюб

    Якраз хотіла сказати, що змінити ситуацію неможливо.. І коханого змінювати не варто, і його колишню звісно ж не зміниш. І себе змінювати теж не потрібно.. Ви можете змінити своє ставлення до всієї цієї ситуації. І в майбутньому Ви повинні прийняти те, що час від часу, коли Ви захочете щоб він провів вихідні з Вами і Вашою дитиною - він буде з тою дитиною. І не злитись за це на нього.. А ще краще щоб ви проводили вихідні разом з його дитиною.

    А ще Вам було б набагато легше, якщо його колишня знайде собі нового чоловіка і чим щасливіша вона буде - тим менше буде пхатись до Вашого чоловіка і відповідно до Вашої сімї.
     
  2. Зануда

    Зануда Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Розлучаються із жінками, а не з дітьми. Якщо чоловік має дітей від попереднього шлюбу і дбає про них матеріально і приділяє їм час, то він хороший тато і порядна людина. Таке ставлення свідчить на його користь.
     
  3. Іруня

    Іруня Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Дивно таке чути... А хіба, коли суд призначив, образно кажучи, 600 грн аліментів, то на тому має стояти жирна крапка? І тато більше не може дати дитині ні копійки??? А коли дитина захворіла і потрібне лікування, то це теж, на Вашу думку видурювання грошей? А коли на зиму дитину треба "укомплектувати", то це теж видурювання грошей? А коли в перший клас зібрати, то і то є видурювання грошей? А щоб літом дитину на море звозити?
    Не знаю, звичайно, про яку суму аліментів йдеться, але діти зараз потребують дууууже багато... І я просто впевнена, що на плечі мами покладено НАБАГАТО більше, ніж на Вашого чоловіка... І у вихованні, і в догляді, і в матеріальному плані теж...

    Так це їй татка не треба... А дитині він потрібен однозначно!!! І, борони Вас Боже, не дозволяти ці зустрічі, настроювати його якось проти дитини чи виказувати своє "фе"... Таким чином можна тільки все обернути проти себе...
     
  4. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Якщо ви прочитали той мій допис, то там написано що саме мається на увазі під "витягуванням грошей"

    суд не постоновляв, вони самі домовилися. Не буду називати суму, але до недавнього часу такою ж була і моя зарплатня, на яку я, доросла людина, винаймала квартиру однокімнату у Львові, купувала собі їжу, відкладала на крупні покупки одежі і могла трошки себе побалувати.
    Та хіба саме батько має забезпечувати на 100% дитину? а мама що? от мама зара не працює, а їздить по семінарах "я-лідер у натовпі" та всяких студентских таборах. Великий тягар? так, мабудь. Такий великий, що має час і грошей їздити.

    І не знаю, як у вас у сімї, але у моїй батьки ніколи 31 серпня не бігали у паніці, що грошей нема на збори до школи, наче до того були не в курсі. Грошей в нас було мало і вони відкладали, збирали протягом часу. Добре, коли гроші падають з неба, супер, якщо в вас так і є.
    Та тут і мені настроювати не треба, тут вона сама старається і настроює. Спочатку настроїть, потім завчить з дитинкою "папочка, я так по тебе скучаю", потім "мама сказала, ты купишь эту машинку, этот самокат и этого робота", а потім може пригадати минулу поведінку мами і почати бити його.
     
  5. robik

    robik Member

    Відповідь: другий шлюб

    Ви просто ревнуєте. Дайте собі на спокій, стосунки вашого чоловіка і колишньої дружини це виключно стосунки їхні. Не ваші. Вас турбує, що гроші йдуть в ту сім"ю, час, який тато проводить з своєю дитиною, відносини невістки і батьків, що скажуть люди, і тд. Але ж ви знали на що йшли, ви свідомо вибрали до пари чоловіка з сімейним минулим. На що жалієтеся? Він ніколи вже не буде належати вам повністю, змиріться з тим.
     
    Останнє редагування: 6 Вересень 2012
  6. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: другий шлюб

    Щось я не зрозуміла, а що ВАМ до того?
    Це якось стосується вас?
    Дуже показово.
    Вона має жити так як Ви вважаєте за правильне?
    У мужчини , так видно, нічого не змінилось)))
    Спочатку одна контролювала, тепер інша)))
    Ви так переживаєте за його гроші? Жабка давить?

    Людей деколи об"єднує боротьба проти іншої людини. У вас є спільний ворог, ВОНА. Уявляю, як ви , довгими вечорами, сидите, попиваючи чайок, і обговорюєте "ету казу")))
    А , насправді, ви маєте їй подякувати, ВИ ж на її фоні така хороша, така розумна, така супер-супер!
     
  7. Donner

    Donner Member

    Відповідь: другий шлюб

    Я б напевно дуже швидко розірвав стосунки з жінкою, яка б ставила рамки, скільки часу і грошей я маю вділяти своїй дитині. Ну чесно, маразм якийсь - дорікати татові, що дитина просить його "машинку, самокат чи робота". Особливо, якщо чоловік нічого не приховує. Жінка (наступна) чудово знає, на що йде. Інша річ, якщо вже є спільні діти, і чоловік про них не дбає, а фокусується тільки на дитині від першого шлюбу.
     
  8. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Ні, що ви. Вона має жити за наш рахунок. І хай не боронь Боже не працює.

    Всьо ясно :) самосуд розпочато :) В нас завжди винні чоловіки, бо вони "казли" і коли залітають, то винні чоловіки. А ще дуже радісно можна порахувати чужі грошики та бідна-бідна та жінка, що залишилася з дитиною сама.
    Дай вам Бог щоб все те, у чому докоряєте мені, у вас потім не було. Бо всі такі класні, всі все знають. Я так дивлюся, що лише ті, що у подібних ситуаціях, розуміють, інші просто повчають.

    ---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

    стосунки і кохання - це різні речі. І не заручайтеся у тому ;)
     
  9. jylanda

    jylanda занууууда

    Відповідь: другий шлюб

    От дiйсно, таке враження, що в автора проста ревнiсть, до дитини, до колишньоî дружини.
    Вона сама може вирiшити що îй робити, а скiльки часу, грошей, уваги придiляти дитинi, то вже чоловiк теж сам мае вирiшувати. Нi до чого доброго ваш контроль не приведе, бо або, вiн втратить можливiсть спiлкуватись з дитиною, або ви його втратите.
     
  10. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    :) а вам подобаються чоловіки-жмоти?))) він добра душа і позичає всім, і десь може не порахувати гроші.
    Та й жалко, що у вашій сімї ви ділите гроші на гроші вашого чоловіка і свої. Співчуваю.

    ---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

    *фейспалм* 5 баллов :) Говорили-балакали, сіли тай заплакали))) Там на початку чорним по білому це написано в моєму дописі. А ви просто геніальна :)
     
  11. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: другий шлюб

    Собсссвєнно, у мене така ситуація була. І я - не розумію)))
    Та було, було)))
    А у вашій тільки ВАШІ?
     
  12. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    це стосується ДИТИНИ. Бо вона понаїздилася, а от навіть одежі в дитини за літо не хявилося. Звідки я знаю? Бо я за цим слідкую, я частіше за нареченого читаю її блог про їх дитину, бо я не хочу, щоб від того страждала дитина. Так, я памятаю яка в нього є одежа, до якого дитсадка він ходить і коли в нього день народження. Але я - сволота, по вашим словам, а вона - несчастна мамочка, яка при розлучені хотіла віддати дитину таткові, а сама поїхати до Києва. Бо це ж такий тягар, ай-яй-яй, куди мені зрозуміти.

    ---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

    Вибачте, але якась ви трохи зациклена. Наші вони, Наші. А не ваші :P

    Була ситуація? ви на місці покинутої ?
     
  13. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: другий шлюб

    Давайте не будемо маразмачити, і писати про ненаписане. Ок?

    Та ні, знайшовшої.
    Тому і дивна мені ваша позиція. Дуже така, чіпка, позиція.

    ---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

    Все було б добре, якби ви описували свої почуття, а не стиль життя іншої людини. Власне, мені здається, що ви зациклені на тому. Абстрагуйтеся. Це направду не ваша справа. ІМХО.
     
  14. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    а чому тоді ви так наєзжаєте замість того, щоб якось трохи допомогти розібратися? Знаєте, як мені потрібен хоч чийсь такий досвід, раз свого не вистачає? Знаєте, як боялче слухати догани тих, в кого все нормально?
    Але легше ж самоутвердитися за рахунок тої, хто не може ніяк справитися. Нахапати кучу лайків за те, щоб вмакнути дівчину у багнюку, за те, що десь цинічно сказала, та ой як неправильно, йой! ми ж всі тут святі, а тут вона!
    Така у жінок допомога.

    ---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

    Вже перечитано безліч розумних статей, але досвід ральної людини ні з чим незрівнянний. Але нащо нащо
     
  15. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: другий шлюб

    Правда?
    От проаналізуйте це речення і перенесіть його у вашу ситуацію.
    ??
     
  16. Donner

    Donner Member

    Відповідь: другий шлюб

    Я мабуть мислю чоловічою логікою, але чогось не розумію... Колишня вашого нареченого (чоловіка?) згідно вашого опису - непутяща, паразитує на ньому, б'є на жалість (дитина), а сама веде марнотратне і егоїстичне життя? Я правильно розумію? І дитина її не дуже й цікавить? І як до того ставиться чоловік? Можливо, варто бути чеснішою перед собою - значить, чоловік вважає, що це нормально, або ж (ну, буває) - в нього не стерлися почуття до неї. Підсумуйте факти і проаналізуйте: вона маніпулює, за дитину не дуже й дбає, живе в своє задоволення, а чоловік це толерує і навіть допомагає. Ви впевнені, що він тільки ваш? А щодо допомоги дитині - ну це вже остання річ рахувати гроші й докоряти. Навіть, якщо мама маніпулянтка (а таке буває) - дитина має постійно відчувати, що в неї є тато, який в будь-який момент допоможе.
     
  17. robik

    robik Member

    Відповідь: другий шлюб

    Я на місці покинутої. І те, що ви описуєте чую від теперішньої пасії екса.
    Ви знали на що йдете, ви знали, що була сім"я, є діти. Просто займіться своїми відносинами з чоловіком, а не обговорюйте дітей, колишніх і тд. Це зовсім не ваша справа, скільки грошей-часу він тратить на свою дитину.
     
  18. jylanda

    jylanda занууууда

    Відповідь: другий шлюб

    ну Америку я не старалася вiдкривати i якщо вже ви так вiдверто кажете про ревнiсть, то для чого все те нарiкання на всiх i вся? Щоб вас пожалiли? Якщо в вас все так спiльне, нiчого не дiлите, то приймiть i його дитину, без дiлення.
    ото власне ви живете за принципом хто не зi мною, той - г..но.
     
  19. Dog

    Dog New Member

    Відповідь: другий шлюб

    Nyashka у вас є дитина? ви просто поставте себе на місце цієї жінки! тоді у вас будуть трохи інші погляди і ставлення до цієї ситуації!
    Ви і ваш чоловік маєте зробите все можливе і навіть не можливе для цієї дитини, щоб вона росла і відчувала підтримку тата і його допомогу!
    І вас можна зрозуміти , просто так завжди не буде дитина скоро підросте і все буде розуміти і буде вам вдячна і татові за хороше ставлення!
     
  20. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: другий шлюб

    Я так розумію, що не в дитині справа, а в спекуляції колишньої за рахунок дитини.
    Звісно, що батько повинен забезпечити дитину і приймати участь в вихованні і взагалі потрібен, як батько.
    Але давайте не будемо відкидати той факт, що є жіночки, які користуються ситуацією, ревнують(до теперішньої) і т.д.
    Саме це для Nyashka є проблемою. І то є її проблема, бо вона також планує дітей і в такій ситуації, колись, їй теж треба буде грати на почуттях чоловіка до дитини, бо теж як мама захоче для своєї дитини всього того, що він дав першій дитині.
    В кожній жінці говорить жінка і мама але часом перегинають. Якщо чоловік розуміє сам свою відповідальність, то потрібно, на мою думку, віддати все в його руки. Бо жіночки не домовляться точно)