Жіночі проблеми

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Радість, 3 Листопад 2007.

Партнер розділу - центр лазерного лікування варикозу Артема Чеховського
  1. maty

    maty Well-Known Member

    от завагітніти якраз проблематично
    та не лікується так нічого
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Bize

    Bize Well-Known Member

    проблематично, але з відповідним лікуванням - можливо)
     
  3. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Дівчата, потребую поради.
    Пішла до гінеколога на початку грудня: виявили ерозію як 5 коп..мазки показали 2а цитологія та 18-20 лейкоцитів. Лікар в тел режимі ( коли дзвонила наст дня взнати результати аналізів) призначила Тержинан від запального процесу та сказала прийти наст місяця, тобто в січні, на повторний мазок.. на початку січня чекала мене прєлєсть - зуд почався такий, хоч граблями чешися. Погнала до лікарки на 5 д.ц. в останній день місячних..мазок показав 2а цитологія та 25-28 лейкоцитів.. в телефонному режимі знову виписала Депантол і прийти наст місяця...

    Тепер питання: то так імає виглядати лікування?? Бо якось цепочка мазок-телефон-лейкоцити-свічки-прийдіть нас місяця мене не вражає позитивно... Лікар не повинен з'ясувати чому саме дейкоцити підвищені? Поки є запалення не можна зробити біопсіюта полікувати ерозію... То мої перші візити до гінеколога ( знаю, що треба раніше було йти, але маємо що маємо) то у не знаю чи все в порядку і дуже переживаю через це все.....
     
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    якщо це мазок із шийки матки, а не піхви, то там лейкоцити до 30- то норма. Якщо з піхви- тоді вдвічі менше. Плюс враховуються ще і інші показники:епітелій, слиз, палички.
    перше має бути встановлена причина: який вид патогенної флори присутній, чи немає прихованих статтевих інфекцій і т.д. Якщо прчина у патогенній флорі- тоді призначається власне протзапальне лікування. Лейкоцити бувають підвищеними власне і через дисплазію. В цьому випадку лікується конкретно вже дисплазія.
    в останній день місячних ще може бути неінформативний мазок. 1-2 доби після
     
  5. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Дякую, я так десь собі то і уявляла...бо оті свічки від всього щось мене насторожили. Не підкажете, які то мають бути аналізи ще здані?щоб вже після місячних прийтидо гінеколога у всеозброєнні.

    Вже вирішила собі, що якщо таке лікування по телефону буде призначатися і наступного разу - піду до іншого лікаря. Бо так свічки можна ставити ще цілий рік
     
  6. Raven

    Raven Мама малятка

    звичайний мазок з піхви, біопсію робила з лейкоцитами на шийці 20
     
  7. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Дівчата, потребую вашої думки.
    Були у мене два останні місцяці трохи збої в місячних, може перепрацювалася, може перенервувалася, але як людинна відповідальна все таки пішла з скаргами до лікаря..
    Прийшла до гінеколога, здала мазки, цитологію заодно, бо вже більше року пройшло- пора. ну, і відправила вона мене на УЗД на якому відхилень не вияавлено.
    І от лікарка мені з того всього призначила на три місяці Регулон. Я казала що протів оків з метою лікування, бо втручатись в гормональну систему щось не горю бажанням. Але лікарка стверджувала, що треба, щоб внормувати цикл..
    А я реально, я боюсь протизаплідних як вогню. Ще колись давно після лапари лікар назначав, то пропила лиш два місяці, бо так мені важко було шо ну. Тіло якесь як водяна куля.... набрала маже 10 кг.. Але це був правда інший контрацептив.
     
    Останнє редагування: 12 Січень 2018 у 22:58
  8. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    Ще б якусь думку послухати(бачення іншого лікаря)....тим більше,якщо ультразвук добрий
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Власне дуже часто чую що оки лікарі настільки люблять), що призначають чуть не як панацею від всіх хворіб. Ну, але це гормони, все маю в голові, що для таких препаратів потрібно окремі аналізи здавати, підбирати якось... а не методом тику.
    Хоча лікарка власне з тих, яким довіряю. ну, але і провіряю- а як інакше.:)
     
  10. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Якщо збій спровоковано стресом - цикл внормується сам по собі, коли прибрати провокуючий фактор. Якщо аналізи в нормі, УЗД - також, я б взагалі нічого не приймала. Тим більше - ОК. То ж не вітамінки, а досить-таки наслідковий препарат. І призначення його "про всяк випадок", як на мене, - некомпетентність лікаря і, скоріше за все, його небажання розбиратись у справжній причині збою.
     
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    у твоєму випадку окрім УЗД потрібно здати аналіз на горомони. Включаючи щитовидку. Затяжні місячні, кровотеча після затримки- це скоріше вказує на гормональний дисбаланс. А вже по результатам- призначати чи ні ОК.
     
    • Подобається Подобається x 1