Джерело сили !!!

Published by Ligymunka in the blog Блог Ligymunka. Перегляди: 2369

Джерелом сили для мене завше є Господь !

Він провадить мене день за днем і крок за кроком . Коли відчуваю , що рутина починає " засмоктувати " , йду до джерела на Високому Замку . Тут ступала нога Богородиці ... 30 листопада 1787 року о 12 год дня об"явилася людям Пречиста Діва Марія і подарувала це джерело . З того часу минуло цілу купу років...За часів радянської влади джерело забетоновували і намагалися всіма можливими способами зруйнувати, але вода пробивала бетон і помагала людям зберегти віру, що Господь є з ними ... В наш час медики і санстанція страшать людей, що вода з джерела є непридатною для пиття .... Сумніваюся, що хоча б один з них пробував ту воду на смак. Розумію, що людям далеким від віри важко зрозуміти, як в такому забрудненому місті може текти джерело чистої води .....

Для мене ця місцина є особливою. Коли я почала вчитися у Львові , то перше чого потребувала була чиста вода. Я виросла в селі і від самого народження пила чисту криничну воду. Хлорована вода з крану для мене стала катастрофою глобального масштабу. Магазинна вода в пластикових пляшках була ніяка ....Вода з джерела смакувала і подарувала багато неймовірних прогулянок та роздумів .

А 7 квітня 2016 року моя мама купалася в джерелі і отримала від Бога зцілення від фарингіту, який лікарі марно намагалися полікувати протягом 6 місяців . Купатися в холоднющій воді , яка ломить кості - це довіряти Богові на всі 100 % і вірити в чудо.

Вчора я ходила по воді , віддаючи в Божі руки шалений ритм життя . Повернулася , як завше заспокоєна і наповнена силою та відвагою йти вперед.
джерело 2.jpg
Sweet sunflower, Vinnikomachka, Sunichka та 5 іншим подобається це.
  • Merry
  • Ligymunka
You need to be logged in to comment