другий шлюб

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 1 Січень 2008.

  1. Олька

    Олька Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Я би точно бісилась))) Але мій чоловік навіть не згадує ніколи, що я вже була в шлюбі, та і чесно кажучи я біля нього про це забула, як страшний сон. Він в мене найкращий і єдиний і від якого Бог дав мені дитинку, а для мене це БАГАТО значить.
     
  2. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: другий шлюб

    :smile:
    Ви думаєте, що про це треба кожен раз згадувати? Чому і для чого?
    Я просто знаю його відношення до певної ситуації . Він такий і таке його відношення до того і все
     
  3. Олька

    Олька Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Я що писала про кожен раз? Я написала в загальному про свою ситуацію. За 9 років спільного життя ми ніколи не повертаємся до цієї історії, яка на жаль була в моєму житті.
     
  4. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: другий шлюб

    А ви подумайте інакше. Може, це не він недочекався, може, то ви поспішили з вибором?
    Я не кажу, що так дійсно є, але ваша позиція дуже егоїстична. Кожен досвід у житті людини - це досвід, який її формує. Приймайте й цінуйте те, що маєте.
    Як на мене, такі ревнощі означають брак довіри. Я би з тим боролася й ніколи не мирилася.
     
  5. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Відповідь: другий шлюб

    Звісно це означає і дуже багато, але я вважаю якщо чоловік все ж таки вибрав своєю обраницею жінку, яка до того перебувала у шлюбі з іншим, то повинен здорово мислити може він спокійно жити з цим, чи ні. А життя в постійних ревнощах... Я собі того не уявляю.
    Якщо є реальний привід- розумію. Для прикладу з колишньою дружиною пов"язують діти і вони, як батьки проводять з ними сімейні уікенди (це в моєї знайомої так і вона реально від ревнощів зеленіє в такі моменти), або ж є конкретний флірт з колишньою/колишнім, так тоді не позаздриш. Але так просто жити і тихенько посапувати від ревнощів, бо чоловік/дружина були колись у шлюбі?
    Може треба вміти відпустити ситуацію, жити теперішнім, раз так склалося?
     
  6. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    борюся, борюся, але час від часу "зриваюся" і просто опускаються руки тоді.


    Тобто я мала також залетіти та вийти заміж? А потім розвестися і вже вдруге створювати сім'ю?

    Так, повязують...при чому не можу зрозуміти ЯК можна було їх "зробити" , вибачте за мою цинічність. Тим паче, що казав, що на той момент вже не любив її. Ой краще б казав, що любив, а потім в побуті все зруйновалося...
     
  7. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

     
  8. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: другий шлюб

    Можливо, а можливо і ні.

    От, власне я і намагалась пояснити, втолкувати. Він наче і розуміє, що так не добре але каже:" Ну, такий я є". Тому я і змирилась.

    Приводом для нього вже є те, що то був мій чоловік і все. Крім шлюбу, стосунків і т.д. більше нас нічого не зв"язувало- дітей немає.

    І продовжуйте працювати над собою. Мені було дуже важко бачити відношення чоловіка до тої ситуації. Я бачила якусь боязнь в його очах і не уявляла, як ми можемо бути разом, коли він зациклився на моєму минулому. Якби він ще й тикав мені тим, то не зважаючи на почуття, скоріше за все, ми б розійшлись
    Але здоровий розум таки бере в ньому верх і я рада, що він вже може себе контролювати, ставить наші стосунки, почуття на перший план.

    Саме за цю ситуацію трималась не я, а чоловік. Я відпустила в той же момент, як зрозуміла,що з тим чоловіком я вже жити не зможу і вирішила подати на розлучення
     
  9. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Я ж не буду вдаватися у подробиці, але у тому, що дитина є мають відповідальність обидва. Всі ж знають звідки вони беруться. Тут було безвідповідально та обман з її боку та дурновата надія-довіра з його боку. Але обидва знали звідки беруться діти, то ж могли і думати. От честно, якби знала, що все по симпатії-коханню було, то якось легше було, а так... просто не-ро-зу-мі-ю і через те ревную хто зна до чого, може просто на долю його обіжаюся
     
  10. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    Відповідь: другий шлюб

    повністю згідна. Тому що і я, і мій чоловік маємо такий досвід за плечима. Але з попередніх стосунків винесли багато уроків, навчилися і надалі вчимося цінувати одне одного, підтримувати, а основне довіряти. Ми не обговорюємо того що було, бо то вже перегорнута сторінка. Лиш просимо в Бога мудрості і розважливості, щоб зберегти ті стосунки які у нас є.

    ---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

    спробуйте взяти себе в руки і заспокоїтись, бо не факт що Вам було б легше якби то було по "симпатії-коханню". Делоли чоловік вже і не хоче визнати своїх колишніх почуттів, тому може і сказав, що не любив. Але що зараз вам від того. Якщо у вас взаємні почуття, то навіщо ворухобити те що було. Так, є дитина, і є мама дитини. Але куди їх діти? вони є і будуть. А також є ваші стосунки. І вже вам вирішувати чи вони будуть чи ні, бо Вами керує ревність, образа і ще може яка недовіра. Відпусть все це. І відразу стане легше. Повірте, принаймі попробуйте...
     
  11. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    дівчата, дякую за поради! Так, буду далі себе перевчати, "вдосконалюватися". Іноді думаю, що то мені так долею послане для того, щоб викоренити якийсь внутрішній егоїзм. Я одна дитина в сім"ї і навіть на запитання "чи хочеш братика/сестричку" завжди віповідала "Ні", от мені і дитина, з якою треба ділити саме кохане у світі...

    Але де б взяти ще тих сили та мудрості... І сама розумію, що нікуди не хочу від нього йти, бо він є мені дуже рідна людина, це вже не ейфорія, хочу наших спільних дітей, але навіть ніяк не наважуюся дати згоду на одруження (ой це вже до іншої теми треба), і так виматую себе цими ревнощами, а він просто мовчит та заспокоює...Боюся, щоб йому терпець не урвався...

    Дякую за повчання і підтримку! Бо за декілька місяців нам повертатися до рідного міста, а так як наші стосунки розпочалися одразу після його розлучення, то багато хто за очі каже про мене, що я розлучниця. І всі ці люди працюють з нами разом. Собі я спокійна, що я тут ні до чого. Я одружених чоловіків як вогня боюся і ні-ні на всякі там залицяння, але неприємний осад від тих розмов за спиною є.
     
  12. L e v k o

    L e v k o Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Як.1:5
    А якщо кому з вас не стачає мудрости, нехай
    просить від Бога, що всім дає просто, та не
    докоряє, і буде вона йому дана.
     
  13. Roxie

    Roxie Галицька панянка

    Відповідь: другий шлюб

    Знаєте, не лише наша воля в тому щоб народилась нова людина. І як би там не казали, що потрібно думати головою, а не "тим місцем" і т.д. - не тільки двоє людей причетні до того, щоб створити дитину. Скільки знаю подружніх пар, які багато років хочуть мати дитину і не можуть, а також знаю багато пар, які не планували дитину але "так сталось".. Я хочу сказати конкрено до Вашого випадку, щоб Ви не винили свого коханого, в тому що "не думав головою". Значить в його житті і житті його колишної так мало бути. Але це не значить, що Ви не маєте вибору )))
     
  14. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: другий шлюб

    Нема різниці. хто був у шлюбі попередньому: дружина чи чоловік. Повинна бути довіра - це найважливіше, раз вибрали тебе значить- любить. По - друге, усі свідомо одружувались з людиною, у якої є попередній шлюб, і знали про його минуле. То для чого потім згадувати і тикати носом, мов ти був/була колись з іншим/іншою.
    Кожналюдина має своє минуле, яке потрібно поважати і не згадувати при кожній можливості. Якщо в попередньому шлюбі є дитинка, то раджу перед одруженням добре подумати і бути готовим до того, що чоловік в будь-який час при потребі побіжить на допомогу своїй дитині,буде допомагати матеріально і цікавитись життям своєї дитини.
    На мою думку саме так повиннен себе вести справжній ТАТО, незалежно в якому шлюбі у нього діти.

    ---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

    Ага, як спати з нею то любив. Одиниці чоловіків після розлучення кажуть, що хороша була жінка. Зазвичай така, пересяка щось поробила-тому й женився, батьки заставили, завагітніла і т. д. А він бачте такий баран- куди штовхали, туди й йшов.
    І жаліються на погану жінку, тоді коли вже знайшов іншу.

    ---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

    Вибачте, але не вірю!
    Спробуйте спокійніше дивитись на ситуацію, він любить вас, живе з вами. Раз він розлучився, значить у нього нема почуттів до попередньої дружини. Але він же тато і думаю, що йому самому хочеться час від часу бачити дитину, спілкуватись з нею і дарувати подарунки. Спробуйте зрозуміти, що йому також важко на душі через цю ситуацію, а тут ще й ви своїми ревнощами.
     
  15. robik

    robik Member

    Відповідь: другий шлюб

    А Ви розмовляли з нею про це? Чи то слова вашого чоловіка, чи коханого?
    Не ваша справа, абсолютно.
    Важко напевне любити людину з минулим, але, якшо ви любите, по-справжньому любите, то любіть з "додатками", з усіма колишніми, дітьми, батьками, проблемами і тд. Діти на світ не просяться, і ця дитина, безумовно, жертва №1, а дорослі, в особах минулих/теперішніх маніпулюють тими дітьми, кожний на всій лад.
    Дуже егоїстично Ви мислите, це моя особиста думка.
     
  16. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: другий шлюб

    Ви тільки одне речення в моєму дописі прочитали?
     
  17. inuska

    inuska New Member

    Відповідь: другий шлюб

    я третій раз заміжня і не шкодую що шукала своє, може декому зробила прикро, ВИБАЧАЙТЕ!!!д уже кохаю свого чоловіка вже 10 років!!!
     
    Останнє редагування модератором: 5 Вересень 2012
  18. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Відповідь: другий шлюб

    Перепрошую, а тоді що ви мали наувазі, коли спитали чи не поспішаю я?

    Так, я розмовляла з нею. Вона "по-дружньому" виплачувала гроші за його кредит (гроші ми відсилали додатково). Але, як потім вияснилося, 2 місяці вона просто тягнула гроші. Кредит на той час вже був погашений. Спочатку вона казала, що то не правда, далі цілий місяць наче шукала квітанції у себе на квартирі, потім казала, що викинула їх, а коли коханий поїхав до міста у банк, то по виписці було виявлено всю оту брехню. Далі вона просила (а він давав) гроші на "збори у дитсадку" по 1500 грн на місяць. Пішов у дитсадок, виявилося, що збори були біля 200 грн і єдиноразово! І знову "ой ну я что-то перепутала". Так, теперь я контролюю скільки і коли виплачується. Сума не мала і на неї живе не тільки дитина. Вона ще й бреше його батькам, що він "алименты не платит, а ребенку нужно еще и велосипед/самокат/машинки" і його батьки вірять і самі то купляють.

    Вона ще взяла моду, як нас нема у місті, то на вихідні вона залишає дитину його батькам (і то добре, дідусь з бабусею нарадуватися не можуть), а саме кудаись їде, а коли він приїзджає, то також завозить і сама сидить там весь час. На прохання просто забрати на день йому самому з ним погуляти не погоджується. Коли був час їхати назад до Львова, то я заїзжала за ним, а вона, разом з усіма, стояла і махала рукою з вікна. Доречі, і така вся стала тепер добра невістка. Ой лишенько, буду за порадою L_e_v_k_o у Бога просити сил на то все, бо у людей і гірші бувають проблеми, мені нема чого жалітися окрім своєї ж невитриманності та імпульсивності.
     
  19. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: другий шлюб

    От-от, коханий з вами, так що насолоджуйтесь життям.
     
  20. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: другий шлюб

    Велика ймовірність, що урветься. Ніхто не залізний. Як струну занадто натягувати, то вона таки трісне.
    Мій чоловік має співпрацівницю, котра вдруге вийшла заміж після смерті першого чоловіка. І вийшла заміж за розлученого, в якого є син із першого шлюбу. Так от цього року вони навіть відпочивати разом не поїхали, бо син переїхав до Австралії й попросив тата приїхати, бо потребував його підтримки. І тато поїхав, використав усі відпускні й уже на відпочинок із дружиною ніц не лишилося.
    Так що до всього треба бути готовим. І то завжди.
    Ваші висновки. Не треба негативно думати. Не одружуйтеся з ним, аби все життя його тим мучити. Він на то не заслужив. Є речі, яких ви вже не зміните, їх треба просто прийняти й навчитися любити ту людину з усім багажем, з яким вона до вас прийшла. Інакше життя не буде.