Хвалимося результатами!!!

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Heureuse, 11 Листопад 2010.

  1. Holly

    Holly Moderator

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

     
  2. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    а до чого тут - 60?
    тема "Хвалимося результатами" і методами похудання!
     
  3. Holly

    Holly Moderator

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

     
  4. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

     
  5. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    Вау! Ти дійсно молодчинка! Думаю, що ці фото послужать стимулом для багатьох дівчат. На фотках помітно, що ти не тільки схудла, а ще й почала гарніше малюватися, довше волосся, бо ж так частенько буває, що дівчата худнуть і марніють одночасно. Особливо, при монодієтах. Змінюється колір шкіри не в кращу сторону, синяки під очима...Краще до такого не доводити, не мучити себе, зі своїм організмом треба вміти домовлятися, любити його, слухати. Heureuse, фотки дійсно дуже і дуже стимулюють тримати себе у формі!:girl_yes:
     
  6. Музик

    Музик Мартуська

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    хочу похвалитися вам! не те, що б результатами, просто щойно помітила, що штани, котрі купила на початку року я тепер знімаю не розщіпаючи. так, джинси трошки розтяглись, ну але ще існує той факт, що від травня до сьогодні я схудла. Спочатку на 11 кг, потім набрала, в результаті ті, що залишились скинутими - 8 кг!!!!
     
  7. Heureuse

    Heureuse вірю...

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    ех, гірка правда:girl_blush2:
    та зате тепер, я сама для себе стимул..достатньо перелянути ті фотки і бажання з'їсти ще одну канапку в 10 вечора зникає само собою:girl_crazy:
    а ще тепер в мене новий принцип- гріх не виглядати такою красивою, якою б ти могла бути!

    були, вже писала на першій сторінці:
    біг зранку по 45 хвилин
    фітнес домашній
    трошки тренажерів
    йога, або просто розтяжка


    так, ти абсолютно права. зміни в моєму ставленні до самої себе були кардинальними, бо я просто почала любити себе..
    по суті, все це сталось за одне літо, і коли я вся така худа блондинка прийшла в універ, всі мої просто роти порозкривали. то був однозначний успіх:girl_blum:

    в моєму випадку було все майже навпаки- я схудла і розцвіла можна сказати- перефарбувалась, перестала використовувати тонни косметики, бо зникли всі недоліки шкіри, а коли замість 29-30 розміру джинсів, я купила 25, то щастю моєму взагалі не було меж:girl_smile:
    звісно ж, і в мене були заскоки, коли я не їла по 5 днів, і мені це страшенно подобалось- кості, ребра, синяки під очима..бо це така справа трохи ризикована, затягує дуже швидко.
    але я змогла зупинитись і перебороти свій страх, що якщо почну їсти, то поправлюсь в 2 рази більше..на щастя, зараз все ок, просто стараюсь слідкувати за тим що, як і коли я їм..а так, то ні в чому собі не відмовляю:girl_wink:
     
  8. TASJA

    TASJA Well-Known Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    Heureuse, ви молодчинка, красуня!
    В мене питаннячко - а який у вас ріст?
     
  9. Heureuse

    Heureuse вірю...

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    TASJA, дуже дякую!
    ріст- 164 см.
     
  10. rododendronia

    rododendronia Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    Тепер Ви мій стимул ))) просто красуня і молодець!
     
  11. Heureuse

    Heureuse вірю...

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    дякую!!! так приємно:kiss:
     
  12. hrystusja

    hrystusja Well-Known Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    Теж мала не так давно результат, яким дууууже хвалилась. Будучи на п"ятому курсі університету в 2008 році я за шість місяців схудла на 16 кг. Тобто моя вага зменшилась від 91 до 75 при зрості 171 см. Схудла за допомогою фізичного навантаження в основному. Ходила весь цей час в тренажерний зал. А ще не їла після шостої і майже не вживала випічки, жирного та солодкого. Як дуже хотілось то дозволяла собі щось смачне на сніданок. Це одне з моїх найбільших досягнень в житті. Бо така зміна моєї зовнішньості повністю змінила моє життя та й взагалі ставлення до самої себе. Та одна проблема в тому всьому-це страх що ті кілограми до тебе повернуться. Після вагітності знову поправилась, не до 91 кг, але все ж суттєво. І нажаль зараз та вага не так легко скидається як раніше, хоча є і фізичні навантаження і обмеження в їжі.
    Та всеодно продовжую впевнено йти до цілі. Головне, що я переконалась в тому що все можливо, головне бажання:)
     
  13. Vika

    Vika Well-Known Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    мала ангіну. хоть 1 плюс від того є: схудла на 2 кг:girl_blum:
     
  14. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    передивилась фото - клас!!! якби по тєліку показували - не повірила б! молодчинка! я вас бачила тут на фото (ще здивувалась, нашо вам то треба) але вони всі, мабуть, здебільшого - "після"
     
  15. ogyrechik

    ogyrechik миється в бані

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    я ще інтитуті за 2 місяця схудла на 22 кг....при зрості 171см. вага була 45 кг. Нерви.
    волосся, шкіра і нігті були просто жахливі, а і струнка фігура не тішила зовсім....тепер маю 58-59 і нівчому себе не обмежую.

    ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

    я 17 років займалася гімнастикою....тому вже знаю як порівняно швидко а головне здорОво скинути вагу.
     
  16. YULKAZOZYLKA

    YULKAZOZYLKA New Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    А я цього літа скинула найважчі 4 кг при рості 168 см, оскільки важила 55-56 кг, а хотілось як до вагітності 52, щоб подружки які говорили мені (під час вагітності, бо я набрала 20 кг)що я вже ніколи не буду така худенька побачили мене і ахххнули і краще думалиб про свою зовнішність... І мені вийшло !!!:girl_blum::girl_blum::girl_blum:
     
  17. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    Після пологів скинула вже 18 кг. Йшла родити 78кг., додому приїхала 68 кг., а на сьогоднішній день стрілка показує менше 60 кг., ще трошки і повернеться моя вага до пологів. Чесно сказати думала, що ніколи вже не зможу повернутись у звичну вагу, але в мене виходить, тішусь, не на тішусь. :girl_spruce_up:
     
  18. Мамусічка

    Мамусічка Well-Known Member

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    Наважилась показати і я свої результати. Отже, на першому знімку(зробленому на початку січня 2012 р.) - це фото, де я вчергове себе запустила :o І в мене тоді в першу чергу ширшає талія та більшає живіт. Тому я надалі найбільше працювала над цією частиною тіла. На другому фото - це комплесний результат фіз. навантажень і системи - 60 (кінець травня 2012р.).
    Хочу сказати, що останніми місяцями – це тільки фізичні навантаження, а їм все, що хочеться, але в міру. Ще я перестала важитись. Тепер єдиним орієнтиром для мене є дзеркало, яке показує, як я виглядаю. Якщо у мене раніше було бажання підігнати свою талію чи вагу під якийсь стандарт, то зараз я вважаю, що це не зовсім правильно. Головне, як виглядає гармонійно саме мій тип фігури.
    Вагалася, чи виставляти фото з свої животиком, бо, чесно кажучи, я ним дуже не задоволена, хоч результати роботи і видно. Бо лишилися кляті розтяжки і ще шрам після КР (не могли мене розрізати "більш естетично»?:girl_devil: :girl_devil::girl_devil: ) В мене тепер комплекси, бо відкритий купальник не можу купити через це психологічно... хоч дуже і дуже хочу. І ще на фото є такі смужечки на животі, то я лежала на животику перед тим, як сфоткатись :pardon:
    Працюватиму і далі над собою, бо ще хочу зробити животик підтягнутішим і ще поборотися з розтяжками за допомогою мумійо. І, надіюся, що в результаті я свій живіт все-таки полюблю.
     
  19. veronka

    veronka зла друзя

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    Мамусічка, молодець!!! ріспектіуважуха!:girl_flag_of_truce:
     
  20. Rona

    Rona Мама-йожик

    Відповідь: Хвалимося результатами!!!

    Мамусічка, попахала на славу! :) дуже гарний животик, нема чого його ховати в закриті купальники, шрам майже не видно і виглядає він дуже пікантно ;)